MALDIVI 04.04. – MALAHINI KUDA BANDOS 3*


SPECIJALNA PONUDA – PRIMER PONUDE
(Avio karta sa svim taksama + 7 noćenja
+ transferi)


  04.04 – 13.04.2021. 

Usluga: polupansion – od 1470 po osobi
Usluga: pun pansion – od 1600 po osobi
Usluga: all inclusive – od 1750 po osobi


Lokacija: Hotel se nalazi na malom ostrvu u južnom delu North Male Atoll koje je od aerodroma Male udaljeno oko 10 minuta vožnje brzim brodom. Sestrinsko ostvo Bandos Maldives je u blizini i može se doći do njega čamcem. Koralni greben se nalazi odmah ispred ostrva i pruža odličnu priliku za ljubitelje snorklinga.

Hotel: Novoizgradjeni hotel, jednostavog i modernog dizajna nalazi se na malom ostrvu, prečnika od oko 200 metara. Opuštena atmosfera ostrva stvara ambijent za relaksirajući odmor daleko od velikih luksuznih odmarališta. Puderast beli pesak, nestvarna plaža i tirkizno plava lagune pruža mogućnost za nezaboravan odmor. Gostima su na raspolaganju mnogobrojni sportovi na vodi i različite aktivnosti i zabava. Bujna tropska vegetacija u unutrašnjosti ostrva stvara osećaj netaknute prirode.  Gostima su na raspolaganju restorani koji nude specijalitete internacionalne kuhinje, lagane obroke i raznobojne koktele.  U večernjim časovima gosti mogu uživati na žurkama koje se organizuju na plaži i projekcijama filmova.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 117 soba.

Classic soba: veličine oko 17m​2 nalaze se u dvospratnoj zgradi u unutrašnjosti ostrva i imaju kadu / tuš, WC, klimu, aparat za kafu / čaj, besplatan internet.

Superior soba: veličine oko 18m​2 prostranije i imaju pogled na more.

Deluxe soba: veličine ​oko 27​m2​​, isto su opremljene kao i Classic, i imaju ​​delimičan pogled na Indijski okean.

Garden soba: veličine od 22 do 24 m​2nalazi se na drugoj strani ostrva, imaju pogled na bujnu tropsku vegetaciju ostrva.

Beach Villa: veličine ​oko​ 40 m​2,​ nalaze se na severnoj plaži ostrva, dodatno u svom sastavu imaju spoljašnje kupatilo, minibar i TV.

Usluga: polupansion, pun pansion i all inclusive.

Sport:
Uključeno u cenu: odbojka na plaži, fudbal, bilijar, stoni tenis, teretana, ronjenje, društvene igre.
Uz doplatu: škola ronjenja (PADI), kanu, jedrenje na dasci, jet skijanje, masaže i spa tretman.

Wellness:
Uz doplatu: spa, masaže, kozmetički tretmani.


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd – Maldivi

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Maldive sa usputnim presedanjem.

2 – 9. dan: Maldivi

Dolazak na Maldive. Nakon obavljanja graničnih formalnosti sledi transfer do ostrva. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom, odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Dani predvidjeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Upoznajte Maldive baš onakvim kakvi oni jesu. Uživajte u kristalno belom pesku uz zvuke talasa ili se kupajte u tirkiznoj vodi na nestvarnim plažama. Oprobajte se u ronjenju i snorkelingu, uživajte tragajući za mantama, kit ajkulama, kornjačama, delfinima ili šarenim koralima.  Ukoliko želite aktivan odmor, probajte jet ski, jedrenje katamaranom, skijanje na vodi i pecanje. Idite na nenaseljena ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. 7 noćenja.

9. dan: Maldivi – Beograd

Odjavljivanje iz hotela. Obogaćeni novim iskustvom i napunjenih baterija u dogovoreno vreme sledi transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak u Beograd na mesto polaska i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.

COVID NAPOMENE

Kako biste sve vreme bili bezbrižni, od trenutka prijave za aranžman pa sve do završetka istog, odlučili smo da u sve cene naših aranžmana za daleka putovanja uključimo: osiguranje od otkaza putovanja (Dunav osiguranje)putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€


Sve informacije možete dobiti putem telefona i maila:

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

office@mangatrip.rs

Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!


Aranžman obuhvata:
-Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd-Male-Beograd sa presedanjem – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i prtljagom
-Transfer na relaciji Male-ostrvo-Male

-7 noćenja na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja
-Osiguranje od otkaza putovanja (Dunav osiguranje), putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€

 Aranžman ne obuhvata:
-Vizu za Maldive (Državljani Republike Srbije vlasnici crvenih biometrijskih pasoša besplatnu vizu za Maldive za boravak do 30 dana mogu preuzeti po sletanju na aerodrom u Maleu)
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske

-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije
-Testiranje na Covid-19 (PCR test)

Napomena: 
Navedena cena aranžmana se može promeniti u zavisnosti od raspoloživosti na letovima i u smeštajnim jedinicama.