HOTEL CINNAMON BEY 4* - Šri Lanka, Beruwala


Lokacija: Prostran i moderan hotel nalazi se direktno na plaži, koja se nalazi u zalivu. Mesto Beruwala je udaljeno oko 3 km. Medjunarodni aerodrom Bandaranaike udaljen je 110 km.

Hotel: Gostima hotela je su na raspolaganju 4 restorana sa specijaliteteima internacionalne, italijanske i azijske kuhinje, 3 bara, bazen, terasa za sunčanje. Besplatan WiFi dostupan je u celom hotelu.

Smeštaj: Hotel ima 199 soba.

Superior Room: veličine oko 39 m², sobe se nalaze u glavnoj zgradi sa morske strane i imaju pogled na baštu ili ograničen pogled na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1 spavaća soba, krevetac – potreban zahtev. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, sto, peglu, dasku za peglanje, minibar (uz doplatu), telefon, internet, SAT TV, kupatilo, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Deluxe Room: veličine oko 52 m², sobe se nalaze u glavnoj zgradi sa morske strane i imaju pogled na bazen ili ograničen pogled na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: dnevni boravak, 1 spavaća soba. Sve sobe imaju klimu, sef, ventilator, sofu, peglu, dasku za peglanje, minibar (uz doplatu), telefon, internet, SAT TV, kupatilo, balkon ili terasu sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: teretana, odbojka na plaži, badminton.
Uz doplatu: joga.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.