Kako Manga trip tim veruje u putovanja kao vid duhovne hrane i ulaganja u sebe, osmislili smo za vas putovanja i programe koji vas vode na neke od najlepših destinacija sveta. Osluškujući potrebe i utiske naših putnika shvatili smo da na svojim putovanjima najviše cene vreme provedeno u prirodi i sa prirodom. To nas je inspirisalo da pokrenemo Naturalizaciju i storimo prostorstvorimo prostor za neki drugi način. Način na koji možemo živeti svaki dan okrenuti sebi i u ljubavi prema sebi i drugima.

Program festivala osmišljen je u skladu sa našom misijom, a to je zdrav život u skladu sa prirodom. Da bismo postigli taj cilj okupili smo sjajnu ekipu stručnjaka prirodne medicine, yoga učitelje, naturologe i prirodnjake koji će vam svojim znanjima, veštinama i svojim primerom pokazati kako da napravite korak ka boljem i zdravijem životu. Naturalizacija predstavlja kombinaciju tematskih radionica, predavanja i joge. Teme našeg festivala ticaće se razvoja veština življenja u delovanju sa prirodom.

Ako ste osetili i spoznali potrebu da se okrenete sebi, svom biću i vratite se prirodi i njenim čarima onda je Naturalizacija, festival zdravog života pravo mesto za vas. Stvarajući zdrave navike kroz edukativne radionice, fizičko i umno razgibavanje očistićemo naša tela i umove negativnih uticaja i stvoriti mesta za upliv nove, neukaljane energije. Iskoristite priliku da se upoznate sa sobom i da stvorite nova poznanstva koja vode u nepoznato.