BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

JAPAN

10 dana / Putovanje sa decom

30.03 – 10.04.2019. – Sakura / Cvetanje trešanja

13.04 – 23.04.2019.

Krenite stopama samuraja i vašu nezaboravnu, porodičnu avanturu počnite u misterioznom Tokiju, koji predstavlja opojnu mešavinu futurističkog i tradicionalnog. Blještave reklame koje osvetljavaju nesvakidašnje oblakodere, roboti, moderna, japanska pop kultura, mirni šintoistički hramovi, istorijski spomenici, odmor u prelepim parkovima, uživanje u ukusnim japanskim specijalitetima, upotpunjuju doživljaj. Ako ste ljubitelji kulture, nema boljeg izbora od šarenog i bogatog nasleđa Japana, uključujući divnu igru kabuki i tradicionalne gejše.

Tokio je podsticajan i zavodljiv grad. Japanska metropola, uzbudljiva je i intrigatna. Grad sa desetak različitih lica, haotičan i glasan ili smiren poput zena, sa visokim soliterima i sitnim, skivenim hramovima. Tokio nudi veliki broj znamenitosti, moderan dizajn i oko 100.000 restorana.

Mnoge umetnike je inspirisala, a nas ostavlja bez daha, veličanstvena planina Fudži, vulkan savršenog oblika, koji se probija kroz oblake i čije se konture preslikavaju na mirnoj vodi, prelepog jezera Kavaguči. Obogatite znanje posetom prvoj šogunatskoj pretonici Japana – gradiću Kamakura, čiji  hramovi i svetilišta, zajedno sa prirodnim okruženjem, predstavljaju arhitektonsko remek delo.

Oživite pejzaže procvetalih trešanja i ponesite nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti zauvek!

Plan i program puta :

1.dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let  do Tokia sa usputnim presedanjem.

2.dan: Tokio

Konnichiwa! Dobrodošli u Tokio! Transfer metroom do hostela. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje na Tokio. Noćenje.

Tokio Japan Rainbow Bridge

3.dan: Tokio

Vaša nezaboravna, porodična avantura, počinje fakultativnim obilaskom distrikta Asakusa, gde možete doživeti pravu atmosferu Tokia iz prošlosti! Šoping ulice sa raznim tezgicama gde možete kupiti tradicionalne japanske suvenire i zasladiti se japanskim slatkišima, uvešće vas u najstariji i najznačaniji budistički hram u Tokiu- Sensoji. Odmor u  najpoznatijem parku Ueno, gde se nalaze razni muzeji poput muzeja nauke, istorijskog muzeja i zoo vrt, predstavlja pravi užitak za sve članove porodice. Nakon obilaska hrama, odlazimo metroom u najprometniji deo Tokija – Shinjuku. Shinjuku predstavlja pulsirajude srce grada a prizori koji nas očekuju slika su i prilika Tokija kakvim ga većina nas zamišlja: neonska svetla, gomila nebodera, gužva na ulicama i brzi ritam života. Nakon zajedničke šetnje, povratak metroom u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

 

4.dan: Tokio

Nakon doručka  fakultativni odlazak do Imperial palas kompleksa, u kome borave Japanski veličanstveni car i carica. Kompleks je otvoren jednom godišnje, 02.01., ali svakako uživaćemo u prirodi i prelepim parkovima koji se nalaze u centralnom delu užurbanog Tokija. Nakon kraćeg odmora razgledanje nastavljamo dalje posetom kvartu Akihabara. Ovaj deo grada je ved decenijama poznat kao Electric City, zbog velikog broja radnji u kojima se prodaje elektronika. Danas je ovo i centar univerzuma ljubiteljima japanskih stripova i animiranih filmova i serija – mange i anime. Povratak u smeštaj. Noćenje.

