SOFITEL MAURITIUS L ́ IMPERIAL RESORT & SPA 5* - Flic en Flac


Lokacija: Resort se nalazi  na zapadnoj obali, na 650m dugoj peščanoj plaži. Mesto Flic en Flac sa mogućnostima kupovine i zabave je na oko 5km. Prekrasan kompleks okružen prostranim tropskim vrtovima kroz koje se pružaju pogledi ka obali.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  5 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske  i regionalne kuhinje, 2 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (poseban dečiji bazen), prodavnica suvenira, frizer, parking. Usluga čuvanje dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 191 sobe.

Luxury Room: veličine oko 50 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa strane mora, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, dasku za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Superior Room: veličine oko 50 m², nalazi se sa strane mora ili vrta, i može imati pogled na more ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, dasku za peglanje, mini bar ( uz doplatu ), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Family Suite: veličine oko 75 m², nalazi se u glavnoj zgradi sa pogledom na japanski vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: 2 spavaće sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, dasku za peglanje, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, 2 kupatila, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Polupansion, pun pansion.

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, snorkeling, kajak, veslanje u stojećem položaju, teretana, odbojka na pesku, stoni tenis, streličarstvo,
Uz doplatu: PADI škola ronjenja golf, časovi tenisa, pecanje, joga

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: sportske animacije, uživo muzika nekoliko puta nedeljno, tematske večeri.