BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

PARIZ – DIZNILEND

8 dana/bus/hotel

05.10 – 12.10.2018.

Pariz – “Grad svetlosti” , razvijao se u koncentričnim krugovima, grad sa mnoštvom kulturnih spomenika i galerija koje čuvaju neprocenjivo umetničko blago, grad u kome se meša duh užurbanosti i opuštenosti. Prelepi grad na Seni, pored koje se slikari okupljaju kako bi pokušali da na papir prenesu svoju očaranost  njime ili trg Konkord koji prestavlja najsavršenije urbanističko rešenje na svetu (u jednoj ravni Ajfelova kula, Trijumfalna kapija i Notr Dam) dokazi su funkcionalnosti prestonice Francuske koji svakog dana širi ruke ka novim posetiocima.


Plam i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe na parkingu preko puta OTC Buvljak u popodnevnim časovima. Vožnja preko Madjarske i Austrije sa usputnim pauzama.

Minhen

2. dan: Minhen-Pariz

Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva. Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet – kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu Hofbrojhaus, u pratnji vodiča. Slobodno vreme do polaska autobusa za Pariz u večernjim satima. Noćna vožnja.

3. dan: Pariz – MontMartr

Dolazak u Pariz u jutarnjim satima, panoramski razgled grada sa vodičem: Trga Bastilje, trgova Vandom i Konkorda, avenije Sanzalize, Trijumfalne Kapije, Ulice Rivoli, Luvra, Luksemburškog parka, Sorbone, katedrale Notr Dam… Nakon obilaska smeštaj u hotelu oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U večernjim satima slobodno vreme za individualne aktivnosti  ili  metroom krećemo na fakultativnu pešačka tura Montmartrom, koji je stečište umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Videćete Crkvu Sv. Srca i čuti priču o njoj, a ispred prostiraće se Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudiće u Vama duh kosmopolite i ostati sigurno u Vašem sećanju. Produžavamo prema Trgu Tetr,  gde možete osetiti duh umetnosti…slobodno vreme za predah…a nakon toga poseta poznatom Trgu Pigal…saznajte kako je nastao Mulen Ruž i ko je sve gostovao u njemu. Organizovan povratak metroom sa vodičem ili mogućnost slobodnog vremena i individualni povratak u hotel. Metro koristimo da bi osetili svakodnevnu atmosferu u Parizu i pronikli u način života Parižana, kao i zbog kasnijeg lakšeg snalaženja prilikom individualnog razgledanja i mnogo bržeg cirkulisanja gradom.. Noćenje.

Pariz Dizni

4. dan: Pariz – Ajfelov toranj – Versaj

Budjenje. Slobodno vreme za šetnju i individualno uživanje u Parizu… ili vam možemo ponuditi organizovani obilazak Notr Dama, nakon čega je predvidjena fakultativna poseta Ajfelovom tornju, kada ćete i saznati kako je ruglo Pariza dobilo epitet vizuelnog simbola, a nakon posete Ajfela sledi fakultativni izlet u VERSAJ, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš?  Nestvarna šetnja prelepim vrtovima Versaja. Povratak u Pariz…Noćenje.

5. dan: Pariz – Diznilend

Krenite sa nama u celodnevni obilazak Diznilenda najvećeg zabavnog parka u Evropi (fakultativno) ili dan iskoristite za šetnju gradom i uživanje u pariskim bistroima. U večernjim satima  fakultativni odlazak u neki od mnogih pariskih klubova i diskoteka. Noćenje.

6. dan: Pariz – Luvr – Krstarenje Senom

Budjenje. Pakovanje stvari u bus i sledi slobodno vreme za šoping i individualno razgledanje grada ili dan predviđen za obilazak muzeja Luvr – fakultativno. Nakon obilaska Luvra sledi dnevna  fakultativna vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme za kupovinu suvenira, fotkanje i završni šoping u Parizu. Oko 19h polazak autobusa ka Beču. Noćna vožnja.

7. dan: Beč

Dolazak u Beč u jutarnjim satima, panoramski razgled grada sa vodičem: zgrade državne Opere, Parlamenta, Hofburga- zimske rezidencije carske porodice Habzburg, trga Marije Terezije, glavne ulice Kertner strasse i katedrale sv. Stefana. Nakon toga sledi slobodno vreme i predlažemo veliki broj muzeja: Prirodnjački, muzej istorije umetnosti, Momok – muzej moderne umetnosti, muzej carskog nakita i kruna u Hofburg-u. Polazak za Beograd nakon 9 sati provedenih u Beču. Noćna vožnja.

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima i sa osmehom na licu planiramo sledeće putovanje.


Smeštaj:
Pariz: Smešteni smo u hotelu Ibis budget 2+* – periferija Pariza -. Sobe su 1/2 i 1/3 (3 krevet na sprat). Metroom je udaljen 20 min od centra Pariza. Svaka soba ima toalet, tuš i sat TV.


CENA ARANŽMANA
 

219 209€ 

Za prijave do 01.09. i uplate avansa od min. 50€ cena je 189€
Za  prijave i uplate u celosti do 01.09.  cena je 179€

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja i 30€ za bus aranžmane, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Cena aranžmana obuhvata:

– prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama

– smeštaj u hotelu Ibis 2* superior u Parizu na bazi 3 noćenja  u 1/3 sobi.

– stručno vodjstvo puta

– razgledanje Pariza sa stručnim vodičem

– troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

– međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

– fakultativne izlete

– doplata za ½ sobu – 10 € po osobi po noći

– doplata za doručak – 6 € po osobi po danu – opciono

– ulaznice za kulturno-istorijske spomenike

– individualne troškove putnika


PRIJAVI SE