BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

ŠRI LANKA – IKADUVA

11 dana / avio 

29.12 – 08.01.2019.

Kažu da kako započnete Novu godinu – cela će vam biti takva… Mi planiramo da je započnemo na tropskoj plaži, uz neki šareni koktel u ruci, sa najširim mogućim osmehom na licu! Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi u Šri Lanki !!!

Dobrodošli u ŠRI LANKU, ostrvo koje se nalazi južno od samog juga Indije, ostrvo Bude i cimeta, „suza Indije“, okruženo Indijskim okeanom sa svih strana. Beskrajne tropske plaže, 45 estuara i 40 laguna, preko 7000 hektara mangrova, priroda sa neopisivim bojama, tropske šume, raznovrsni krajolici sa bogatom florom i faunom, divlji slonovi koji slobodno šetaju ostrvom, ruševine iz nekih zaboravljenih vremena, narod koji je preživeo mnoge teškoće a ostao srdačan, kolonijalne tekovine i plantaže čaja dokle se pogled pruža, hrana koja će vam probuditi čula, talasi savršeni za surfovanje, delfini i kitovi nadomak obale, ono je što vas ovde očekuje. Ovo ostrvo u Indijskom okeanu, menjalo je ime nekoliko puta. Portugalci, koji su stigli na ostrvo 1505. godine, učinili su ga svojom kolonijom i nazvali Cejlon (Ceylon). Današnje ime dolazi od reči Lanka koja znači ostrvo, a reč Šri znači sveto. Pisana istorija Šri Lanke duža je od 3000 godina. Zahvaljujući svom geografskom položaju i obali pogodnoj za izgradnju luka, imala je veliki strateški značaj od drevnog Puta svile do Drugog svetskog rata. Otkrijte sa nama neponovljivu atmosferu raznolikosti na komadu kopna nalik na dijamant, praćenu osmesima gostoprimljivih domaćina.


Plan i program putovanja :

1. dan (29.12.) : Beograd – Kolombo

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let sa presedanjem za Kolombo…

2. dan (30.12. ): Kolombo – Ikaduva

Slećemo na internacionalni aerodrom Bandaranaike. Dobrodošli na mističnu Šri Lanku, egzotičnu u svakom smislu te reči… Transfer do smeštaja na Ikaduvi. Slobodno vreme. Noćenje

Ikaduva je jedno od najpoznatijih turističkih mesta na jugozapadu ostrva. Spoj dugačke i široke peščane plaže koja je obavijena sa jedne strane talasima, a sa druge palmama, čini idealan fenomen koji će u vama probuditu jedinstven osećaj. Koralni grebeni u okeanu, a zelene i plave lagune na kopnu čine pravi kontrast velikih sličnosti! Uzbudjenjima tokom dana nikad kraja, a na njihovom kraju smirivanje duha uz zalazak sunca zavodničkog izgleda koje nas navodi da se još više zaljubimo u ovo mesto…

3 – 10. dan (31.12 – 07.01. ): Ikaduva (7 noćenja)

Spremite se i za nezaboravan doživljaj – DOČEK NOVE GODINE NA PLAŽI! Čekamo da otkuca ponoć sa nogama u pesku i mirisom mora koji dopire sa pučine… Uživamo u svežim plodovima mora… Nazdravljamo sa tradicionalnim pićem Šri Lanke – arakom i djuskamo sa stotinama nasmejanih ljudi koji su na plaži oko nas!

Za vreme našeg boravka u Ikaduvi čeka nas: vožnja katamaranom po lagunama (fakultativno), obilazak lokalnih hramova, poseta rudniku Mesečevog kamena – dragog kamena po kojem je Šri Lanka čuvena u svetu (fakultativno)… Svaki dan probamo nove specijalitete morske hrane, egzotične voćke… Videćemo i razne vrste kornjača, a ako budemo posebne sreće i prisustvovati njihovom izlegnuću. Oni koji ne žele da se odvajaju od plaže i slanog okeana  mogu da se oprobaju u surfovanju ili ronjenju kraj koralnih grebena – naravno uvek uz dobre fotografije. Možemo otići na safari u najčuveniji nacionalni park Šri Lanke (fakultativno) gde nas čekaju divlji slonovi, leopardi, majmuni, mnoštvo ptica i drugih divljih životinja…

10. dan (07.01.): Ikaduva – Kolombo

Slobodno vreme za kupovinu suvenira i opraštanje od mistične Šri Lanke i nezaboravne Ikaduve. U večernjim časovima pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Transfer do aerodroma u Kolombu. Čekiranje za Beograd.

11. dan (08.01.) : Beograd

Dolazak u Beograd. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje. 


SMEŠTAJ :

Vibration hotel 3* ili sl. – nalazi se na par minuta od plaže. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne(dostupno na upit). Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. U okviru smeštaja nalazi se bazen, bar i restoran. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wi-fi internet.

Guesthouse Mothers Place ili sl. – nalazi se u neposrednoj blizini plaže a nedaleko od centra Ikaduve. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne (dostupno na upit) sa sopstvenim kupatilom. Wifi internet dostupan je gostima smeštaja.


MANGA PROMOCIJA

Guesthouse – 1449€

 

Hotel 3* – 1599€

 

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžmana obuhvata :
-Avio prevoz (Beograd-Colombo-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Sve transfere prema programu putovanja
-8 noćenja u Ikaduvi u odabranom smeštaju
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata :
-Vizu za Šri Lanku u uslugu viziranja (35 $)
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje 

PRIJAVI SE