5.dan: Tokio

Slobodno vreme za obilazak grada i fakultativni odlazak do Diznilenda,  prvog koji je otvoren van teritorije SADa, 1983. godine, gde će se mali putnici beskrajno zabaviti i doživeti pravu avanturu. Kao poseban odeljak, postoji i vodeni park inspirisan morskim pričama i bajkama, sedam tematskih luka koje nude obilje zabave i još zabave, pucanje od mašte! Slobodno vreme. Noćenje.

6.dan: Tokio

Nakon doručka, sledi fakultativni obilazak kvarta Sumida. Posetićemo Sumida akvarijum u kome se nalazi preko 10.000 vrsta morskog sveta. Nakon obilaska akvarijuma, odlazimo do Tokyo Skytree opservatorije, penjemo se liftom na platformu – 350m, odakle se pruža nezaboravan pogled na Tokio, gde možete napraviti spektakularne porodične fotografije. Nastavljamo dalje ka mirnom, prijatnom Sumida parku pored istoimene reke, pravimo odmor i uživamo u prirodi. Slobodno vreme i povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

7.dan: Tokio

Slobodan dan ili fakultativni, celodnevni izlet – Fudži, planine koja je sa 3,776 metara, najviša u Japanu. Nije iznenađujuće da je gotovo savršeni oblik vulkana, obožavan kao sveta planina među umetnicima i običnim ljudima. Fudži je uspavani vulkan koji se zadnji put probudio 1708. godine. Odlazak do mesta Kavagučiko i šetnja pored jezera Kavaguči i pravljenje fantastičnih fotografija planine, čije se konture ocrtavaju na površini jezera. Ukoliko vremenski uslovi dozvoljavaju penjemo se do 5. stanice na planini Fudži i uživamo u najprisnijem kontaktu sa ovom japanskom svetom planinom i njenom prirodom. Povratak u Tokio u večernjim časovima. Noćenje.

fuji

8.dan: Tokio – Kamakura

Slobodan dan u Tokiju ili fakultativni poludnevni  izlet u Kamakuru.  Kamakura je najstariji grad Japana i poznat je po tome što je bio sedište prvih šoguna i prestonica Japana od 1185god. – 1333god. Predstavlja grad – muzej, jer postoji 19 Šinto svetilišta i 65 budističkih hramova. Glavna atrakcija grada je statua Bude – Daibutsu, izlivena od bronze, visine 13,5 metara.  Obilazak grada i slobodno vreme za odmor i relaksaciju. U kasnim popodnevnim satima povratak u Tokio.  Noćenje.

9.dan: Tokio – Beograd

Nakon doručka, fakultativni odlazak metroom u Tokyo Maritime City (Odaiba District) koji predstavlja grad u gradu, a napravljen je veštačkim spajanjem 6 ostrva u Tokio zalivu. Do njega se stiže čuvenim mostom Duga. Mnoštvo poslovnih i stambenih nebodera, kao i tržnih centara, uz neizbežno uživanje na gradskoj plaži, učiniće nam ovaj dan nezaboravnim. Upoznavanje Tokija nastavljamo na drugom kraju grada – Harajuku. Ovaj deo grada je jedan od centara japanske mode za mlade, a najčuvenija je Takehsita ulica, pešačka zona sa zaista neobičnim i veoma interesantnom prodavnicama. Razgled završavamo u Shibuya kvartu, gde se možete upoznati sa japanskom modom i najnovijim svetskim, modnim trendovima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

10.dan: Tokio – Beograd

Pakovanje stvari i slobodno vreme. Transfer metroom do aerodroma u dogovoreno vreme. Let za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd na aerodrom Nikola Tesla.

Planirajte novu Manga, porodičnu avanturu i upoznajte vašu decu, na najlepši mogući način, sa svetom koji ih okružuje!


Smeštaj:

Tokio: BakPak Hostel se nalazi u jednom od turističkih centara Tokija (kvart Taito). Poseduje jednostavne dvokrevetne, trokrevetne sobe i četvorokrevetne sobe u japanskom stilu, svaka sa kupatilom i klimom. Hostel sadrži recepciju, free Wi-Fi, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, lounge room. Hostel se nalazi u blizini metro linije preko koje je laka komunikacija sa svim delovima grada.


