BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

+381 (11) 4095295

+381 (11) 4095296


NOVI SAD

Jevrejska 13 (u pasažu)

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

EGZOTIČNE PORODIČNE AVANTURE

PORODICNE-AVANTURE

U potrazi ste za idealnim odmorom koji će zadovoljiti potrebe cele porodice i u kojem ćete svi podjednako uživati? Balans relaksacije i avanture, tropskih plaža i ukusne hrane, istraživanje nove kulture? Želite da svojoj deci pokažete svet koji ih okružuje i omogućite sticanje neprocenjivog životnog iskustva, da doživite porodičnu avanturu i napunite albume slikama prelepih svetskih destinacija, uz potpuno bezbedno okruženje i sigurnost Vaše dece?

Manga Trip je na osnovu dugogodišnjeg iskustva u organizaciji egzotičnih putovanja i uz potpuno razumevanje potreba porodica sa decom, pripremio specijalnu ponudu porodičnih putovanja! Programi  su osmišljeni u skladu sa uzrastom dece i njihovim interesovanjima, pa smo tako posebno izdvojili putovanja sa vrlo malom decom od putovanja sa starijom i samostalnijom decom, uz pratnju izuzetno obučenih turističkih vodiča, koji veći deo godine provode na istim destinacijama. Takodje, postoji i mogućnost korišćenja usluga animatora, koji će povremeno zanimati decu i ulepšati im boravak na dalekoj destinaciji.

Neka egzotična putovanja postanu vaša porodična tradicija, a vaša deca neustrašivi, mali putnici, zauvek radoznali i u potrazi za novim znanjima i iskustvom.

EGZOTIČNA PUTOVANJA ZA PORODICE SA DECOM


TAJLAND / BANGKOK + KO SAMUI

Zakoračite u „zemlju osmeha “ i upoznajte se sa najpitomijom religijom na svetu koja vlada ovom zemljom kontrasta. Potpuni balans užurbanog Bangkoka i idiličnog tropskog ostrva Koh Samui. Istražite fascinantnu istoriju i jedinstveno istorijsko nasleđe sakriveno među zlatnim hramovima koji ostavljaju bez daha svojom veličinom i raskošću. Zaplovite kraljevskom rekom Čao Prajom i  upoznajte život na vodi, drugo lice ove impresivne zemlje. Otkrijte tajne tajlandske kuhinje i uživajte u egzotičnim specijalitetima. Okruženi gustim džunglama i kokosovim palmama, prepustite se tropskoj atmosferi na najlepšim svetskim plažama i doživite odmor o kakvom ste oduvek maštali. Upoznajte vašu decu sa drugačijim svetom i omogućite im sticanje neprocenljivog životnog iskustva.

Za plan i program puta klikni OVDE


ŠRI LANKA / KANDY + IKADUWA

Osetite čari poslednje divlje egzotike na svetu i prihvatite Manga porodični izazov! Beskrajne, tropske plaže, ruševine iz nekih zaboravljenih vremena, priroda i neopisivo lepe boje, divlji slonovi koji slobodno tumaraju ostrvom, pretoplo more, ukusna hrana, plantaže čajeva i ljubazni domaćini, pružiće neprocenjivo životno iskustvo celoj porodici i napuniti porodične albume spektakularnim slikama. Istražite biser orijenta, mističnu Šri Lanku!

Za plan i program puta klikni OVDE


ZANZIBAR / STONE TOWN + KENDWA

Nezamislive različitosti afričkog tla menjaju poglede na svet: šume prepune retkih vrsta biljnog i životinjskog sveta, siromašna sela puna života lokalnog stanovništva koji će mališanima biti pravi doživljaj i lekcija koju će zauvek zapamtiti. Zaboravite na sve što ste čuli i mislili da znate o Zanzibaru i Africi i dozvolite Vašoj porodici luksuz da ih samo čulima upoznate! Budite deo drugačijeg sveta u kojem je Hakuna Matata jedini životni moto!

Za plan i program puta klikni OVDE

Porodična putovanja - Manga Travel