BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

MALDIVI – PORODIČNA AVANTURA

MALDIVI 

11 dana – avio

11.02 – 21.02.2018. 

Doživite pravi porodični odmor i egzotiku o kakvoj ste oduvek maštali!

Arhipelag Maldivi, sačinjen je od 1.192 koralna ostrva, formiranih poput prstenova, u obliku bisernog lanca, nazvanih Atoli, čija lepota i jedinstvenost sa pravom ovo mesto svrstavaju u sam vrh najlepših destinacija sveta. Lepota Maldiva ogleda se u belim peščanim plažama, kokosovim palmama, kristalno čistoj i prozirno plavoj vodi, bogatom morskom životu i nasmejanom lokalnom stanovništvu. Od toplih voda indijskog okeana do tradicionalnog lokalnog života, Maldivi su ona destinacija na kojoj i ako ne radite apsolutno ništa, može da vam znači apsolutno sve. Ronjenje u koralnim grebenima, obilasci ostrva, plovidba brodićem ili istraživanje nove kulture, zadovoljiće najrazličitije ukuse. Prepustite se, probudite sva svoja čula i uživajte sa svojom porodicom u malom komadiću raja na Zemlji!

Ostrva na kojima se nalaze ekskluzivni rizorti nude samo svet luskuza, dok Dhigurah, lokalno ostrvo na kome ćemo boraviti, prikazuje tradicionalne Maldive. Nalazi se u Alifu Dhaalu atolu, na oko 3 sata udaljenosti brodom od glavnog grada Maldiva, Malea. Okružuju ga tople i mirne vode Indijskog okeana. Kao takvo je idealno mesto za miran i sadržajan porodični odmor, čiju lepotu predstavlja neverovatna priroda, tirkizni okean i dugačka bela peščana plaza. Otkrijte kulturu i tradiciju lokalnog stanovništva ili ronite u Indijskom okeanu. Dhigurah je ostrvo koje čeka da bude istraženo.

Maldivi - porodična avantura


Plan i program puta:

1. dan: BEOGRAD –MALE

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u dogovoreno vreme, dva sata pre poletanja aviona. Let do Maldiva sa usputnim presedanjem.

2. dan: MALE – DHIGURAH

Sletanje u Male, glavni grad Maldiva i transfer brodićem do ostrva Dhigurah. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom.

2. -9. dan: DHIGURAH (7 noćenja)

Dani predviđeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Dhigurah  je nekomercijalizovano i netaknuto, malo ostrvo sa umirujućom atmosferom. Dhigurah znači „Dugo ostrvo“ na dhivehi-ju, jeziku domorodaca. Ovde možete upoznati Maldive baš onakve kakvi oni jesu – na ostrvu se nalaze luka, prodavnica, mala klinika i škola.  Ovo je jedinstveno mesto sa dugačkim peščanim sprudom koji se proteže sa ostrva dalje u okean. Pošto se nalazi na samom obodu atola, najbogatiji podvodni svet Maldiva možete videti upravo na ovom mestu, budući da ovim putem migriraju mante i kit ajkule. Sve ove životinje su potpuno bezopasne i hrane se iključivo  planktonima. Bilo da želite da se oprobate u ronjenju ili samo da plivate po površini, možete videti kornjče, delfine, šarene ribice i prelepe korale. Uživajte na  kristalno – belom pesku uz zvuke talasa ili se kupajte u tirkiznoj vodi. Odmarajte i opuštajte se uz spa tretmane. Ukoliko vašoj porodici više prija aktivan odmor za vas smo izdvojili – snorkling, ronjenje, kajak, jet ski, jedrenje katamaranom, skijanje na vodi, pecanje i izlete na nenaseljena  ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu od koje ćete možda nešto novo naučiti i primeniti u svakodnevnoj porodičnoj rutini.

