BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

PUKET

9 dana – avio / sigurni polasci

23.11 – 02.12.2018. – Popunjen termin!

22.02 – 03.03.2019. – Popunjen termin!

Posetite Tajland, neodoljivu kombinaciju prirodnih lepota, budističkih hramova, fascinantne istorije, čuvenog gostoprimstva i upečatljive kuhinje. Ova egzotična zemlja je iznenađujuće pristupačna i pogodna za obilazak. Budizam, koji vlada ovom zemljom, predstavlja najpitomiju i najlepšu religiju, koja podstiče tolerantnost i ljubav, te je Tajland, zbog tih principa, jedna od najbezbednijih zemalja na svetu i pravi je izbor za porodična putovanja.

Doživite Sanuktajlandski koncept, koji podrazumeva da se sve u životu radi sa zadovoljstvom.

Zakoračite u Zemlju smeha!

Posetite Puket, najveće ostrvo Tajlanda, magnet za ljubitelje plaža i ozbiljne ronioce, koji sa ushićenjem uskaču u toplo andamansko more. Odmor na živopisnom i kosmopolitskom Puketu, jednoj od najčuvenijih svetskih destinacija, predstavljaće pravo zadovoljstvo celoj porodici, bez obzira na uzrast. Puket nudi sve: egzotično voće, ukusnu hranu, prelepe plaže, čisto, toplo, tirkizno-plavo more, jedinstvene divlje životinje. Od jahanja slonova, do vodenih parkova; treking po džungli i uzbudljivi noćni život. Uživajte u ovom rajskom mestu, okruženi nestvarnim predelima i bujnom vegetacijom. Plave lagune i losos zalasci sunca, čine atmosferu iz snova i zaista, odmor na ovom mestu, deluje pomalo nestvarno. Osim ronjenja, postoji još mnogo aktivnosti kojima možete obogatiti svoj odmor: istraživanje akvarijuma, obilazak prelepih bašta, poseta budističkih hramova na ostrvu…

Predstavnik Manga Trip agencije vam je na raspolaganju za svu pomoć i informacije koje će vam omogućiti potpuno stapanje sa ovim rajskim mestom. Predlažemo vam da iznajmite džipove (od 20€ dnevno) radi obilaska ostrva. Ukoliko niste u mogućnosti da iznajmite vozilo, možemo vam fakultativno organizovati prevoz.

Plan i program puta :

1.dan: Beograd – Puket

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let do Puketa sa usputnim presedanjem u Dohi.

2.– 9. dan: Puket

Dolazak na Puket u jutarnjim satima. Transfer do hotela. Smeštaj u sobe i porodična avantura počinje 🙂 .  Predlažemo obilazak najlepših plaža Puketa, koje pružaju pravi egzotični ugođaj i zadovoljstvo svim čulima. Kata Noi, mali zaliv, mami naše osmehe svojim prelepim pejzažom, a Nai Harn plaža, koju okružuje džungla, pravo je mesto za fantastične fotografije, nalik najlepšim razglednicama. Neizostavna je svakako Kamala plaža, zaliv i ribarsko selo, okruženo šumovitim brdima i plaža Surin, na kojoj sitni, beli pesak i tirkizna voda, oduzimaju dah. Doživljaj će upotpuniti tajlandski specijaliteti, sveže kokosovo mleko i voda, egzotični, voćni šejkovi, nasmejani Tajlanđani i njihova kultura, mentalitet i običaji; šarenilo, boje, mirisi i ukusi. Otkrijte zašto je Tajland poznat kao „Zemlja osmeha“. Na ostrvu ima dovoljno interesantnih aktivnosti u kojima će uživati cela porodica.

Organizovani fakultativni izleti :

Freedom plaža – predivna uvala, išarana granitnim stenama i okružena brdima raskošne džungle. Svilenkast, beli pesak pod nogama i tirkizna, bistra voda izmamljuju osmehe. Savršeno, porodično mesto, pravi egzotični dragulj koji ostaje zauvek u pamćenju.

Paradise plaže –  puderast pesak, plava voda koja se presijava na suncu i mali brodići koji se ljuljaju u zalivu, čine Paradise plažu biserom Puketa. Uživajte u sunčanom danu pod zelenim palmama i tropskim badememima.

Ko Phi Phi ostrva–  mesto gde je sniman film „Plaža“. Ostrva Ko Phi Phi se smatraju jednim od najlepših ostrva na svetu. Nalaze se između velikog Puket ostrva i glavnog ostrva Tajlanda, na strani andmanskog mora i zaštićena su statusom nacionalnog parka. Kristalno peščane plaže i stene koje se izdižu iz tirkiznog mora, oduzimaju dah svojom lepotom.

Siam Safari– osetite autentični, tajlandski, ruralni život i kulturu, uz razne demonstracije. Saznajte više o azijskim slonovima i njihovom čuvanju, upoznajte mladunče slona :). Naučite više o tajlandskoj kulturi i uživajte u tai specijalitetima.  Jahanje slonova kroz džunglu, sa neverovatnim pogledom na Čalong zaliv, predstavlja izuzetan doživljaj. Očekuje vas jedinstvena i egzotična avantura u kojoj će uživati cela porodica.

