BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

ISTANBUL

6 dana autobusom

12.02 – 17.02.2019.

05.03 – 10.03.2019.

26.04 – 01.05.2019.

 

Nekadašnja prestonica Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog carstva Istanbul je jedini grad na svetu koji spaja i prostire se na dva kontinenta, mestu gde se susreću zapad i istok, raskršću civilizacija i religija. Istovremeno, nalazi se i na sudaru različitih kultura i uticaja – evropskih i azijskih, što mu je i dalo unikatni šarm. Kroz istoriju nosio je različita imena – Bizantion, Konstantinopolj, Carigrad, Stambol. Tokom svoje bogate prošlosti bio je u više navrata slavljen, paljen, prekrštavan i osvajan. Nakon osnivanja moderne republike Turske, Ankara je proglašena njenim glavnim gradom, ali Istanbul je i dalje ostao njen centar. Grad na sudaru dve civilizacije i religije oduvek, grad koji je ispisao stranice istorije, najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i privredno središte, centar trgovine i centar sveta više od jednog milenijuma ostaviće na vas utisak kao nijedan drugi. Dobrodošli na vrata Orijenta!

Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe i polazak iz Beograda u popodnevnim satima. Noćna vožnja preko Niša i Sofije sa usputnim pauzama radi odmora i osveženja.

2. dan: Istanbul

U Istanbul stižemo u prepodnevnim časovima i krećemo u panoramsko razgledanje i prvo upoznavanje grada: Aksaraj, Aja Sofija i Plava Džamija, prelazak preko Zlatnog roga Galata mostom, Taksim, Dolmabahče palata. Smeštanje u hotel nakon 15h. Slobodno popodne i veče. Preporučujemo vam laganu šetnju centrom grada kroz reku ljudi koja se kreće ulicama obojenim specifičnim miksom bliskoistočne i evropske kulture. Dogovaramo se za večernji izlazak, moguć je izlazak u neki od barova na Taksimu ili opuštanje u kafeima uz nargilu i tradicionalni turski čaj. Noćenje.

3. dan: Istanbul

Slobodan dan ili vam možemo predložiti fakultativnu plovidbu Bosforom. Specijalan doživljaj grada i poseban način da se upoznaju skriveni delovi. Drugi veliki gradovi imaju reke, a samo Istanbul ima Bosfor. Po završenom razgledanju slobodno vreme za individualne aktivnosti. Za predveče predlažemo fakultativni odlazak na tursko veče – tipska večera u nacionalnom restoranu i vreloj atmosferi začinjenoj prelepim trbušnim plesačicama. Noćenje.

4. dan: Istanbul

U prepodnevnim časovima krećemo u fakultativnu turu: obilazak Aja Sofije, Plave Džamije, antičkog hipodroma i Topkapi palate uz pratnju lokalnog stručnog vodiča. Nakon toga preporučujemo odlazak do Kapali Čaršije i obilazak ovog ogromnog i specifičnog turskog bazara uz obavezno cenkanje pri kupovini. U pauzi za odmor degustiramo turski fast-food specijalitet kebab i sok od sveže cedjenog nara. Slobodno vreme za uživanje i individualne aktivnosti. Noćenje.

5. dan: Istanbul

Napuštanje smeštaja i pakovanje stvari u prepodnevnim časovima. Slobodan ostatak dana za poslednje fotografisanje Istanbula i kupovinu suvenira. Noćna vožnja.

6. dan: Beograd

Na mesto polaska stižemo u prepodnevnim časovima. Prepuni utisaka i pozitivne energije planiramo sledeću Manga avanturu!

SMŠTAJ:

ISTANBUL: Hotel Yuksel 3* ili sl. –  nalazi se u širem centru Istanbula i dobro je povezan sa strogim centrom grada linijama javnog prevoza. Potrebno je nekoliko minuta vožnje tramvajem do Plave Džamije, Grand Bazara i Aja Sofije.  Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno. Sobe su 1/2 i 1/3  i  svaka soba je moderno opremljena sa zasebnim kupatilom i TV-om. U blizini hotela nalazi se supermarket i mnoštvo kafea.


CENA ARANŽMANA
 

189 169€

Za prijave do 01.10. i uplate avansa od min. 50€ cena je 149€.

Za prijave i uplate u celosti do 01.10. cena je 139€.

 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i daleka putovanja i 30€ za bus aranžmane, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama
-3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Istanbulu  u 1/3 sobama
-Razgledanja prema programu

-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplate za 1/2 sobu  (10€ po osobi po noći)
-Fakultativne izlete i obilaske

-Individualne troškove
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na graničnim prelazima


 

 

PRIJAVI SE