Junski Manga specijal

MALDIVI

10 DANA / AVIO 

INDIVIDUALNI POLASCI / PRIMER DATUMA

07.06. – 16.06.2019. / TURKISH AIRLINES


Jun 2019. / od 1083 po osobi


Maldive čini arhipelag od 1.192 koralna ostrva, formiranih poput prstenova, u obliku bisernog lanca,  koji se nazivaju Atoli, čija lepota i jedinstvenost sa pravom ovo mesto svrstavaju u sam vrh najlepših destinacija sveta. Lepota Maldiva ogleda se u belim peščanim plažama, kokosovim palmama, kristalno čistoj i prozirno plavoj vodi, bogatom morskom životu i uvek nasmejanom lokalnom stanovništvu. Od toplih voda Indijskog okeana do tradicionalnog lokalnog života, Maldivi su ona destinacija na kojoj iako ne radite apsolutno ništa to zapravo može da znači apsolutno sve. Ronjenje u koralnim grebenima, obilasci ostrva, plovidba brodićem ili istraživanje nove kulture, zadovoljava svačije ukuse i kod svakog čoveka stvara osećaj nirvane. Prepustite se, probudite sva svoja čula i uživajte u malom komadiću raja na Zemlji!


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Maldivi

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Maldiva sa usputnim presedanjima.

2 – 9. dan: Maldivi

Sletanje u Male, glavni grad Maldiva i transfer do ostrva. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom…

Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Dani predviđeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Upoznajte Maldive baš onakvim kakvi oni jesu. Uživajte u kristalno belom pesku uz zvuke talasa ili se kupajte u tirkiznoj vodi na nestvarnim plažama. Oprobajte se u ronjenju i snorkelingu, uživajte tragajući za mantama, kit ajkulama, kornjačama, delfinima ili šarenim koralima. Doživite nirvanu i potpuno opuštanje uz spa tretmane. Ukoliko želite aktivan odmor, probajte jet ski, jedrenje katamaranom, skijanje na vodi i pecanje. Idite na nenaseljena ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. 7 noćenja.

9. dan: Maldivi – Beograd

Check out iz hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa.


Moguće je produžiti / skratiti boravak na Maldivima

Drugi hoteli dostupni su na upit.


IZDVAJAMO IZ PONUDE:


The Barefoot Eco Hotel 4*, noćenje sa doručkom – cena po osobi 1083€

Hotel se nalazi se na ostrvu Hanimaadhoo, u netaknutoj šumi, na severu Maldiva. Ostrvo Hanimaadhoo je naseljeno i lokalnim stanovništvom što atmosferu na ostrvu čini jedinstvenom i  posebnom. The Barefoot Eco Hotel nudi gostima miran i udoban smeštaj lociran na privatnoj peščanoj plaži okružen tirkiznom lagunom. Zbog svoje bogate vegetacije i privatnosti, gosti mogu uživati u netaknutoj prirodi. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, spa i fitnes centar kao i aktivnosti poput ronjenja, gnjurenja i vožnje kanua.


Royal Island Resort & Spa 4*, pun pansion – cena po osobi 1349€

Odmaralište i spa centar Royal Island smešteno je na ostrvu Horubadhoo u kristalno čistoj laguni, okruženoj koralnim vrtom u srcu Baa Atola, koji je pod zaštitom UNESCO-a kao rezervat biosfere. Ovo tropsko ostrvo sa pogledom na Indijski okean nudi gostima autentični doživljaj lokalne kulture, tradicije i gostoprimstva. Vile odmarališta Royal Island su izgradjene od drveta i poseduju sopstveno dvorište sa prostorom za sedenje i pogledom na okean. Gostima su dostupni ronilački izleti i krstarenja. Aktivniji gosti se mogu oprobati u skijanju na vodi ili kajt surfingu.


Holiday Island Resort & Spa 3*, pun pansion – cena po osobi 1199€

Hotel se nalazi se na peščanoj plaži jedinstvenog ostrva Dhiffushi. Pored uživanja na plaži hotel nudi mogućnost raznovrsnih sportova na vodi i izlete brodom. Kristalno more i meke peščane obale ovde su ostale u izvornom obliku onako kako ih je priroda i napravila. Provedite vaš odmor u miru i tišini, uživajući na širokoj beloj peščanoj plaži sa pogledom na beskrajno plavetnilo. Prepustite se zvucima prirode u jednom od poslednjih netaknutih rajeva zemlje.


Ellaidhoo Maldives By Cinnamon 4*, pun pansion – cena po osobi 1449€

Hotel se nalazi na ostrvu u obliku kornjače-Ellaidhoo na istočnom rubu Ari atola. Ellaidhoo je poznat kao raj za ronioce. Ovde se nalazi i velika, dobro opremljena PADI ronilačka stanica pod upravom Dive&Sail. Podvodni svet Ellaidhooa je vrlo raznovrstan zahvaljujući mnoštvu grebena i neravnom terenu. Odmaralište Ellaidhoo Maldives by Cinnamon, okruženo palmama i belim plažama, nudi udoban smeštaj sa luksuznim sadržajima, infiniti bazenom i fitnes centrom.


Sve informacije možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Male-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Transfer na relaciji Male-ostrvo-Male
-7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje