JAPAN

9 dana / avio

Krenite stopama samuraja i vašu nezaboravnu, porodičnu avanturu počnite u misterioznom Tokiju, koji predstavlja opojnu mešavinu futurističkog i tradicionalnog. Blještave reklame koje osvetljavaju nesvakidašnje oblakodere, roboti, moderna, japanska pop kultura, mirni šintoistički hramovi, istorijski spomenici, odmor u prelepim parkovima, uživanje u ukusnim japanskim specijalitetima, upotpunjuju doživljaj. Ako ste ljubitelji kulture, nema boljeg izbora od šarenog i bogatog nasleđa Japana, uključujući divnu igru kabuki i tradicionalne gejše.

Tokio je podsticajan i zavodljiv grad. Japanska metropola, uzbudljiva je i intrigatna. Grad sa desetak različitih lica, haotičan i glasan ili smiren poput zena, sa visokim soliterima i sitnim, skivenim hramovima. Tokio nudi veliki broj znamenitosti, moderan dizajn i oko 100.000 restorana.

Mnoge umetnike je inspirisala, a nas ostavlja bez daha, veličanstvena planina Fudži, vulkan savršenog oblika, koji se probija kroz oblake i čije se konture preslikavaju na mirnoj vodi, prelepog jezera Aši. Obogatite znanje posetom slikovitom gradiću Niko, čiji  hramovi i svetilišta, zajedno sa prirodnim okruženjem, predstavljaju arhitektonsko remek delo.

Oživite pejzaže procvetalih trešanja i ponesite nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti zauvek!

Plan i program puta :

  1. dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let  do Tokia sa usputnim presedanjem.

  1. dan: Tokio

Konnichiwa! Dobrodošli u Tokio! Transfer metroom do hostela. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje na Tokio. Noćenje.

Tokio Japan Rainbow Bridge

  1. dan: Tokio

Vaša nezaboravna, porodična avantura, počinje obilaskom distrikta Asakusa, gde možete doživeti pravu atmosferu Tokia iz prošlosti! Šoping ulice sa raznim tezgicama gde možete kupiti tradicionalne japanske suvenire i zasladiti se japanskim slatkišima, uvešće vas u najstariji i najznačaniji budistički hram u Tokiu- Sensoji. Odmor u  najpoznatijem parku Ueno, gde se nalaze razni muzeji poput muzeja nauke, istorijskog muzeja i zoo vrt, predstavlja pravi užitak za sve članove porodice. Nakon obilaska hrama, odlazak u Akihabara deo grada, koji je poznat po prodavnicama elektronike i manga animama. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. dan: Tokio

Nakon doručka  odlazak do Imperial palas kompleksa, u kome borave Japanski veličanstveni car i carica. Kompleks je otvoren jednom godišnje, 02.01., ali svakako uživajte u prirodi i prelepim parkovima koji se nalaze u centralnom delu užurbanog Tokija. Nakon kraćeg odmora razgledanje nastavljamo dalje, ka Shinjuku distriktu. Shinjuku distrikt je jedan od najzanimljivijih delova grada, poznat kao japanski okrug zabave i poslovni deo grada. Tržni centri, prodavnice elektronike, blještave reklame i oblakoderi, zasenjuju raskošćem. Predviđena je pauza za ručak, u  Takehsita ulici, pešačkoj zoni sa dosta zanimljivih restorana, kafića, prodavnica. Razgled završavamo u Shibuya kvartu, gde se možete upoznati sa japanskom modom i najnovijim svetskim, modnim trendovima. Slobodno vreme. Ukoliko želite, možete posetiti Kodomo no shiro, dečiji kvart za igru, koji se sastoji od 7 spratova u zatvorenom prostoru, uključujući umetničke i razne druge radionice, muziku, filmove, razne igračke i igrališta. Noćenje.

