BARCELO BAVARO BEACH 5* - Punta Cana


Lokacija: Prostrano odmaralište „Barcelo Bavaro Beach Resort“ nalazi se na privilegovanoj poziciji,direktno na širokoj i finoj peščanoj privatnoj plaži „Playa Bavaro“, koja je jedna od deset najlepših na svetu. Do aerodroma Punta Cana može se stići za oko 45 minuta.

Hotel: Gostima su na raspolaganju  3 restorana koji poslužuju specijalitete internacionalne, mediteranske, vegeterijanske  i regionalne kuhinje, 2 bara, bazen sa ležaljkama i suncobranima, prodavnica suvenira, frizer, mini-market, zlatara, doktor, butik, bankomat. Gostima je dostupan internet  u celom hotelu uz doplatu.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od 589 soba.

Superior Room: veličine oko 47 m², nalazi se u glavnoj zgradi. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa stolicama.

Superior Room OF Premium Level: veličine oko 47 m², nalazi se sa severne strane, sa pogledom na more. Ukupan broj soba u ovom tipu sobe: 1, podeljenih na sledeći način: spavaća soba. Sobe imaju: klimu, ventilator, sef (besplatno), aparat za kafu/čaj, mini bar (uz doplatu), roomservice (uz doplatu), telefon, SAT TV, internet, kupatilo, fen za kosu, terasa sa garniturom za sedenje.

Usluga: All inclusive

Sport:
Uključeno u cenu: kanu, odbojka na pesku, joga, aerobik, teretana, pilates, unutrašnji biciklizam.
uz doplatu: PADI škola ronjenja, jedrenje, snorkeling, golf, kitesurfing, časovi tenisa, biciklizam, ribolov.

Wellness:
Uz doplatu: Spa, beauty centar, masaže.

Zabava: sportske animacije, uživo muzika nekoliko puta nedeljno, karaoke, plesne i tematske večeri, bilijar, pikado, boćanje.