Beograd, Ruzveltova 10, Tel. +381 11-40-95-295 [email protected] Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. +381 21-300-68-99

Iznajmljivanje autobusa

Za potrebe turističkih agencija, sindikata, udruženja građana i ostalih pravnih ili privatnih lica vršimo iznajmljivanje turističkih vozila, kako naših tako i autobusa prevoznika sa kojima saradjijemo (minibuseva i autobusa – od 8 do 96 sedišta). Imamo dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevoza putnika po Evropi i Srbiji. Sva vozila imaju uverenja Ministarstva saobraćaja za obavljanje međunarodnog saobraćaja, sve neophodne dozvole i sertifikate vezane za bezbednost i sigurnost samih vozila.

Specijalno za organizovane grupe i pojedince nudimo autobus – Scania (Irizar) / 59 + 3 sedišta. Vozilo potpuno je opremljeno po turističkim standardima sa svom pratećom opremom. Vozilo ima sledeće sadržaje:

  • – Navigacija sa najnovijim mapama puteva Evrope
  • – Frižider i minibar koji je na raspolaganju putnicima
  • – DVD plejer za muziku i filmove i mikrofone
  • – Dva monitora za gledanje filmova
  • – AC – klimatizovano vozilo

Vozila se mogu iznajmiti samo sa vozačem. Svi naši vozači su sa dugogodišnjim nacionalnim i internacionalnim iskustvom i odličnim poznavanjem čitave Evrope i sposobni su da ne opterećuju vodiča ili vođu grupe, što će vam često olakšati obilaske gradova i destinacija van naše zemlje.

Cena iznajmljivanja autobusa sa vozačima po 1 km = po dogovoru.

Organizovan prevoz za izlete i kraće relacije, vrši se po dogovoru, u zavisnosti od satnice angažovanja.

Transferi od aerodroma i do drugih odredišta se naplaćuju po specijalnim tarifama (po dogovoru).

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati, u prilici smo da Vam odgovorimo u roku ne dužem od 2h od trenutka prijema upita, na mail [email protected] ili na mobtel. +381641558941

Manga bus u Parizu