  1. dan: Tokio

Slobodno vreme za obilazak grada i fakultativni odlazak do Diznilenda,  prvog koji je otvoren van teritorije SADa, 1983. godine, gde će se mali putnici beskrajno zabaviti i doživeti pravu avanturu. Kao poseban odeljak, postoji i vodeni park inspirisan morskim pričama i bajkama, sedam tematskih luka koje nude obilje zabave i još zabave, pucanje od mašte! Slobodno vreme. Noćenje.

  1. dan: Tokio

Nakon doručka, sledi obilazak kvarta Sumida i Sumida akvarijuma u kome se nalazi preko 10.000  vrsta morskog sveta. Nakon obilaska akvarijuma, penjemo se do Tokio Skytree opservatorije, odakle se pruža nezaboravan pogled na Tokio i gde možete napraviti neverovatne porodične fotografije. U mirnom, prijatnom Sumida parku pravimo odmor i uživamo u prirodi. Nakon odmora, idemo dalje, ka Odaibi. Odaiba se nalazi na samoj obali gde možete uživati i zabaviti se. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. dan: Tokio

Slobodan dan ili fakultativni, celodnevni izlet do planine Fudži, koja je sa 3,776 metara, najviša planina u Japanu. Nije iznenađujuće da je gotovo savršeni oblik vulkana, obožavan kao sveta planina među umetnicima i običnim ljudima. Fudži je uspavani vulkan koji se zadnji put probudio 1708. godine. Šetnja pored jezera Aši i pravljenje fantastičnih fotografija planine, čije se konture ocrtavaju na površini jezera. Ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju penjemo se do 5. stanice na planini Fudži i uživamo u sjajnom pogledu na Fuji i Tokio. Povratak u Tokio u večernjim časovima. Noćenje.

fuji

  1. dan: Tokio

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni, poludnevni izlet za gradić Nikko. Nikko je smešten među prelepim planinama i krase ga hramovi, svetilišta, palata i grobnica. Tu se nalazi i mauzolej Toshogu Shrine ( Šoguna Iejasu Tokugave), koji je i osnivač Tokugava Šogunata– feudalne vojske u Japanu, koja  je vladala preko 250 godina. Obilazak mauzoleja Tokugava i hrama Rinnoiji– koji je najznačajniji  budistički hram u Nikko-u. Slobodno vreme za šetnju gradom i individualne obilaske po želji. Povratak u Tokio u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

  1. dan: Tokio – Beograd

Pakovanje stvari i slobodno vreme za kupovinu suvenira, šoping i individualne aktivnosti. Transfer metroom do aerodroma u dogovoreno vreme. Let za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd na aerodrom Nikola Tesla.

Planirajte novu Manga, porodičnu avanturu i upoznajte vašu decu, na najlepši mogući način, sa svetom koji ih okružuje!


Smeštaj:

Tokio: BakPak Hostel se nalazi u jednom od turističkih centara Tokija (kvart Taito). Poseduje jednostavne dvokrevetne, trokrevetne sobe i četvorokrevetne sobe u japanskom stilu, svaka sa kupatilom i klimom. Hostel sadrži recepciju, free Wi-Fi, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, lounge room. Hostel se nalazi u blizini metro linije preko koje je laka komunikacija sa svim delovima grada.


NAPOMENE

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa u iznosu od 100€ po osobi za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla ili lično u našim prostorijama u roku od 48h

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (nova lokacija); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899

Cana aranžmana

– Odrasli: 1290€

– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 870€ 

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)


Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Tokio-Beograd) sa avio taksama (20kg prtljaga).

– Transfere po programu

– Smeštaj po programu u hostelu u Tokiju – širi centar grada (1/2, 1/3 i 1/4 sobe sa sopstvenim kupatilom)

– Obilaske po programu

– Usluge vodiča

– Organizacija 

Aranžman ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske.

– Ulaznice za hramove i kulturno istorijske spomenike

– Hrana

PRIJAVI SE