BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

MILANO 

Milano-Lugano-Komo-Verona

5 dana / bus/ hotel 

13.02 – 17.02.2019.

06.03 – 10.03.2019. – 8. mart

26.04 – 30.04.2019. – Uskrs


milan

Milano je  drugi grad po veličini i najveći privredni centar Italije, prestonica mode i grad čija kultura i znamenitosti privlači milione turista godišnje. Priče o nekadašnjoj slavi močnog Milanskog Vojvodstva, slavni tenori čuvene La Scala opere (Milanska Skala),veličanstveni Duomo i razni običaji, poput vrtenja na desnoj peti, su samo neke stvari koje ovaj grad čine tako posebnim. Smešten u  pokrajini Lombardija, nadomak jezera Como i Lugano, predstavlja svojevrstan biser italijanskog turizma. Sedište je više od polovine najvećih preduzeća Italije, dom dva fudbalska velikana Intera i Milana,utočište za modne kreatore, mesto u kome je Leonardo Da Vinči stvorio svoje remek delo ”Tajna večera” i koje je jedan mali vremenski period bio prestonica Rimskog Carstva.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd 
Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima.  Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama. Noćna vožnja.

2. dan: Milano

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: zamak Sforca, sedište nekadašnjeg Milanskog Vojvodstva, Da Vinčijev most, opera La Scala – jedna od najpoznatijih operskih kuća na svetu, galerija Vitorio Emanele, Duomo – čuvena katedrala, remek-delo gotske umetnosti…Po završetku razgledanja, smeštamo se u hotel. Slobodno vreme. Preporučujemo šetnju čuvenom ulicom Via Montenapoleone. Slobodno vreme. Noćenje.

milano

3. dan: Milano – Lugano – jezero Komo
Nakon budjenja i doručka slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak Lugana i jezera Komo. Lugano je omaleni švajcarski gradić na istoimenom jezeru, okružen Alpima. Razgledanje i upoznavanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme… Slobodno vreme za kupovinu suvenira i ispijanje nekog toplog napitka nadomak jezera sa pogledom na Alpe. U dogovoreno vreme polazak za Komo. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Lepotama jezera Komo su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao “najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote”. Usputni obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, vile Djeni, Olmo, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma… Slobodno vreme za uživanje i pravljenje nestvarnih fotki. Polazak za Milano. Noćenje.

4. dan: Milano – Verona

Budjenje. Pakovanje stvari u bus. Nastavaljmo put do Verone gde ćemo imati dvočasovno stajanje radi razlegdanja ovog grada ljubavi, Romea i Julije i prelepe arhitekture. Panoramski obilazak grada: trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjorija, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Romeova kuća, Julijina kuća. Slobodno vreme do polaska u Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim stajanjima.

5. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


 

CENA ARANŽMANA
 

149 139€ 

Za prijave do 01.10. i uplate avansa od min. 50€ cena je 119€
Za  prijave i uplate u celosti do 01.10. cena je 109€

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja i 30€ za bus aranžmane, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


SMEŠTAJ: 

Hotel Idea Milano San Siro 3* ili sl. – nalazi se u širem centru Milana na oko 20 minuta vožnje metroom od centra grada i trga Duomo. Hotel je moderno opremljen i svaka soba poseduje zasebno kupatilo, LCD TV, radni sto i mini bar. Doručak je na bazi švedskog stola i uključen je u cenu aranžmana.

Aranžman obuhvata:
-Prevoz luksuznim turističkim autobusom sa klimom, audio i video opremom
-2 noćenja u širem centru Milana u  hotelu 3* (1/3 ili 1/4 sobe)
-Razgledanja prema programu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za 1/2 sobu (20 € po osobi za sve vreme boravka)
-Individualne troškove
-Fakultativni izlet Lugano – jezero Komo (25€)
-Gradsku komunalnu taksu – 5€ po osobi po noći (plaća se u inostranstvu)
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU

PRIJAVI SE