PARIZ avionom

5 dana/avio/hotel

04.03 – 08.03.2020.

Pariz – “Grad svetlosti” , razvijao se u koncentričnim krugovima, grad sa mnoštvom kulturnih spomenika i galerija koje čuvaju neprocenjivo umetničko blago, grad u kome se meša duh užurbanosti i opuštenosti. Prelepi grad na Seni, pored koje se slikari okupljaju kako bi pokušali da na papir prenesu svoju očaranost  njime ili trg Konkord koji prestavlja najsavršenije urbanističko rešenje na svetu (u jednoj ravni Ajfelova kula, Trijumfalna kapija i Notr Dam) dokazi su funkcionalnosti prestonice Francuske koji svakog dana širi ruke ka novim posetiocima.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Pariz

Sastanak grupe u dogovoreno vreme na aerodromu Nikola Tesla. Let do Pariza. Nakon prolaska graničnih formalnosti transfer do smeštaja.  U večernjim časovima možemo vam ponuditi fakultativnu šetnju Montmartrom, koji je stečište umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Videćete Crkvu Sv. Srca i čuti priču o njoj, a ispred će se prostirati Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudiće u vama duh kosmopolite i sigurno vam ostati u sećanju. Produžavamo prema Trgu Tetr,  gde možete osetiti duh umetnosti na poznatom Trgu Pigal. Saznaćete kako je nastao Mulen Ruž i ko je sve gostovao u njemu. Organizovan povratak metroom sa vodičem ili mogućnost slobodnog vremena i individualni povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: Pariz – Luvr

Budjenje. Krećemo u faultativnu pešačku turu (transfer metroom) i upoznavanje sa gradom – Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfel, Marsova polja, Dom Invalida, most Alexandra III, Jelisejska polja, mala i velika palata, trg Konkord, crkva Madlena, trg Vandom, Opera. Nakon završenog razgleda slobodno vreme za šetnju i individualno uživanje u Parizu ili vam možemo ponuditi fakultativni obilazak muzeja Luvr. Muzej Luvr je jedan od najvećih muzeja umetnosti na svetu. Otvoren je za javnost 1793. godine, brzo nakon Francuske revolucije, da prikaže spektakularne vrednosti, iznete iz kraljevskih palata. Turisti sa svih strana sveta dolaze da vide čuveno remek delo velikog slikara renesanse Leonarda da Vinčija – Mona Lizu. U Luvru se nalaze i dela egipatske i antičke umetnosti, uključujući grčku, rimsku, orijentalnu umetnost. Slobodan ostatak večeri. Noćenje.

paris-panorama_226_o

3. dan: Pariz – Versaj

Slobodan dan ili vam predlažemo fakultativni izlet u Versaj, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta i otkrijte zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim. Nestvarna šetnja prelepim vrtovima Versaja. Povratak u Pariz. U večernjim časovima sledi  fakultativna vožnja brodom po Seni. Uživamo u pogledu na Pariz iz potpuno drugog ugla. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: Pariz – Diznilend

Krenite sa nama u celodnevni obilazak Diznilenda najvećeg zabavnog parka u Evropi (fakultativno) ili dan iskoristite za šetnju gradom i uživanje u pariskim bistroima. U večernjim satima preporučujemo odlazak u neki od mnogih pariskih autentičnih kafića ili restorana i uživanje u francuskoj gastronomiji. U večernjim časovima predlažemo fakultativnu šetnju skrivenim kutcima Pariza i upoznavanje sa tajnama ovog magičnog grada. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan: Pariz – Beograd

U dogovoreno vreme, krećemo put aerodroma. Let za Beograd. Dolazak u Beograd gde sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


Smeštaj:
Pariz:  Smešteni smo u hotelu Ibis 2+*superior ili sl. – Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet je na sprat). Hotel nudi mogućnost  all-you-can-eat doručka. Hotel je povezan sa centrom Pariza metroom kojim se za 20 minuta dolazi do strogog centra grada.


MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)

699€ 649€

Za prijave i uplate avansa od min. 100€ do 16.12. cena je 599€
Za prijave i uplate u celosti do 16.12.  cena je 549€

 

USLOVI MANGA PROMOCIJE

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu :

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638

Zagreb, KNEZA MISLAVA 3; tel: +38515807190


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!

Cena aranžmana obuhvata:

– direktan avionski prevoz na relaciji Beograd – Pariz – Beograd sa uključenim svim taksama

– smeštaj u hotelu Ibis 2* superior u Parizu na bazi 4 noćenja u 1/3 sobi

– stručno vodjstvo puta

– troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU

– fakultativne izlete

-doplata za 1/2 sobu – 40 eur po osobi za ceo period boravka

-doplata za doručak – 6 € po osobi po danu – opciono

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

– individualne troškove putnika


PRIJAVI SE