HOTEL THE H RESORT BEAU VALLON BEACH 5* - Sejšeli, MaheINDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(
Avio karta sa svim taksama + hotel + transfer)


Lokacija: Smešten u jednom od najlepših delova bele plaže iz snova Beau Vallon-a, dužine 3 km. Idilično odmaralište na severozapadu ostrva Mahe nalazi se na samo 25 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma i 15 minuta od prestonice Viktorije, a ipak na gustom, zelenom i jedinstvenom mestu na plaži.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  6 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, morske, azijske  i regionalne kuhinje, bar, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (poseban dečiji bazen), butik, parking, čuvanje dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 100 soba.

Junior Suite: veličine oko 55 m², nalazi se sa strane vrta i pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uračunat u cenu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa stolicama.

Garden Junior Suite: veličine oko 55 m², nalazi se sa strane vrta i pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uračunat u cenu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama.

Beach Pool Villa: veličine oko 150 m², prvi red na plaži sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uračunat u cenu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatnim bazenom.

Grand Beach Pool Villa: veličine oko 250 m², prvi red na plaži sa ograničenim pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), kuhinjska niša, frižider, aparat za kafu/čaj, mini bar (uračunat u cenu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i ležaljkama, privatnim bazenom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun panison.

Sport:
Uključeno u cenu: kajak, veslanje, joga, teretana,

Wellness:
Uključeno u cenu: finska sauna.
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: uživo muzika nekoliko puta nedeljno.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Mahea (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Sarajevo, Budimpešta…). Let do Sejšela sa usputnim presedanjem.

2. dan: Mahe

Dolazak na medjunarodni aerodrom Sejšela – Mahe. Transfer do odabranog smeštaja. Noćenje.

2 – 9. dan: Mahe/Praslin/La Digue

Bez obzira na krajnje odredište, čim sletite u najmanji glavni grad na svetu, Viktoriju, shvatićete da svi putevi prvo vode u Mahe, najveće i jedinstveno ostrvo u arhipelagu, sa drvenim kreolskim kućama, kolonijalnim zgradama, francuskog i britanskog duha, malim radnjama, usamljenim plažama i luksuznom vegetacijom u srcu svega toga. Gusta džungla ostrva Mahe izdiže se iznad nestvarnog Indijskog okeana, slikovite plaže mekog, puderastog peska pozivaju vas na apsolutnu relaksaciju, dok će izolovane uvale, čiste tirkizne vode,  koje svetlucaju u pozadini moćnih granitnih kula učiniti da se osećate kao da ste u raju. Originalni naziv ostrva je “Ile d’Abondance” ili “Ostrvo blagostanja” koji opravdava  svojom vanrednom lepotom. Slikovite plaže sa izolovanim uvalama čiste tirkizne vode, svetlucaju u pozadini granitnih kula, drevne stene pretvorene u meki, prah pesak, pozivaju na apsolutnu relaksaciju.  Gusta šuma Morne Seichellois Nacionalnog parka mami na pešačke rute, krivudavim putevima kroz planine, pod senkom prirodnog baldahina, začinjeno sve neobičnim biljkama, kao što je Jellifish Tree, tropskim palmama i egzotičnim voćem, mango, papaja, banana, čaj…
Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje, sunčanje i individualne aktivnosti. 7 noćenja

9. dan : Mahe – Beograd

Check out iz hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan : Beograd

Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Mahe-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom)
-Noćenja po programu u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Doplatu za transfer do okolnih ostrva (cena zavisi od tipa transfera koji odaberete)

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje