FURAVERI ISLAND RESORT & SPA 5*INDIVIDUALNI POLASCI / Primer ponude
(Avio karta sa svim taksama + 7 noćenja 
+ transferi)


Lokacija: Ostrvo se nalazi na zapadu Atola Raa. Kompleks se prostire na  oko 23 hektara i okruženo je belom, peščanom plažom i ima nešto za svačiji ukus, bilo da se radi o porodicama, individualicima ili parovima. Dužina ostrva je oko 900m a širina oko 700m.

Hotel: Gostima je na raspolaganju 6 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, azijske, indijske, italijanske, francuske, meksičke i vegeterijanske kuhinje, bar, 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima (integrisan deo za decu i bebe), prodavnica suvenira, frizer, butik, zlatara. Gostima je dostupan besplatan internet u celom hotelu.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 107 vila.

Beach Pool Villa: veličine oko 155 m², nalazi se sa strane mora i ima pogled na more ili pogled na bazen. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, garniturom za sedenje i direktnim pristupom bazenu.

Dhoni Pool Villa: veličine oko 200 m², nalazi se sa strane mora i ima pogled na more ili pogled na lagunu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, garniturom za sedenje i direktnim pristupom bazenu, privatni vrt.

Garden Villa: veličine oko 110 m², sa pogledom na vrt ili pogled na džunglu, uz pristup plaži. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 2, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba, 1 spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu ), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, garniturom za sedenje i privatni vrt.

Beach Villa: veličine oko 125 m², zauzima prvi red na plaži i ima pogled na more ili pogled na lagunu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu ), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama.

Water Villa: veličine oko 98 m², zauzima prvi red na plaži i ima pogled na more ili pogled na lagunu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama.

Two bedroom water suite: veličine oko 212 m²,sa pogledom na more ili pogled na lagunu. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 3, podeljenih na sledeći način: sastoji se od 2 sobe, vizuelno odvojene kliznim vratima, dnevnog boravka, vizuelno odvojene dečije sobe. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu),telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa ležaljkama, garniturom za sedenje i privatnim bazenom.

Usluga: Noćenje sa doručkom, poupansion, pun pansion, all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: kanu, kajak, veslanje, teretana, stoni tenis, tenis, bilijar.
Uz doplatu: ribolov, PADI škola za ronjenje, Jet ski, snorkling, časovi tenisa

Wellness:
Uz doplatu: Spa, masaže.

Zabava: uživo muzika, karaoke, tematkse večeri, igraonice za decu, dečiji klub, usluga čuvanja dece (uz doplatu).Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Maldivi

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Maldiva sa usputnim presedanjima.

2 – 9. dan: Maldivi

Sletanje u Male, glavni grad Maldiva i transfer do ostrva. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom…

Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Dani predvidjeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Upoznajte Maldive baš onakvim kakvi oni jesu. Uživajte u kristalno belom pesku uz zvuke talasa ili se kupajte u tirkiznoj vodi na nestvarnim plažama. Oprobajte se u ronjenju i snorkelingu, uživajte tragajući za mantama, kit ajkulama, kornjačama, delfinima ili šarenim koralima. Doživite nirvanu i potpuno opuštanje uz spa tretmane. Ukoliko želite aktivan odmor, probajte jet ski, jedrenje katamaranom, skijanje na vodi i pecanje. Idite na nenaseljena ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. 7 noćenja.

9. dan: Maldivi – Beograd

Check out iz hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa.Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Male-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Transfer na relaciji Male-ostrvo-Male
-7 noćenja na bazi odabrane usluge koju hotel nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje

Napomena: 
Navedena cena aranžmana se može promeniti u zavisnosti od odabranog tipa smeštaja i vrste transfera. Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs


Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899 ; +381213825638

office.ns@mangatrip.rs


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!