BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

LOMBARDIJA

Bergamo – Milano – Lago di Garda – Verona – Venecija

6 DANA/BUS/HOTEL 

12.02 – 17.02.2019.

05.03 – 10.03.2019. – 8. mart

26.04 – 01.05.2019. – Uskrs

Milano je  drugi grad po veličini i najveći privredni centar Italije, prestonica mode i grad čija kultura i znamenitosti privlači milione turista godišnje. Priče o nekadašnjoj slavi močnog Milanskog Vojvodstva, slavni tenori čuvene La Scala opere (Milanska Skala), veličanstveni Duomo i razni običaji, poput vrtenja na desnoj peti, su samo neke stvari koje ovaj grad čine tako posebnim. Smešten u pokrajini Lombardija, nadomak jezera Como i Lugano, predstavlja svojevrstan biser italijanskog turizma. Sedište je više od polovine najvećih preduzeća Italije, dom dva fudbalska velikana Intera i Milana, utočište za modne kreatore, mesto u kome je Leonardo Da Vinči stvorio svoje remek delo ”Tajna večera” i koje je jedan mali vremenski period bio prestonica Rimskog Carstva.

Venecija je grad koji jednostavno morate doživeti! Koliko ste ga samo puta videli na slikama i filmovima, koliko ste članaka o njemu pročitali u raznim magazinima, a uvek iznova zavodi i inspiriše. Toliko puta opevana u raznim pesmama, svetski poznata, Venecija, ispresecana kanalima umesto ulica, obavezna je tačka turista iz celog sveta. Veličanstvene crkve i palate reflektuju istoriju i prikazuju nekadašnji trgovački centar Evrope i Orijenta. Uživaćemo u nesvakidašnjoj arhitekturi upijajući romantičnu atmosferu tokom vožnje gondolama kroz svetlucave kanale. Doživite Veneciju na pravi način, lutajte uskim uličicama uz predah u jednoj od autentičnih poslastičarnica i uživajte u nezaboravnom ukusu vrhunskog italijanskog sladoleda, prepušteni mirisima zavodljivog espresa.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi regulisanja graničnih i carisnkih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.  dan: Bergamo

Dolazak u Bergamo u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada koji zovu i „Grad teatra“. Bergamo je poznat i po tome što je gradsko jezgro potpuno okruženo srednjovekovnim zidinama. Šetnja gradskim trgom, glavnom ulicom i istorijskim centrom Bergama. Smeštanje u hotel nakon 15h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

milano

3. dan: Bergamo – jezero Komo – Milano

Slobodno vreme u Bergamu ili vam preporučujemo celodnevni fakultativni izlet na jezero Komo i u grad Milano.  Lepotama jezera Komo su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron i Šeli koji ga je nazvao “najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote”. Usputni obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, vile Djeni, Olmo, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma. Slobodno vreme za uživanje i pravljenje nestvarnih fotografija. Nakon predaha, nastavljamo put do Milana u dogovoreno vreme. Panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: zamak Sforca, sedište nekadašnjeg Milanskog Vojvodstva, Da Vinčijev most, opera La Scala – jedna od najpoznatijih operskih kuća na svetu, galerija Vitorio Emanele, Duomo – čuvena katedrala, remek-delo gotske umetnosti. Po završenom razgledanju preporučujemo šetnju čuvenom ulicom Via Montenapoleone. Povratak u Bergamo u dogovoreno vreme. Noćenje.

4. dan: Bergamo – Verona

Slobodan dan u Bergamu ili vam predlažemo fakultativni izlet do još dva bisera Severne Italije – Jezera Lago di Garda i Verone. Odlazimo do mesta Sirmione na samom jugu jezera i pravimo pauzu za razgledanje ovog nestvarnog mesta: zamak Skaligore, Katulove pećine, crkva Santa Maria Magiore. Nakon predaha deli nas kratka vožnja do grada ljubavi, Romea i Julije i prelepe arhitekture – magične Verone. Panoramski obilazak grada: trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjorija, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Romeova kuća, Julijina kuća. Slobodno vreme do povratka u Bergamo u dogovoreno vreme. Noćenje.

Venecija

 

5. dan: Beograd

Odjavljivanje iz smeštaja u ranim jutarnjim časovima i polazak za mesto Punta Sabioni. Nakon čega sledi fakultativna vožnja brodom do Trga sv. Marka u Veneciji. Šetnja prelepom Venecijom i fotografisanje Duždeve palate, mosta Uzdaha, bazilike Sv. Marka, mosta Rialto. Preporuka: probajte najbolji sladoled na svetu u najromantičnijem  gradu uz vožnju gondolom po kanalima Venecije. Slobodno vreme u Veneciji u trajanju od 8 h. U kasnim popodnevnim satima nastavljamo put ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

6. dan: Beograd

U jutarnjim časovima stižemo u Beograd, i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.

CENA ARANŽMANA
 

209 199€ 

Za prijave do 01.10.  i uplate avansa od min. 50€ cena je 179€
Za  prijave i uplate u celosti do 01.10.  cena je 169€

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja i 30€ za bus aranžmane, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Prevoz turističkim autubusom (audio, video A/C)
-Smeštaj u hotelu 3* u Bergamu u 1/3 i 1/4 sobama na bazi 3 noćenja 
-Razgledanja prema programu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za 1/2 sobu (20 € po osobi za sve vreme boravka)
-Gradsku komunalnu taksu – 5€ po osobi po noći (plaća se na destinaciji)
-Fakultativne izlete i obilaske
-Individualne troškove
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na teritoriji EUPRIJAVI SE