BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

+381 (11) 4095295

+381 (11) 4095296


NOVI SAD

Jevrejska 13 (u pasažu)

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

P A R I Z

31.05 – 07.06.2017.

04.08 – 11.08.2017.

Pariz – “Grad svetlosti” , razvijao se u koncentričnim krugovima, grad sa mnoštvom kulturnih spomenika i galerija koje čuvaju neprocenjivo umetničko blago, grad u kome se meša duh užurbanosti i opuštenosti. Prelepi grad na Seni, pored koje se slikari okupljaju kako bi pokušali da na papir prenesu svoju očaranost  njime ili trg Konkord koji prestavlja najsavršenije urbanističko rešenje na svetu (u jednoj ravni Ajfelova kula, Trijumfalna kapija i Notr Dam) dokazi su funkcionalnosti prestonice Francuske koji svakog dana širi ruke ka novim posetiocima.

Plan i program puta :

1. dan: Beograd – Minhen

Polazak grupe sa parkinga OTC Buvljak u popodnevnim časovima(tačno vreme polaska će biti poznato dva dana pred put). Svraćamo po putnike u Novi Sad i nastavljamo putovanje preko Madjarske i Austrije sa usputnim pauzama. Noćna vožnja…

2. dan: Minhen 

Stižemo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 9 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Preporučujemo da krenete sa nama u pešačku turu i upoznate sam centar Minhena: trg Karlsplatz, Neuhauser Str. – poznatu pešačku zonu,simbol grada- Frauenkirche katedralu, glavni gradski trg Marienplatz na kojem dominiraju stara i nova gradska većnica, čuvena Glockenspiel, zatim crkvu Sv. Petra, najstariju crkvu grada, brutalnu uništenu u bombardovanju Minhena tokom II svetskog rata, obnovljenu donacijama gradjana, sa čijeg se vrha pruža predivan pogled na ceo grad…Obavezno posetite Hofgarten, park u kome se nalazi zgrada bavarskog parlamenta i Engleski vrt, mesto u kome se žitelji Minhena kupaju, odmaraju i uživaju. Za ljubitelje sporta tu su Alianz arena, dom fudbalera minhenskog Bajerna, kao i Olimpijski stadion, sagradjen za potrebe letnjih olimpijskih igara 1972. godine. Po završetku šetnje, obavezno posetite ”Hitlerovu” pivnicu Hofbrojhaus, i počastite se čuvenim bavarskim kobasicama i nemačkim pivom. Ostatak vremena do polaska za Pariz koristimo za stapanje sa mnogobrojnim turistima, uz kuvano vino na nekom od trgova i kupovinu suvenira. U večernjim časovima, nastavljamo put ka Francuskoj…

3. dan: Pariz 

Dolazak u Pariz u jutarnjim satima, panoramski razgled grada sa vodičem: Trg Bastilje, trgovi Vandom i Konkord, avenija Šanzalize, Trijumfalna Kapija, Ulica Rivoli, Luvr, Luksemburški park, katedrala Notr Dam… Nakon obilaska smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U večernjim satima slobodno vreme za individualne aktivnosti  ili  metroom krećemo na fakultativnu pešačka tura Montmartrom, koji je stečište umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Videćete Crkvu Sv. Srca i čuti priču o njoj, a ispred vas prostiraće se Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola – Ajfelovim tornjem.  Noćenje.

4. dan: Pariz – Ajfelov toranj – Versaj

Budjenje. Slobodno vreme za šetnju i individualno uživanje u Parizu… ili vam možemo ponuditi organizovani obilazak Notr Dama, nakon čega je predvidjena fakultativna poseta Ajfelovom tornju, kada ćete i saznati kako je ruglo Pariza dobilo epitet vizuelnog simbola, a nakon posete Ajfela sledi fakultativni izlet u VERSAJ, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš?  Nestvarna šetnja prelepim vrtovima Versaja. Povratak u Pariz…Noćenje.

5. dan: Pariz – Diznilend

Krenite sa nama u celodnevni obilazak Diznilenda najvećeg zabavnog parka u Evropi (fakultativno) ili dan iskoristite za šetnju gradom i uživanje u pariskim bistroima. U večernjim satima  fakultativni odlazak u neki od mnogih pariskih klubova i diskoteka. Noćenje…

6. dan: Pariz – Luvr – Krstarenje Senom

Budjenje. Pakovanje stvari u bus i sledi slobodno vreme za šoping i individualno razgledanje grada ili dan predviđen za obilazak muzeja Luvr – fakultativno. Nakon obilaska Luvra sledi dnevna  fakultativna vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme za kupovinu suvenira, fotkanje i završni šoping u Parizu. Oko 19h polazak autobusa ka Beču. Noćna vožnja.

7. dan: Beč

Stižemo u Beč u prepodnevim časovima,gde se zadržavamo 9 sati. Panoramski razgled grada: trg Marije Terezije, zgrada parlamenta, Rathausplatz, Stephansdom-najpoznatija gradska katedrala, muzejska četvrt, dvorac Belvedere, imperijalna palata Hofburg,dva preslikana muzeja jedan naspram drugog-Prirodnjački i muzej istorije umetnosti, najpoznatija shopping ulica Mariahilfer strase… Slušamo o poznatim Bečlijama, divimo se prelepoj baroknoj arhitekturi, sladimo Mozzart kuglama i Saher tortom…Slobodno vreme za kupovinu suvenira, šetnju glavnim gradskim ulicama, posetu dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji kraljevskih porodica Austrije ili čuvenom parku Prater. Predveče, nastavljamo put ka Beogradu…

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima i sa osmehom na licu planiramo sledeće putovanje.


Smeštaj:
Smešteni smo u hotelu Ibis 2* superior u Parizu. Sobe su 1/2 i 1/3 (3 krevet na sprat). Metroom je udaljen 20 min od centra Pariza. Svaka soba ima toalet, tuš i sat TV.


First minute cena aranžmana: 

189€ 

Za termin 04.08. za uplate u celosti do 03.06. cena iznosi 179€

ZA NAČINE PLAĆANJA AUTOBUSKIH ARANŽMANA KLIKNITE OVDE.


Cena aranžmana obuhvata:

– prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama

– smeštaj u hotelu Ibis 2* superior u Parizu na bazi 3 noćenja  u 1/3 sobi.

– stručno vodjstvo puta

– razgledanje Pariza sa stručnim vodičem

– troškove organizacije putovanja

 Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje (10 €)

– fakultativne izlete

– doplata za ½ sobu – 10 € po osobi po noći

– doplata za doručak – 8 € po osobi po danu – nije obavezno

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

– individualne troškove putnika


 Napomena:

– Ukoliko želite da vam obezbedimo doručak u hotelu, neophodno je da se o tom odlučite prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. S obzirom da se često više od polovine putnika ne probudi za doručak  i preskoči ga, smatramo da možete pametnije iskoristiti novac umesto da ga bacite ;)

– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, neradnih dana, …)

 

PRIJAVI SE