SECRETS St. JAMES MONTEGO BAY 5* - Montego Bay


Lokacija: Kompleks je smešten na prekrasnom poluostrvu, u Montego zalivu, direktno na dugoj peščanoj plaži. Dizajniran u kolonijalnom stilu, predstavlja utočište za sve ljubitelje  luksuza i romantike. Pet poznatih golf terena nalazi se u neposrednoj blizini.

Hotel: Gostima je na raspolaganju 8 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, italijanske, francuske, mediteranske, azijske, meksičke i regionalne kuhinje, 10 barova, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira, frizer, noćni klub. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu besplatno.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 350 soba.

Junior Suite Garden View: veličine oko 52 m², nalazi se sa strane vrta i sa pogledom na isti. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna  soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (uračunato u cenu), roomservice (uračunato u cenu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa ili balkon.

Preferred Club Junior Suite Ocean View: veličine oko 54 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna  soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje i tušem.

Junior Suite Ocean View: veličine oko 52 m², sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: kombinovana dnevna  soba / spavaća soba. Sobe imaju: klimu, sef (besplatno), ventilator, aparat za kafu/čaj, mini bar (besplatno), roomservice (besplatno), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: All inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: jedrenje, teretana, aerobik, joga, biciklizam, odbojka na pesku.
Uz doplatu: PADI škola ronjenja, tenis.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: živa muzika nekoliko puta nedeljno, plesne večeri.