BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

EGZOTIČNE PORODIČNE AVANTURE

PORODICNE-AVANTURE

U potrazi ste za idealnim odmorom koji će zadovoljiti potrebe cele porodice i u kojem ćete svi podjednako uživati? Balans relaksacije i avanture, tropskih plaža i ukusne hrane, istraživanje nove kulture? Želite da svojoj deci pokažete svet koji ih okružuje i omogućite sticanje neprocenjivog životnog iskustva, da doživite porodičnu avanturu i napunite albume slikama prelepih svetskih destinacija, uz potpuno bezbedno okruženje i sigurnost Vaše dece?

Manga Trip je na osnovu dugogodišnjeg iskustva u organizaciji egzotičnih putovanja i uz potpuno razumevanje potreba porodica sa decom, pripremio specijalnu ponudu porodičnih putovanja! Programi  su osmišljeni u skladu sa uzrastom dece i njihovim interesovanjima, pa smo tako posebno izdvojili putovanja sa vrlo malom decom od putovanja sa starijom i samostalnijom decom, uz pratnju izuzetno obučenih turističkih vodiča, koji veći deo godine provode na istim destinacijama. Takodje, postoji i mogućnost korišćenja usluga animatora, koji će povremeno zanimati decu i ulepšati im boravak na dalekoj destinaciji.

Neka egzotična putovanja postanu vaša porodična tradicija, a vaša deca neustrašivi, mali putnici, zauvek radoznali i u potrazi za novim znanjima i iskustvom.

Porodična putovanja - Manga Travel