LUX* GRAND GAUBE 5* - Mauricijus, Grand Gaube


Lokacija: Hotel se nalazi  na severnoj obali, na prekrasnoj, peščanoj plaži sa pogledom na okean, lagunu i okolna ostrvca. Odiše romantičnom atmosferom, a ko traga za provodom i avanturom, Grand Baie je na oko 10km.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  5 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, morske, azijske  i regionalne kuhinje, 4 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (integrisan deo za decu), doktor, butik, prodavnica suvenira, frizer, parking. Mogućnost čuvanje dece (uz doplatu). Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 186 soba.

Deluxe Room:  veličine oko 51 m², oceanfront sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Junior Suite: veličine oko 56 m², prvi red na plaži, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Superior Room: veličine oko 51 m², nalazi se sa strane mora, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana soba/spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Ocean Junior Suite: veličine oko 56 m², nalazi se sa strane mora, sa pogledom na more ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Family Suite: veličine oko 85 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

LUX Suite: veličine oko 85 m², nalazi se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more ili na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, all inclusive

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, ronjenje, kajak, veslanje u stojećem položaju, teretana, odbojka na pesku, joga.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja golf, kitesurfing, časovi tenisa, biciklizam, pecanje, jahanje.

Wellness:
Uključeno u cenu: finska sauna, djakuzi.
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: sportske animacije, uživo muzika nekoliko puta nedeljno, časovi kuvanja (uz doplatu), plesne večeri