BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

Bali – porodično putovanje

9 dana /putovanje sa decom

26.04 – 04.05.2019.

Istražite drevnu kulturu autentičnog Balija, uživajte u predivnim krajolicima, idiličnim plažama, moru koje odmara oči i doživite Manga – Bali porodičnu avanturu, koja će vam priuštiti nezaboravno životno iskustvo i mnogo lepih uspomena.

Bali je inspiracija, tropsko stanje uma, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno – zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: balinežanski, jezik monaha i jezik sa prirodom i životinjama – ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi.

Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa.

Porodična – Manga avantura na Baliju počinje na plaži, uz balinežanske specijalitete – egzotičnu kombinaciju ukusa. Spustite noge na meki, zlatan pesak i uživajte u idiličnoj atmosferi – na potpuno spiritualnom tlu. Autentičnost Balija možete otkriti kroz tradicionalne plesove, rituale i legende, lutanjem ulicama karakterističnih seoca, upoznavanjem lokalnog stanovništva i hindo–budističkih hramova smeštenih na živopisnim grebenima. Stapanje sa prirodom i prepuštanje rajskom ostrvu na kome žive mnoge egzotične ptice i majmuni, uokvireno najlepšim bojama prirode, učiniće vašu porodičnu avanturu odmorom o kakvom ste oduvek maštali i neizmerno će obogatiti životno iskustvo svim članovima porodice. Naučite nešto novo o najlepšoj poslastici –  čokoladi, uživajte u opijajućem mirisu aromatičnih ulja prilikom okrepljujuće indonežanske masaže i zaboravite na kratko svakodnevicu, jer vaša realnost postaje ovo rajsko mesto. Dopustite da vas Bali zavede svojim posebnim šarmom!

Plan i program puta:

    1.  dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla. Let do Balija sa usputnim presedanjem.

    2.  dan: Bali

Dobrodošli. Transfer do smeštaja u gradić Sanur. Odmor i slobodno vreme za privikanje na egzotično okruženje. Noćenje.

    3.  dan: Bali

Nakon doručka odlazak na plažu Sanur sa mnoštvom restorana, kafića, sportova na vodi i nasmejanih turista iz celog sveta. Odmor na mekom pesku, kupanje u toplom moru, opuštanje uz tradicionalnu indonežansku masažu i degustacija tropskih specijaliteta. Noćenje.

   

  4.  dan: Bali

Slobodan dan ili fakultativni odlazak na jug ostrva. Poseta divnoj plaži Balija: zapanjujuća Padang Padang plaža, smeštena u maloj uvali, poznata po čuvenoj romantičnoj sceni iz filma Jedi, moli, voli i kristalno čistoj vodi. U večernjim časovima predstoji odlazak do Uluwatu hrama, koji se nalazi na litici krečnjačkih stena. Napravite jedinstvene fotografije zalaska sunca uz Kećak – tradicionalni balinežanski ples koji izvodi preko 100 izvođača bez muzike, uz razlitičite ritmove i glasove. Povratak u smeštaj. Noćenje.

   

  5.  dan: Bali

Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Ubud kulturno i umetničko srce Balija. Poseta tradicionalnoj balinežanskoj kući, gde ćete se upoznati sa tradicijom tipične balinežanske porodice. Na putu ka Ubudu zastajemo na kratko da bismo deci pokazali pirinčane terase. Nakon kraće šetnje nastavljamo put mesta gde se proizvodi najskuplja kafa na svetu – Luwak, gde možete besplatno degustirati kafu i čajeve (luwak kafa se plaća oko 4 eur za šolju). Nastavljamo dalje ka Monkey Forest svetilištu, šumi koja je dom sivim, dugorepim, makaki majmunima. Sledi kratka pauza za odmor i kupovinu tradiconalnih balinežanskih suvenira, poput drvenih maski, nakita od srebra i zlata, slika na svili. Uživamo u tropskoj vegetaciji i zelenilu pirinčanih terasa. Nastavljamo dalje, ka Goa Gajah (ili Tirta empul) – arheološkom mestu od velikog istorijskog značaja. Dvorište ispunjeno relikvijama, zidnim rezbarijama, pećinama za meditaciju i fontanama. Upoznavanje inspirativne kulture i balinežanskih legendi. Slobodno vreme. Noćenje.

 

    6.  dan: Bali

Slobodan dan za odmor na plaži ili celodnevni fakultativni izlet. Obilazak Bali Bird parka i Reptil parka, jedinstveno i edukativno iskustvo za celu porodicu. Tropska bašta sa preko 1000 ptica iz celog sveta. Imaćete priliku da se približite retkim, egzotičnim pticama i vidite komodo zmajeve. Porodičnu avanturu nastavljamo u manufakturi čokolade :). Okruženi gustom džunglom, u fabrici napravljenoj od bambusa, možete naučiti nešto više o izradi čokolade, kakau i kakao puteru. Pravo uživanje za decu i sladokusce :). Predveče sledi odlazak do hrama Tanah Lot, koji se nalazi na steni i do koga je moguće doći samo kada je oseka. Nasmejani uživajmo u egzotičnoj prirodi koja nas okružuje i dočekajmo spektakularan zalazaka sunca. Slobodno vreme. Noćenje.

    7.  dan: Bali

Nakon doručka sledi fakultativni izlet do Nusa Dua plaže. Idilična plaža za porodično opuštanje i uživanje na zlatnom pesku. U popodnevnim satima odlazak na plažu Jimbaran gde možemo večerati u divnom ambijentu uz “živu“ muziku interesantnog orkestra i posmatranje impresivnog zalaska sunca. U večernjim satima sledi povratak u hotel. Noćenje.

   

   8.  dan: Bali

Dan rezervisan za odmor na plaži, opuštanje uz tradicionalne indonežanske masaže i uživanje u egzotičnoj kuhinji i opojnim mirisima začina. Ili krenite na fakultativni izlet Istočni Bali  za porodice, koji obuhvata Tirta Ganga, vodenu palatu – bazeni i fontane napravljeni kao izletište za kraljevsku porodicu gde na malim pločnicima možemo šetati preko vode i posmatrati ribice. U okruženju se nalaze bazeni, pa se možemo i kupati. Zatim idemo u Tenganan – tradicionalno balinežansko selo u kome se meštani žene i udaju isključivo za ljude iz istog sela. U povratku svraćamo u kompleks Goa Lawah, pećinske hramove na kojima vise slepi miševi. Povratak u Sanur. Noćenje.

     9.  dan: Bali – Beograd

Pakujemo stvari i odjavljujemo se iz hotela. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak na aerodrom u Beogradu. 

Iskoristite iskustvo prirodnog sklada i ljubavi u nastavku vašeg porodičnog života i sa osmehom na licu planirajte novu porodičnu avanturu 🙂


Smeštaj:

Bali: Hotel 3*, nalazi se u Sanur-u. Svaka soba ima sopstveno kupatilo (wc,tuš) i klima uređaj. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje. Wi-Fi internet je dostupan gostima hotela. 


MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)

– Odrasli: 1449€ 1349€

– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 1149€ 

– Deca od 2 do 12 godina (u ležaju sa roditeljima):999€

– Deca do 2 godine (u ležaju sa roditeljima): na upit

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:

  • Avio prevoz (Beograd- Bali- Beograd ) sa svim taksama
  • Sve transfere prema program
  • 7 noćenja u hotelu 3* u centru Sanur-a na Baliju, u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa klimom na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto)
  • Organizaciju i stručno vođstvo grupe na srpskom jeziku

Aranžman ne obuhvata:

  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
  • Ručak – Večera


PRIJAVI SE