BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

BRISEL + AMSTERDAM – 1. maj

8 DANA/BUS/PROMOCIJA!

 26.04 – 03.05.2019.

Brisel i pored toga što se doživljava kao grad evropskih institucija i politike, pokazaće vam i mnoge svoje skrivene tajne. Centar Brisela podeljen je na Gornji grad u kome ćete naći mnoštvo muzeja (Muzej lepih umetnosti) i galerija, i Donji grad koji odiše srednjovekovnom atmosferom. Ukoliko ste ljubitelj piva ili čokolade ovo je pravi grad za vas. Svetski poznata belgijska piva, poput Duvela i Chimaya,  još poznatije čokolade, poput Godive i Neuhausa, čekaju na vas ili možda vafli sa šlagom… prelivenih karamelom? Sve je to originalni ukus ovog čarobnog grada.

Amsterdam je jedan od najlepših i najneobičnijih gradova Evrope. Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel. Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar, karakterističan po svojoj arhitekturi, kanalima, brodićima i mostovima. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaći sve što trazite! 

Prag – magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva, kruna sveta, san u  kamenu, češka dama, gospodarica Češke…..Grad najveće istorijske vrednosti  sa dugom  tradicijom …. Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod  zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Minhen

Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima.  Putovanje preko Madjarske i Slovačke sa usputnim pauzama, radi odmora… Noćna vožnja. 

2. dan: Minhen

Dolazimo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 9 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Preporučujemo da krenete sa nama u pešačku turu i upoznate sam centar Minhena: trg Karlsplatz, Neuhauser Str. – poznatu pešačku zonu, simbol grada- Frauenkirche katedralu, glavni gradski trg Marienplatz na kojem dominiraju stara i nova gradska većnica, čuvena Glockenspiel, zatim crkvu Sv. Petra, najstariju crkvu grada, brutalnu uništenu u bombardovanju Minhena tokom II svetskog rata, obnovljenu donacijama gradjana, sa čijeg se vrha pruža predivan pogled na ceo grad…Obavezno posetite Hofgarten, park u kome se nalazi zgrada bavarskog parlamenta i Engleski vrt, mesto u kome se žitelji Minhena kupaju, odmaraju i uživaju. Za ljubitelje sporta tu su Alianz arena, dom fudbalera minhenskog Bajerna, kao i Olimpijski stadion, sagradjen za potrebe letnjih olimpijskih igara 1972. godine. Po završetku šetnje, obavezno posetite ”Hitlerovu” pivnicu Hofbrojhaus i počastite se čuvenim bavarskim kobasicama i nemačkim pivom. Ostatak vremena do polaska koristimo za stapanje sa mnogobrojnim turistima, uz kuvano vino na nekom od trgova i kupovinu suvenira. U večernjim časovima, krećemo put Belgije.

3. dan: Brisel

Dolazak u Brisel u prepodnevnim satima. Panoramsko razlgledanje grada: Kraljevska palata (rezidencija monarha), katedrala, fontana, Manneken Pis (simbol grada), Grad Place,  Atomium  i Kraljevski muzej sa delima flamanskih i valonskih majstora. Smeštanje u hotel. Slobodno popodne u Briselu. U dogovoru sa vodičem možemo posetiti jedan od najvećih barova u Briselu sa više od 200 vrsta piva. Noćenje.

Amsterdam-Pano-HDR1-01-Brouwersgracht

4. dan: Brisel – Amsterdam

Slobodan dan za samostalno upoznavanje Brisela. U ranim jutarnjim satima krećemo na fakultativni izlet u  AMSTERDAM. Dan za bežanje od realnosti u holandsku bajku liberalnosti i hedonizma. Dolazak u Amsterdam u ranim popodnevnim satima, panoramsko razlgedanje grada u pratnji vodiča. Videćemo Dam Square, glavni trg na kome se nalaze Kraljevska palata i Nieuwe Kerk, crkva u kojoj je krunisan sadašnji kralj Willem Alexander, zatim Rembrandtplein i Leidseplein, trgove koji obiluju kafićima i restoranima, Museumplein na kome se nalaze najpoznatiji muzeji grada-Rijks, Van Gogh i Stedelijk, mnoštvo kanala, galerija, prodavnica čuvenih holandskih sireva. Sledi slobodno vreme za lagano utapanje u amsterdamski film. Barovi, coffeshopovi, muzeji, gomila ljudi na ulicama  i još mnogo toga što samo Amstedam može da ponudi. Povratak u Brisel u popodnevnim satima. Noćenje.