Phuket Akvarijum  istražite bogatstvo podvodnog sveta! Savršen izlet za popodnevno uživanje. Akvarijum sadrži na hiljade tropskih, živopisnih i egzotičnih, morskih stvorenja. Ovaj izlet se preporučuje mladima koji do sada nisu imali priliku da se približe neobičnom morskom životu poput jegulja, kraba, raznovrsnih šarenih riba, morskih kornjača. U blizini akvarijuma nalazi se i morski biološki centar, uz edukativni program koji je posvećen morskom obrazovanju, istraživanju i zaštiti.

Rehabilitacioni centar  Gibona– sadrži male, neobične majmune i još mnogo toga. Giboni su stanovnici džungle, žive na drveću i bacaju seme plodova, pomažući da se različite vrste drveća šire i umnožavaju. Posetite Bang Pae vodopad, najveći vodopad na Puketu sa bistrom vodom, hladovinom i egzotičnom okolinom, koji će izmamiti oduševljenje celoj porodici.

9.dan: Puket – Beograd

Pakujemo se i sa širokim osmehom na licu napuštamo ostrvo. Transfer do aerodroma i let za Beograd, sa usputnim presedanjem.


SMEŠTAJ:

PHUKET: Elegancy Sansabai Hotel 3+* – nalazi se u strogom centru Patonga na 500 metara od plaže Patong. Smeštaj poseduje bazen na krovu, restoran, besplatan internet, a u njegovoj blizini nalazi se mnoštvo restorana, barova, salona za masažu kao i veliki shopping centar Jungceylon. Sobe su  1/2 i 1/3, veoma udobne, svaka sa zasebnim kupatilom, TV-om i klimom. 


 

CENA ARANŽMANA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)

– Odrasli: 1399€ 1299€

– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 1049€ 

– Deca od 2 do 12 godina (u ležaju sa roditeljima): 899€

– Deca do 2 godine (u ležaju sa roditeljima): na upit

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Puket-Beograd) sa svim taksama

– 7 noćenja u hotelu 3* na Phuketu (1/2 ili 1/3 sa kupatilom) sa doručkom buffet

– Organizacija i vodjenje puta

– Stručni vodič za vreme boravka

Aranžman ne obuhvata:

– Thailandska viza 40 € 

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske

– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga ( cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)

– HranuFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Freedom plaža

Predivna uvala, išarana granitnim stenama i okružena brdima raskošne džungle. Svilenkast, beli pesak pod nogama i tirkizna, bistra voda izmamljuju osmehe. Savršeno, porodično mesto, pravi egzotični dragulj koji ostaje zauvek u pamćenju.

Paradise plaže 

Puderast pesak, plava voda koja se presijava na suncu i mali brodići koji se ljuljaju u zalivu, čine Paradise plažu biserom Puketa. Uživajte u sunčanom danu pod zelenim palmama i tropskim badememima.

Ko Phi Phi ostrva

Mesto gde je sniman film „Plaža“. Ostrva Ko Phi Phi se smatraju jednim od najlepših ostrva na svetu. Nalaze se između velikog Puket ostrva i glavnog ostrva Tajlanda, na strani andmanskog mora i zaštićena su statusom nacionalnog parka. Kristalno peščane plaže i stene koje se izdižu iz tirkiznog mora, oduzimaju dah svojom lepotom.

Siam Safari

Osetite autentični, tajlandski, ruralni život i kulturu, uz razne demonstracije. Saznajte više o azijskim slonovima i njihovom čuvanju, upoznajte mladunče slona :). Naučite više o tajlandskoj kulturi i uživajte u tai specijalitetima.  Jahanje slonova kroz džunglu, sa neverovatnim pogledom na Čalong zaliv, predstavlja izuzetan doživljaj. Očekuje vas jedinstvena i egzotična avantura u kojoj će uživati cela porodica.

Phuket Akvarijum

Istražite bogatstvo podvodnog sveta! Savršen izlet za popodnevno uživanje. Akvarijum sadrži na hiljade tropskih, živopisnih i egzotičnih, morskih stvorenja. Ovaj izlet se preporučuje mladima koji do sada nisu imali priliku da se približe neobičnom morskom životu poput jegulja, kraba, raznovrsnih šarenih riba, morskih kornjača. U blizini akvarijuma nalazi se i morski biološki centar, uz edukativni program koji je posvećen morskom obrazovanju, istraživanju i zaštiti.

Rehabilitacioni centar  Gibona

Rehabilitacioni centar  Gibona sadrži male, neobične majmune i još mnogo toga. Giboni su stanovnici džungle, žive na drveću i bacaju seme plodova, pomažući da se različite vrste drveća šire i umnožavaju. Posetite Bang Pae vodopad, najveći vodopad na Puketu sa bistrom vodom, hladovinom i egzotičnom okolinom, koji će izmamiti oduševljenje celoj porodici.


3


 

PRIJAVI SE