Odmor na Maldivima upotpunjujemo fakultativnim izletima :

Ronjenje – Maldivi su top destinacija u ronilačkom turizmu. Dhigurah ostrvo se nalazi u delu Maldiva na kome se nalaze najinteresantniji lokaliteti za ronjenje. Škole ronjenja rade po strogim kriterijumima i programima najpriznatije svetske ronilačke organizacije. Početnici mogu da se oprobaju u plićoj vodi koja obiluje šarenim podvodnim svetom a nakon toga mogu nastaviti na naprednijim lokalitetima, izletima brodićem. Bilo da ronite na obližnjem grebenu ili ste krenuli na zaron sa broda, srešćete se sa stanovnicima okeana, poput šarenih ribica najrazličitijih dimenzija i oblika, kornjačama, ražama, mantama i drugim stvorenjima. Raznobojni korali su takođe očaravajući. Za sertifikovane ronioce mogući su dublji zaroni i čak zaroni na olupinama brodova. Ukoliko se opredelite za ronjenje, ovo će biti jedno od najlepših iskustava sa putovanja i pamtićete ga dugo, jer ovo  mesto obiluje svim onim što jedan podvodni tropski raj ima da pruži.

Snorkling – Kristalno čista voda, plitke lagune i raznovrstan morski život vas pozivaju na ronjenje. Maldivi su dom mnogobrojnoj morskoj flori i fauni u svetu, koju čini preko hiljadu različitih vrsta riba,  dve stotine vrste korala, kornjača, i nije ni čudo što mnogi vide Maldive kao jednu od najvećih ronilačkih destinacija na svetu.

Peščana ada – Odlazak do peščane ade čija se lepota ogleda u nestvarno belom i čistom pesku i različitim nijansama plave i zelene vode. Pronađite vaše mesto pod suncem i uživajte u spektakularnom okruženju. Odmorite se na puderastom pesku i osetite čari indijskog okeana.

Piknik na napuštenom ostrvu – istražite još neko ostrvo ovog arhipelaga gde pored naseljenih ostrva postoji i par nenaseljenih. Ljubazni domaćini pripremiće ukusan piknik na napuštenom ostrvu. Uživajte u dobroj hrani, kupajte se u čistom moru, istražite podvodni svet i najbolje koralne grebene u Severnom Atolu.

9. dan: DHIGURAH – MALE

Nakon doručka pakujemo stvari i brodićem odlazimo sa ostrva do Male-a. Transfer do hotela u Male-u.  Smeštaj. Slobodno vreme za odmor i obilazak glavnog grada Maldiva tj. ostrva prepunog motorića, poslovnih ljudi, raznoraznih prodavnica i uličnih tezgi, uniformisanih učenika… Male predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i  tirkizno more svuda oko vas predstavlja klasičnu sliku Male-a koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, prodavnica i pijaca. Noćenje

10. dan : MALE – BEOGRAD

Napuštamo hotel, slobodno vreme i polazak ka aerodromu. Polazak aviona do Beograda sa usputnim presedanjem.

11. dan : BEOGRAD

Dolazak u Beograd.

Uz široki osmeh na licu planirajte novu porodičnu avanturu.


Smeštaj: 

Dhigurah : Guesthouse Tme Retreat   poseduje sopstvenu plažu, besplatan internet, baštu. Sobe su dvokrevetne, jednostavne i čiste. Svaka soba sadrži klima uređaj, terasu, sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom, TV, sef.

Male : Somerset Inn ili sl.: sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom. Svaka soba poseduje klima uređaj, TV uređaj i ketler.


CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)

– Odrasli: 1449€ 1299€

– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 999€ 

– Deca od 2 do 12 godina (u ležaju sa roditeljima): 899€

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
  

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:

  • Avio prevoz (Beograd- Male- Beograd ) sa svim taksama
  • Brodić na relaciji Male-Dhigurah-Male
  • Sve transfere prema programu
  • Smeštaj na ostrvu Dhigurah u guesthouse-u na bazi 7 noćenja sa doručkom (kontinentani) u 1/2 sobama
  • Smeštaj na Male-u u guesthouse-u na bazi 1 noćenja u 1/2 sobama
  • Organizaciju i stručno vođstvo grupe na srpskom jeziku

Aranžman ne obuhvata:

  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
  • Hranu

NAPOMENA: Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.