5. dan: Brisel – Briž

Slobodan dan za uživanje i samostalno istrživanje Brisela ili odlazak na fakultativni izlet u Briž. Gradić u blizini obale Severnog mora čuven po svojoj fabrici i muzeju čokolade kao i po najboljim pivima u Evropi, a čiji je sam centar grada pod zaštitom UNESCO-a. Bićete oduševljeni njegovom arhitekturom i toplinom, neverovatnim kućama raznih trgovaca, kanalima i kaldrmisanim uličicama.Slikaćemo se ispred Bogorodične crkve, jednog od simbola grada, obići čuveni zvonik iz 13. veka i gradsku većnicu… U dogovoru sa vodičem možemo organizovati obilazak muzeja. Slobodno vreme do povratka za Brisel. Dolazak u Brisel. Noćenje.

6. dan: Brisel – Prag

Posle budjenja pakujemo stvari u bus i imamo slobodan dan za kupovinu suvenira i poslednje fotkanje Brisela do polaska za Prag u večernjim satima.Obidjite neki od mnogobrojnih muzeja ili galerija, ili pronadjite čuvenu Marolles Flea market, pijacu koju meštani prosto obožavaju. U dogovoreno vreme, polazak ka Pragu… Noćna vožnja.

7. dan: Prag

Dolazak u ”srce Evrope”, jedan od najočuvanijih gradova starog kontintenta čije se staro jezgro nalazi pod zaštitom UNESCO-a, a čiji mostovi oduzimaju dah. Grad poznat i pod nazivom ”Zlatni Prag”, zbog svog bogatstva, kao i ”Grad stotinju tornjeva”, kojih ukupno ima 550, jedan je od retkih  koji nije razaran tokom II svetskog rata. Panoramski razgled grada: Vaclavske namjesti, starogradski trg, Hradčani i katedrala Sv. Vida, Karlov most, stara kula na mostu, bazilika Sv. Djordja, Narodna bibliotka, Karlova ulica. Slobodno vreme za šetnju starim delom grada, uživanje u fantastičnoj arhitekturi Praga uz čuveno češko pivo, kupovinu suvenira i sabiranje utisaka. U večernjim časovima polazak ka Srbiji.

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.


SMEŠTAJ:

Hotel Ibis Budget Brussels Airport  – Hotel se nalazi u širem centru grada, u blizini aerodroma. Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje zasebno kupatilo i wc, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Doručak je uključen u cenu aranžmana.


MANGA PROMOCIJA

 

229 179€ – PROMOCIJA!

Za prijave i uplate avansa do 23.03. od min. 50€ cena je 169€
Za prijave i uplate u celosti do 23.03. cena je 159€

 

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 

Promocija Manga Trip avantura!
Povodom otvaranja nove Manga poslovnice u Zagrebu. 

Prijavite se za bilo koje putovanje iz naše ponude i ostvarite neverovatne popuste i brojne pogodnosti. 

Period promocije: od 01 februara do 21 februara 2019.
Period putovanja: od 03 marta do 23 decembra 2019.
Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa  potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, ceo aranžman mora biti isplaćen najkasnije 20 dana pred put;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;
Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu :

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

Zagreb , KNEZA MISLAVA 3; tel: +38515807190


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!


Aranžman obuhvata:
-Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)
-3 noćenja u širem centru Brisela u hotelu Ibis budget na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama
-Razgledanja prema programu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

 Aranžman ne obuhvata:
-Doplate za 1/2 sobu  (10€ po osobi po noći)

-Fakultativne izlete i obilaske
-Individualne troškove
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na teritoriji EUFakultativni izleti:

Briž – jedan od najlepših i najočuvanijih srednjovekovnih gradova, koga karakterišu kaldrmisane ulice i kanali sa kojih se pruža predivan pogled na stare kuće, zaštićene od strane UNESCO-a. Većina srednjovekovne arhitekture ovog grada, koga još nazivaju i ”Fabrika čokolade” zbog mnogih radnji u kojima možete probati najraznovrsnije i najlepše čokolade na svetu, ostala je neizmenjena od vremena izgradnje. 

Amsterdam – Grad u kome živi preko 175 različitih nacija, sa svojih preko 50 muzeja i 140 galerija, 25 fabrika dijamanata, skoro 1300 mostova u strogom centru i 165 kanala ukupno, trgovima Dam Square i Leidseplein i poznatom ”Ulicom crvenih fenjera” (Red light district), oduševljava milione turista godišnje svojom mešavinom liberalnosti, umetnosti i romantike. ”Grad greha”, ”Severna Venecija”, grad Rembrandta i Van Goga, grad u kome se osećate slobodnim da radite ono što želite, bez predrasuda. Bajkovit, slikovit, nestvaran. Savršen. 

 

PRIJAVI SE