MANGA PROMOCIJA

– Odrasli: 1349€

– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 949€ 

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 

Promocija Manga Trip avantura!
Povodom otvaranja nove Manga poslovnice u Zagrebu. 

Prijavite se za bilo koje putovanje iz naše ponude i ostvarite neverovatne popuste i brojne pogodnosti. 

Period promocije: od 01 februara do 21 februara 2019.
Period putovanja: od 03 marta do 23 decembra 2019.
Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)
Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu :

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

Zagreb , KNEZA MISLAVA 3; tel: +38515807190


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!


Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Tokio-Beograd) sa avio taksama (20kg prtljaga).

– Transfere po programu

– Smeštaj po programu u hostelu u Tokiju – širi centar grada (1/2, 1/3 i 1/4 sobe sa sopstvenim kupatilom)

– Obilaske po programu

– Usluge vodiča

– Organizacija 

Aranžman ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske.

– Ulaznice za hramove i kulturno istorijske spomenike

– HranaFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Razgled Tokia 1 

Nakon doručka krećemo u razgledanje grada obilaskom distrikta Asakusa, gde demo doživeti atmosferu Tokija iz prošlosti. Ulice prepune tradicionalnih japanskih suvenira i slatkiša vode nas do najstarijeg i najznačanijeg budističkog hrama u Tokiju – Sensoji. Bacite nekoliko novčića u sanduk ispred hrama i zazvonite velikim zvonom do koga vodi debeli konopac. Dvorište hrama preplavljeno je dimom upaljenih mirisnih štapića koji, kako kažu, đacima pomaže da dobiju bolje ocene, a odraslima da bolje razmišljaju i rade. Sledi obilazak kompleksa i fotografisanje sa lokalcima obučenim u  tradicionalnu odeću. Šetnju nastavljamo ka najpoznatijem parku Ueno koji u doba Sakure jednostavno blista. U parku se nalazi muzej nauke, muzej zapadne umetnosti, nacionalni muzej i zoo vrt (u dogovoru sa vodičem možete posetiti zoo vrt i priuštiti mališanima druženje sa pandama). Nakon obilaska parka, odlazimo metroom u najprometniji deo Tokija – Shinjuku. Shinjuku predstavlja pulsirajude srce grada a prizori koji nas očekuju slika su i prilika Tokija kakvim ga većina nas zamišlja: neonska svetla, gomila nebodera, gužva na ulicama i brzi ritam života. Nakon zajedničke šetnje,
povratak metroom u smeštaj.

Razgled Tokia 2

Nakon doručka, sledi fakultativni obilazak kvarta Sumida. Posetidemo Sumida akvarijum u kome se nalazi preko 10.000 vrsta morskog sveta. Nakon obilaska akvarijuma, odlazimo do Tokyo Skytree opservatorije, penjemo se liftom na platformu – 350m, odakle se pruža nezaboravan pogled na Tokio, gde možete napraviti spektakularne porodične fotografije. Nastavljamo dalje ka mirnom, prijatnom Sumida parku pored istoimene reke, pravimo odmor i uživamo u prirodi. Slobodno vreme i povratak u
smeštaj. Cena uključuje kartu za prevoz metroom / autobusom, ulaznice za akvarijum, ulaznice za Tokyo Skytree 1. Platformu i uslugu vodiča.

