SAFARI ISLAND 4*Lokacija: Nalazi se na severu Ari Atola. Rezort je okružen prekrasnom belom peščanom plažom. Veličanstvena, tirkizna svetlucava laguna idealna je za ronjenje. Dužina ostrva je oko 210 m, a širina oko 80 m. Transfer od Male-a traje oko 25 min hidroavionom.

Hotel: Gostima su na raspolaganju restoran koji poslužuje specijalitete internacionalne, azijske, indijske, italijanske, regionalne, i vegeterijanske kuhinje, 3 bara, bazen sa ležaljkama i suncobranimam prodavnica suvenira, zlatara. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 84 sobe.

Beach Bungalow: veličine oko 45 m², oceanfront, sa pogledom na plažu i lagunu ili pogled na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider ,telefon, SAT TV, internet, đakuzi, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama.

Semi Water Bungalow: veličine oko 45 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider, telefon, SAT TV, internet, djakuzi, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama i garniturom za sedenje.

Water Bungalow: veličine oko 45 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, frižider, telefon, SAT TV, internet, djakuzi, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama i garniturom za sedenje.

Usluga: Polupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka, teretana, pikado, stoni tenis, badminton.
Uz doplatu: jedrenje, PADI škola za ronjenje, jet ski, snorkling, vindsurfing, ribolov, kanu, katamaran.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže, beauty centri.

Zabava: uživo muzika, animacija za mlade i odrasle.Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!