PUKET

9 dana – avio / sigurni polasci

23.11 – 02.12.2018. – Popunjen termin!

22.02 – 03.03.2019. – Popunjen termin!

Posetite Tajland, neodoljivu kombinaciju prirodnih lepota, budističkih hramova, fascinantne istorije, čuvenog gostoprimstva i upečatljive kuhinje. Ova egzotična zemlja je iznenađujuće pristupačna i pogodna za obilazak. Budizam, koji vlada ovom zemljom, predstavlja najpitomiju i najlepšu religiju, koja podstiče tolerantnost i ljubav, te je Tajland, zbog tih principa, jedna od najbezbednijih zemalja na svetu i pravi je izbor za porodična putovanja.

Doživite Sanuktajlandski koncept, koji podrazumeva da se sve u životu radi sa zadovoljstvom.

Zakoračite u Zemlju smeha!

Posetite Puket, najveće ostrvo Tajlanda, magnet za ljubitelje plaža i ozbiljne ronioce, koji sa ushićenjem uskaču u toplo andamansko more. Odmor na živopisnom i kosmopolitskom Puketu, jednoj od najčuvenijih svetskih destinacija, predstavljaće pravo zadovoljstvo celoj porodici, bez obzira na uzrast. Puket nudi sve: egzotično voće, ukusnu hranu, prelepe plaže, čisto, toplo, tirkizno-plavo more, jedinstvene divlje životinje. Od jahanja slonova, do vodenih parkova; treking po džungli i uzbudljivi noćni život. Uživajte u ovom rajskom mestu, okruženi nestvarnim predelima i bujnom vegetacijom. Plave lagune i losos zalasci sunca, čine atmosferu iz snova i zaista, odmor na ovom mestu, deluje pomalo nestvarno. Osim ronjenja, postoji još mnogo aktivnosti kojima možete obogatiti svoj odmor: istraživanje akvarijuma, obilazak prelepih bašta, poseta budističkih hramova na ostrvu…

Predstavnik Manga Trip agencije vam je na raspolaganju za svu pomoć i informacije koje će vam omogućiti potpuno stapanje sa ovim rajskim mestom. Predlažemo vam da iznajmite džipove (od 20€ dnevno) radi obilaska ostrva. Ukoliko niste u mogućnosti da iznajmite vozilo, možemo vam fakultativno organizovati prevoz.

Plan i program puta :

1.dan: Beograd – Puket

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let do Puketa sa usputnim presedanjem u Dohi.

2.– 9. dan: Puket

Dolazak na Puket u jutarnjim satima. Transfer do hotela. Smeštaj u sobe i porodična avantura počinje 🙂 .  Predlažemo obilazak najlepših plaža Puketa, koje pružaju pravi egzotični ugođaj i zadovoljstvo svim čulima. Kata Noi, mali zaliv, mami naše osmehe svojim prelepim pejzažom, a Nai Harn plaža, koju okružuje džungla, pravo je mesto za fantastične fotografije, nalik najlepšim razglednicama. Neizostavna je svakako Kamala plaža, zaliv i ribarsko selo, okruženo šumovitim brdima i plaža Surin, na kojoj sitni, beli pesak i tirkizna voda, oduzimaju dah. Doživljaj će upotpuniti tajlandski specijaliteti, sveže kokosovo mleko i voda, egzotični, voćni šejkovi, nasmejani Tajlanđani i njihova kultura, mentalitet i običaji; šarenilo, boje, mirisi i ukusi. Otkrijte zašto je Tajland poznat kao „Zemlja osmeha“. Na ostrvu ima dovoljno interesantnih aktivnosti u kojima će uživati cela porodica.

Organizovani fakultativni izleti :

Freedom plaža – predivna uvala, išarana granitnim stenama i okružena brdima raskošne džungle. Svilenkast, beli pesak pod nogama i tirkizna, bistra voda izmamljuju osmehe. Savršeno, porodično mesto, pravi egzotični dragulj koji ostaje zauvek u pamćenju.

Paradise plaže –  puderast pesak, plava voda koja se presijava na suncu i mali brodići koji se ljuljaju u zalivu, čine Paradise plažu biserom Puketa. Uživajte u sunčanom danu pod zelenim palmama i tropskim badememima.

Ko Phi Phi ostrva–  mesto gde je sniman film „Plaža“. Ostrva Ko Phi Phi se smatraju jednim od najlepših ostrva na svetu. Nalaze se između velikog Puket ostrva i glavnog ostrva Tajlanda, na strani andmanskog mora i zaštićena su statusom nacionalnog parka. Kristalno peščane plaže i stene koje se izdižu iz tirkiznog mora, oduzimaju dah svojom lepotom.

Siam Safari– osetite autentični, tajlandski, ruralni život i kulturu, uz razne demonstracije. Saznajte više o azijskim slonovima i njihovom čuvanju, upoznajte mladunče slona :). Naučite više o tajlandskoj kulturi i uživajte u tai specijalitetima.  Jahanje slonova kroz džunglu, sa neverovatnim pogledom na Čalong zaliv, predstavlja izuzetan doživljaj. Očekuje vas jedinstvena i egzotična avantura u kojoj će uživati cela porodica.

