BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

JAPAN

10 dana / Putovanje sa decom

(Cvetanje trešanja) – 31.03 – 10.04.2018.  – još 4 slobodna mesta

27.04 – 07.05.2018. – popunjen termin!

12.05 -22.05.2018. – još 7 slobodnih mesta!

Krenite stopama samuraja i vašu nezaboravnu, porodičnu avanturu počnite u misterioznom Tokiju, koji predstavlja opojnu mešavinu futurističkog i tradicionalnog. Blještave reklame koje osvetljavaju nesvakidašnje oblakodere, roboti, moderna, japanska pop kultura, mirni šintoistički hramovi, istorijski spomenici, odmor u prelepim parkovima, uživanje u ukusnim japanskim specijalitetima, upotpunjuju doživljaj. Ako ste ljubitelji kulture, nema boljeg izbora od šarenog i bogatog nasleđa Japana, uključujući divnu igru kabuki i tradicionalne gejše.

Tokio je podsticajan i zavodljiv grad. Japanska metropola, uzbudljiva je i intrigatna. Grad sa desetak različitih lica, haotičan i glasan ili smiren poput zena, sa visokim soliterima i sitnim, skivenim hramovima. Tokio nudi veliki broj znamenitosti, moderan dizajn i oko 100.000 restorana.

Mnoge umetnike je inspirisala, a nas ostavlja bez daha, veličanstvena planina Fudži, vulkan savršenog oblika, koji se probija kroz oblake i čije se konture preslikavaju na mirnoj vodi, prelepog jezera Kavaguči. Obogatite znanje posetom prvoj šogunatskoj pretonici Japana – gradiću Kamakura, čiji  hramovi i svetilišta, zajedno sa prirodnim okruženjem, predstavljaju arhitektonsko remek delo.

Oživite pejzaže procvetalih trešanja i ponesite nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti zauvek!

Plan i program puta :

1.dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let  do Tokia sa usputnim presedanjem.

2.dan: Tokio

Konnichiwa! Dobrodošli u Tokio! Transfer metroom do hostela. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje na Tokio. Noćenje.

Tokio Japan Rainbow Bridge

3.dan: Tokio

Vaša nezaboravna, porodična avantura, počinje obilaskom distrikta Asakusa, gde možete doživeti pravu atmosferu Tokia iz prošlosti! Šoping ulice sa raznim tezgicama gde možete kupiti tradicionalne japanske suvenire i zasladiti se japanskim slatkišima, uvešće vas u najstariji i najznačaniji budistički hram u Tokiu- Sensoji. Odmor u  najpoznatijem parku Ueno, gde se nalaze razni muzeji poput muzeja nauke, istorijskog muzeja i zoo vrt, predstavlja pravi užitak za sve članove porodice. Nakon obilaska hrama, odlazak u Akihabara deo grada, koji je poznat po prodavnicama elektronike i manga animama. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan: Tokio

Nakon doručka  fakultativni odlazak do Imperial palas kompleksa, u kome borave Japanski veličanstveni car i carica. Kompleks je otvoren jednom godišnje, 02.01., ali svakako uživajte u prirodi i prelepim parkovima koji se nalaze u centralnom delu užurbanog Tokija. Nakon kraćeg odmora razgledanje nastavljamo dalje, ka Shinjuku distriktu. Shinjuku distrikt je jedan od najzanimljivijih delova grada, poznat kao japanski okrug zabave i poslovni deo grada. Tržni centri, prodavnice elektronike, blještave reklame i oblakoderi, zasenjuju raskošćem. Predviđena je pauza za ručak, u  Takehsita ulici, pešačkoj zoni sa dosta zanimljivih restorana, kafića, prodavnica. Razgled završavamo u Shibuya kvartu, gde se možete upoznati sa japanskom modom i najnovijim svetskim, modnim trendovima. Slobodno vreme. Ukoliko želite, možete posetiti Kodomo no shiro, dečiji kvart za igru, koji se sastoji od 7 spratova u zatvorenom prostoru, uključujući umetničke i razne druge radionice, muziku, filmove, razne igračke i igrališta. Noćenje.

