OBAVEŠTENJE 

Poštovani putnici,

poštujući preporuku Vlade Republike Srbije u uslovima ukidanja vanrednog stanja i relaksacije mera uvedenih usled bolesti COVID 19 izazvane virusom Sars-Cov-2 u cilju postepenog oživljavanja privrednih aktivnosti radimo na pripremi zaposlenih i prostorija agencije za rad u novonastalim uslovima sa pojačanim stepenom higijene. Poslovnice agencije u periodu do 01.08.2020. neće raditi. Tokom ovog perioda možete nas kontaktirati putem telefona i e-mail-a:

BEOGRAD

tel: +381 11 40 95 295 ; +381 11 40 95 296 ; +381 11 34 44 601

Mail: office@mangatrip.rs

 

NOVI SAD

tel: +381 21 300 68 99; +381 21 38 256 38

Mail: office.ns@mangatrip.rs

                                        

Vaš Manga Trip team


 

Poštovani putnici, roditelji, prijatelji….

Želimo da vas obavestimo da su se naši putnici koji su se nalazili na destinacijama širom sveta vratili u svoje zemlje. Dva naša putnika, koji nisu državljani Srbije, a nalaze se na Tajlandu, zbrinuti su i u društvu Manga vodiča čekaju dalje instrukcije svoje ambasade vezano za njihov povratak.

Dani koji su iza nas bili su veliki izazov, ali uz mnogo rada, borbe i istrajnosti uspeli smo da prevazidjemo sve prepreke i u nekim momentima nerešive situacije pretvorimo u veliku zajedničku pobedu.

Ovom prilikom želimo da se neizmerno zahvalimo kolegama i institucijama bez kojih ovaj poduhvat ne bi bio moguć:

– Ambasada Srbije u Braziliji

– Ambasada Srbije u Meksiko Sitiju

– Ambasada Srbije u Ankari

– Konzulat Srbije u Istanbulu

– Ambasada Srbije u Parizu

– Organizacija „Tačka Povratka“

– Predstavništvo avio kompanije Turkish Airlines – Beograd

– Predstavništvo avio kompanije Qatar Airways – Beograd

– Predstavništvo avio kompanije Air France – Beograd

– Ministarstvo spoljnih poslova

– Direktorat civilnog vazuhoplovstva

– Piloti i stjuardese Air Srbije koji su sve evakuacione letove radili volonterski izlažući se zdravstvenom riziku

– Vojnici Republike Srbije

– Kolege / avio agenti agencija Jumbo Travel i Kielo

– Kolege iz turističke agencije Jungle Travel

– Yuta – Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije

– Andrej Maričić / putopisac i avanturista

 

Naša misija je da vam približimo svet, a moralna obaveza da vas vratimo svojim domovima.

Sada je na vama najvažniji zadatak. Ostanite kod kuće!

 

Vaš Manga Trip team
07.04.2020.


 


Poštovani putnici, roditelji, prijatelji….

U ovoj teškoj situaciji u kojoj se nalazi ceo svet i kada se situacija menja iz sata u sat, mi i dalje ne odustajemo i pokušavamo na sve moguće načine da naše putnike bezbedno vratimo u Srbiju. Pokušavamo sve vreme i na sve moguće načine da putnike prebacimo na aerodrome okolnih zemalja, obzirom na činjenicu da je zatvoren aerodrom Nikola Tesla u Beogradu za sve letove koji je bio krajnje odredište naših putnika. Letovi su već duže vreme prebukirani. Od samog početka smo u kontaktu sa svim nadležnim ustanovama, sa Yutom, ambasadama i avio kompanijama kao i sa našim vodičima koji se nalaze sa grupom i  svi zajedničkim snagama radimo sve što je u našoj moći, kako bi se ova teška situacija olakšala.

Niko od naših putnika neće biti prepušten sam sebi – radimo na zbrinjavanju putnika – bezbednost naših putnika nam je na prvom mestu.

 

Vaš Manga Trip team
U Beogradu
21.03.2020.


Dragi putnici,

obaveštavamo Vas da smo usled novonastale situacije  u našoj zemlji, poštujući prepuruku Predsednika Republike Srbije i Vlade Republike Srbije u uslovima uvedenog vanrednog stanja o ograničenju kretanja gradjana, a u želji da na odgovoran način doprinesemo kolektivnoj bezebednosti celog društva, a samim tim zaštitimo kako zaposlene u našoj agenciji tako i Vas, naše putnike, doneli odluku da od 20.03.2020. privremeno zatvorimo naše poslovnice u Beogradu i Novom Sadu.

Imajući u vidu Odluku Vlade R Srbije o proglašenju bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS CoV-2 zaraznom bolešću (“Službeni glasnik RS” broj 23/20 od 10.03.2020. godine), obaveštavamo Vas da su sredstva koja ste uplatili u korist agencije Maga Trip Travel doo / Sonic Tours doo za ugovorena putovanja su evidentirana i sigurna. Novčana sredstva ćete moći da iskoristite nakon okončanja pandemije koja će biti zvanično objavljena odlukom Vlade R Srbije.

Tokom ovog perioda nas možete kontaktirati na sledeće mail adrese:  office@mangatrip.rs i office.ns@mangatrip.rs

I u ovom periodu koji je pred nama, kao i uvek, bićemo tu za Vas za sve informacije koje su vam potrebne. A mi ćemo i dalje raditi ono što najviše volimo kako zbog nas tako i zbog Vas. Stvaraćemo i kreiraćemo neke nove priče i neku lepšu budućnost za sve nas.  Bićemo tu svakoga dana da zajedno sa vama ovu svakodnevnicu obojimo bojama koje najviše volimo, ukrasimo slikama koje nas podsećaju na najdraže momente i ispričamo naše zajedničke priče iz najudaljenijih mesta na svetu koje su nam promenile život…..

Vaš Manga Trip team
20.03.2020.