HOTEL FRIDAY ATTITUDE 3* - Trou D'eau Douce


Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži. Snažna dekoracija i otvoreni prostori okruženi bujnom vegetacijom stvaraju idealno mesto za odmor. Na istočnoj obali Mauricijusa, oko 2 km od Trou d’Eau Douce. Područje ima veliku lagunu i prekrasne plave i zelene tonove.

Hotel: Gostima su na raspolaganju 2 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske  i regionalne kuhinje, 2 bara, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (poseban dečiji bazen), doktor, prodavnica suvenira, parking. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno. Čuvanje dece (uz naknadu).

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 50 soba.

Family room: veličine oko 33 m², nalazi se sa strane bazena sa pogledom na isti ili pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: dečija soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Standard Single with Child: veličine oko 24 m², nalazi se sa strane bazena sa pogledom na isti ili pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Standard room: veličine oko 24 m², nalazi se sa strane bazena sa pogledom na isti ili pogledom na vrt. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: All inclusive

Sport:
Uključeno u cenu: brod sa staklenim dnom, odbojka na pesku, stoni tenis.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja.

Wellness:
Uz doplatu: Spa centar.

Zabava: sportske animacije, uživo muzika nekoliko puta nedeljno, boćanje, časovi kuvanja (uz doplatu), tematske večeri.