Razgled Tokia 3 

Nakon doručka, krećemo metroom u Tokyo Maritime City (Odaiba District) koji predstavlja grad u gradu, a napravljen je veštačkim spajanjem 6 ostrva u Tokio zalivu. Do njega se stiže čuvenim mostom Duga. Mnoštvo poslovnih i stambenih nebodera, kao i tržnih centara, uz neizbežno uživanje na gradskoj plaži, učiniće nam ovaj dan nezaboravnim. Upoznavanje Tokija nastavljamo na drugom kraju grada – Harajuku. Ovaj deo grada je jedan od centara japanske mode za mlade, a najčuvenija je Takehsita ulica, pešačka zona sa zaista neobičnim i veoma interesantnom prodavnicama. Razgled završavamo u Shibuya kvartu, gde se možete upoznati sa japanskom modom i najnovijim svetskim, modnim trendovima. Povratak u smeštaj. Cena uključuje prevoz metroom / vozom i uslugu vodiča.

Razgled Tokia 4

Nakon doručka fakultativni odlazak do Imperial palace kompleksa, u kome borave japanski veličanstveni car i carica. Kompleks je otvoren jednom godišnje, 02.01., ali svakako uživajte u prirodi i prelepim parkovima koji se nalaze u centralnom delu užurbanog Tokija. Nakon kraćeg odmora razgledanje nastavljamo dalje posetom kvartu Akihabara. Ovaj deo grada je ved decenijama poznat kao Electric City, zbog velikog broja radnji u kojima se prodaje elektronika. Danas je ovo i centar univerzuma ljubiteljima japanskih stripova i animiranih filmova i serija – mange i anime. Povratak u smeštaj. Cena uključuje prevoz metroom – busom, uslugu vodiča.

Diznilend

Fakultativni odlazak do Diznilenda, prvog koji je otvoren van teritorije SADa, 1983. godine, gde de se mali putnici beskrajno zabaviti i doživeti pravu avanturu. Kao poseban odeljak, postoji i vodeni park inspirisan morskim pričama i bajkama, sedam tematskih luka koje nude obilje zabave i još zabave, jednostavno pucanje od mašte! Slobodno vreme do predvečernjih sati, a onda se, prepuni utisaka, vraćamo u smeštaj.

Kamakura

Na izlet se polazi u jutarnjim časovima. Prvo dolazimo do Tokio stanice, odakle se ukrcavamo na voz koji nas direktno vozi u srce prve šogunatske prestonice – Kamakure. Mada danas ostatke tog perioda nećemo nadi, videdemo druge značajne spomenike japanske kulture i provesti ugodno popodne pazareći suvenire. Po dolasku u Kamakuru, lokalnim autobusom se prevozimo do najznačajnijeg spomenika grada – Velikog Bude (Daubutsu). Nakon obilaska ostataka hrama i statue, krećemo se putem crvene Komači Dori ulice, koja je ispunjena lokalnim restoranima, suvenirnicama i prodavnicama raznorazne robe koji Japanaci naprosto obožavaju. Bez dužeg zadržavanja u ovoj ulici, krećemo se ka čuvenom svetilištu Tsurugaoka Hachimangu. Ovo je najznačajnije svetilište u gradu, osnovano davne 1063. godine u praskozorju šogunata. Hram je posveden Hačumanu – zaštitniku samuraja. Nakon obilaska hrama sledi slobodno vreme za opuštanje, uživanje u baštama svetilišta, ručak i kupovina suvenira. Povratak u Tokio u popodnevnim časovima.

Fudži

Fudži je najviša i najznačajnija planina Japana i svakako nešto što ne smete propustiti. Ovaj aktivni vulkan savršenog konusnog oblika nalazi se na 100 km od japanske prestonice. Jedan od najlepših pogleda na planinu Fuji u doba Sakure (cvetanje trešnje) je upravo sa jezera Kavaguči, koje posedujemo tokom ovog izleta. Vozimo se brodidem po jezeru i pravimo nestvarne fotografije. Popedemo se i Kachi Kachi žičarom do vidikovca sa koga se pruža impresivan pogled na planinu. Slobodno vreme za šetnju pored jezera, kupovinu suvenira i uživanje u lokalnim specijalitetima u nekom od restorana po vašem izboru. Povratak u Tokio u dogovoreno vreme.


 


 

PRIJAVI SE