Phuket Akvarijum  istražite bogatstvo podvodnog sveta! Savršen izlet za popodnevno uživanje. Akvarijum sadrži na hiljade tropskih, živopisnih i egzotičnih, morskih stvorenja. Ovaj izlet se preporučuje mladima koji do sada nisu imali priliku da se približe neobičnom morskom životu poput jegulja, kraba, raznovrsnih šarenih riba, morskih kornjača. U blizini akvarijuma nalazi se i morski biološki centar, uz edukativni program koji je posvećen morskom obrazovanju, istraživanju i zaštiti.

Rehabilitacioni centar  Gibona– sadrži male, neobične majmune i još mnogo toga. Giboni su stanovnici džungle, žive na drveću i bacaju seme plodova, pomažući da se različite vrste drveća šire i umnožavaju. Posetite Bang Pae vodopad, najveći vodopad na Puketu sa bistrom vodom, hladovinom i egzotičnom okolinom, koji će izmamiti oduševljenje celoj porodici.

9.dan: Puket – Beograd

Pakujemo se i sa širokim osmehom na licu napuštamo ostrvo. Transfer do aerodroma i let za Beograd, sa usputnim presedanjem.


SMEŠTAJ:

PHUKET: Elegancy Sansabai Hotel 3+* – nalazi se u strogom centru Patonga na 500 metara od plaže Patong. Smeštaj poseduje bazen na krovu, restoran, besplatan internet, a u njegovoj blizini nalazi se mnoštvo restorana, barova, salona za masažu kao i veliki shopping centar Jungceylon. Sobe su  1/2 i 1/3, veoma udobne, svaka sa zasebnim kupatilom, TV-om i klimom. 


 

CENA ARANŽMANA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)

– Odrasli: 1399€ 1299€

– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 1049€ 

– Deca od 2 do 12 godina (u ležaju sa roditeljima): 899€

– Deca do 2 godine (u ležaju sa roditeljima): na upit

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Puket-Beograd) sa svim taksama

– 7 noćenja u hotelu 3* na Phuketu (1/2 ili 1/3 sa kupatilom) sa doručkom buffet

– Organizacija i vodjenje puta

– Stručni vodič za vreme boravka

Aranžman ne obuhvata:

– Thailandska viza 40 € 

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske

– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga ( cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)

– HranuFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Freedom plaža

Predivna uvala, išarana granitnim stenama i okružena brdima raskošne džungle. Svilenkast, beli pesak pod nogama i tirkizna, bistra voda izmamljuju osmehe. Savršeno, porodično mesto, pravi egzotični dragulj koji ostaje zauvek u pamćenju.

Paradise plaže 

Puderast pesak, plava voda koja se presijava na suncu i mali brodići koji se ljuljaju u zalivu, čine Paradise plažu biserom Puketa. Uživajte u sunčanom danu pod zelenim palmama i tropskim badememima.

Ko Phi Phi ostrva

Mesto gde je sniman film „Plaža“. Ostrva Ko Phi Phi se smatraju jednim od najlepših ostrva na svetu. Nalaze se između velikog Puket ostrva i glavnog ostrva Tajlanda, na strani andmanskog mora i zaštićena su statusom nacionalnog parka. Kristalno peščane plaže i stene koje se izdižu iz tirkiznog mora, oduzimaju dah svojom lepotom.

Siam Safari

Osetite autentični, tajlandski, ruralni život i kulturu, uz razne demonstracije. Saznajte više o azijskim slonovima i njihovom čuvanju, upoznajte mladunče slona :). Naučite više o tajlandskoj kulturi i uživajte u tai specijalitetima.  Jahanje slonova kroz džunglu, sa neverovatnim pogledom na Čalong zaliv, predstavlja izuzetan doživljaj. Očekuje vas jedinstvena i egzotična avantura u kojoj će uživati cela porodica.

Phuket Akvarijum

Istražite bogatstvo podvodnog sveta! Savršen izlet za popodnevno uživanje. Akvarijum sadrži na hiljade tropskih, živopisnih i egzotičnih, morskih stvorenja. Ovaj izlet se preporučuje mladima koji do sada nisu imali priliku da se približe neobičnom morskom životu poput jegulja, kraba, raznovrsnih šarenih riba, morskih kornjača. U blizini akvarijuma nalazi se i morski biološki centar, uz edukativni program koji je posvećen morskom obrazovanju, istraživanju i zaštiti.

Rehabilitacioni centar  Gibona

Rehabilitacioni centar  Gibona sadrži male, neobične majmune i još mnogo toga. Giboni su stanovnici džungle, žive na drveću i bacaju seme plodova, pomažući da se različite vrste drveća šire i umnožavaju. Posetite Bang Pae vodopad, najveći vodopad na Puketu sa bistrom vodom, hladovinom i egzotičnom okolinom, koji će izmamiti oduševljenje celoj porodici.


3


 

PRIJAVI SE