LE NAUTIQUE LUXURY WATERFRONT HOTEL 3* - La Digue


Lokacija: Uz prekrasan pogled na tirkizno plavo more i zelenu vegetaciju Sejšela, svakodnevica se brzo zaboravlja. Kvalitetne vile sa kreolskom arhitekturom i belom peščanom plažom ispred vrata pozivaju vas da se opustite. Do aerodroma Mahe je potrebno oko 2h.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuju specijalitete internacionalne i lokalne kuhinje, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima. Gostima je dostupan internet u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 9 vila.

King Garden View Room: veličine oko 47 m², nalazi se sa strane vrta sa pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

King Waterfront Room: veličine oko 47 m², nalazi se sa strane bazena sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: dnevna soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

King Deluxe Waterfront Room: veličine oko 78 m², nalazi se sa strane bazena sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: noćenje sa doručkom, polupansion.

Sport:
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, snorkeling, biciklizam, ribolov, katamaran.