5.dan: Tokio

Slobodno vreme za obilazak grada i fakultativni odlazak do Diznilenda,  prvog koji je otvoren van teritorije SADa, 1983. godine, gde će se mali putnici beskrajno zabaviti i doživeti pravu avanturu. Kao poseban odeljak, postoji i vodeni park inspirisan morskim pričama i bajkama, sedam tematskih luka koje nude obilje zabave i još zabave, pucanje od mašte! Slobodno vreme. Noćenje.

6.dan: Tokio

Nakon doručka, sledi fakultativni obilazak kvarta Sumida i Sumida akvarijuma u kome se nalazi preko 10.000  vrsta morskog sveta. Nakon obilaska akvarijuma, penjemo se do Tokio Skytree opservatorije, odakle se pruža nezaboravan pogled na Tokio i gde možete napraviti neverovatne porodične fotografije. U mirnom, prijatnom Sumida parku pravimo odmor i uživamo u prirodi. Nakon odmora, idemo dalje, ka Odaibi. Odaiba se nalazi na samoj obali gde možete uživati i zabaviti se. Slobodno vreme. Noćenje.

7.dan: Tokio

Slobodan dan ili fakultativni, celodnevni izlet – Fudži, planine koja je sa 3,776 metara, najviša u Japanu. Nije iznenađujuće da je gotovo savršeni oblik vulkana, obožavan kao sveta planina među umetnicima i običnim ljudima. Fudži je uspavani vulkan koji se zadnji put probudio 1708. godine. Odlazak do mesta Kavagučiko i šetnja pored jezera Kavaguči i pravljenje fantastičnih fotografija planine, čije se konture ocrtavaju na površini jezera. Ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju penjemo se do 5. stanice na planini Fudži i uživamo u najprisnijem kontaktu sa ovom japanskom svetom planinom i njenom prirodom. Povratak u Tokio u večernjim časovima. Noćenje.

fuji

8.dan: Tokio – Kamakura

Slobodan dan u Tokiju ili fakultativni poludnevni  izlet u Kamakuru.  Kamakura je najstariji grad Japana i poznat je po tome što je bio sedište prvih šoguna i prestonica Japana od 1185god. – 1333god. Predstavlja grad – muzej, jer postoji 19 Šinto svetilišta i 65 budističkih hramova. Glavna atrakcija grada je statua Bude – Daibutsu, izlivena od bronze, visine 13,5 metara.  Obilazak grada i slobodno vreme za odmor i relaksaciju. U kasnim popodnevnim satima povratak u Tokio.  Noćenje.

9.dan: Tokio – Beograd

Slobodno vreme za šetnju, kupovinu suvenira, šoping i individualne aktivnosti. U dogovoru sa vodičem mogućnost posete još nekom od prelepih parkova Tokija. Noćenje.

10.dan: Tokio – Beograd

Pakovanje stvari i slobodno vreme. Transfer metroom do aerodroma u dogovoreno vreme. Let za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd na aerodrom Nikola Tesla.

Planirajte novu Manga, porodičnu avanturu i upoznajte vašu decu, na najlepši mogući način, sa svetom koji ih okružuje!


Smeštaj:

Tokio: BakPak Hostel se nalazi u jednom od turističkih centara Tokija (kvart Taito). Poseduje jednostavne dvokrevetne, trokrevetne sobe i četvorokrevetne sobe u japanskom stilu, svaka sa kupatilom i klimom. Hostel sadrži recepciju, free Wi-Fi, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, lounge room. Hostel se nalazi u blizini metro linije preko koje je laka komunikacija sa svim delovima grada.


NAPOMENE

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa u iznosu od 50€ po osobi za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla ili lično u našim prostorijama u roku od 48h

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (nova lokacija); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

Cana aranžmana

– Odrasli: 1290€

– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 870€ 

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)


Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Tokio-Beograd) sa avio taksama (20kg prtljaga).

– Transfere po programu

– Smeštaj po programu u hostelu u Tokiju – širi centar grada (1/2, 1/3 i 1/4 sobe sa sopstvenim kupatilom)

– Obilaske po programu

– Usluge vodiča

– Organizacija 

Aranžman ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske.

– Ulaznice za hramove i kulturno istorijske spomenike

– Hrana

NAPOMENA: Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.

PRIJAVI SE