BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

Bukurešt i Transilvanija

5 dana/bus/hotel

13.02 – 17.02.2019.

06.03 – 10.03.2019. – 8. mart

26.04 – 30.04.2019. – Uskrs

Bukurešt sajt1

Bukurešt koga mnogi nazivaju istočni Pariz, jedan je od najlepših gradova Evrope. Po ulasku u grad, ne možete se izbeći utisak da se radi o pravom megalopolisu, sa ogromnim bulevarima, prostranim ulicama, veličanstvenim parkovima i fantastičnim građevinama u francuskom i italijanskom stilu. Građevine po kojima je Bukurešt poznat su: Trijumfalna kapija, izgrađena po uzoru na istovetnu imenjakinju u Parizu, Rumunski ateunum i Palata pravde, kao i nekadašnja kraljevska palata, koja je danas pretvorena u Muzej umetnosti. Palata Parlamenta je posebna priča za sebe, svojom veličinom i impozantnošću nikoga ne ostavlja ravnodušnim i sama pomisao da je to monumentalno zdanje nastalo u vreme vladavine jednog od najbrutalnijih komunističkih vođa, Nikolajea Čaušeskua, daje ovoj zgradi jednu mračnu notu.

Brašov je srednjevekovni grad u Rumuniji, smešten u središnjem delu zemlje u istorijskoj pokrajini Transilvaniji, tačnije njenom jugoistočnom delu. Nalazi se na nadmorskoj visini od 600 metara a prostire se na 267 km2, u njemu živi blizu trista hiljada stanovnika po čemu je osmi grad u Rumuniji. Grad Brašov je dobio ime po tvrđavi Brassovia koja se nalazi na planini Tampa.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Bukurešt

Sastanak grupe na parkingu preko puta OTC Buvljak u večernjim časovima (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pred put). Noćna vožnja kroz Srbiju i Rumuniju sa usputnim pauzama.

2. dan: Bukurešt

Dolazak u Bukurešt u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija, Palata pravde, Palata Parlamenta, mnoštvo crkava i zgrada koje datiraju iz 19. veka… uživamo u čarima grada koga mnogi nazivaju istočni Pariz, zbog pojedinih znamenitosti koji neodovljivo podsećaju na ”Grad svetlosti”…Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno popodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

Bukurest 1

3. dan: Bukurešt

Budjenje. Individualno razgledanje centra grada u kojem se nalaze Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata, Kraljevska zadužbina, zdanje Senata, crkva Kreculesku… Mogućnost fakultativne posete Parlamentu, najvećoj, najskupljoj i najtežoj zgradi Evrope, a drugoj po veličini u svetu, posle Pentagona. Za njenu izgradnju bilo je zaduženo skoro 700 arhitekata, a gradjena je za vreme vladavine Nikolaja Čaušeskua. Po završetku razgledanja, slobodno vreme za šoping i individualne akivnostii. Noćenje. 

4. dan: Brašov – Bran

Nakon budjenja pakujemo stvari, stvaljamo ih u autobus i napuštamo hotel. Polazak za Brašov u prepodnevnim časovima. Dolazak u Brašov i slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje grada. Preporučujemo posetu najvećoj znamenitosti Brašova – protestantske Crne crkve, koja je najveća gotska crkva između Carigrada i Beča. Možemo vam ponuditi  fakultativni izlet za Bran i dvorac grofa Drakule, jedan od najlepših dvoraca u Istočnoj Evropi. Nakon obilaska povratak busa u Brašov. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd u 22 h. Noćna Vožnja.

Brašov

5. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


Smeštaj: 

HOTEL  Hello 2*+ nalazi se u  širem centru grada. Hello je moderan i komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 , 1/3. Hotel je povezan sa centrom Bukurešta direktnim prevozom  kojim se za 10 minuta stiže do strogog centra grada. 


 

MANGA PROMOCIJA
 

119 109€ 

Za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 50€ cena je 89€
Za  prijave i uplate u celosti do 25.05. cena je 79€

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 

Promocija traje od 03.05 – 25.05.2018.
Period putovanja je od 03.05.2018. do 03.05.2019.


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja i 30€ za bus aranžmane, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

 


Aranžman obuhvata:

– prevoz  turističkim autobusom (audio, video, klima)

– 2 noćenja u hotelu Hello 2*+  u Bukureštu u 1/2, 1/3  i 1/4 

– stučno vodjstvo puta

– Razgledanja po programu

– Troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:

– doplatu za 1/2 sobu– 10 eur po osobi po noći

– individualne troškove putnika

– putno osiguranje 

– ulaznice za kulturno istorijske spomenike

– fakultativne izlete 

PRIJAVI SE