BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

BERLIN + KOPENHAGEN 

25.04 – 03.05.2019.

9 dana/bus

Berlin je najveći i glavni grad Nemačke i drugi je po veličini u Evropskoj uniji posle Londona. Čuven je po svojoj arhitekturi, burnoj istoriji, Rajhu, filmskom festivalu, bogatoj kulturi ali i opasno dobrom provodu…neukrotiv, živopisan i pun iznenadjenja. Grad koji budi želju za eksperimentisanjem, burnim noćnim provodom, za uživanjem u kulturnom bogatstvu i provokativnom ukusu alternativnog života.

Kopenhagen je jedan od najlepših gradova na Svetu. Prostire se preko ostrva Amager i nalazi se na samom ulazu iz Severnog u Baltičko more. Čuven je po svojoj prelepoj arhitekturi, pivari Carlsberg kao i Hansu Kritijanu Andersenu čija ‚‚Mala Sirena” predstavlja jedan od simbola grada.

 

Plan i program putovanja:

1. dan: Beograd – Berlin

Sastanak grupe u 16.30 i polazak autobusa iz Beograda u 17h. Polazak iz Novog Sada u 18:00h ispred glavne autobuske stanice. Noćna vožnja kroz Madjarsku, Slovačku i Češku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

Manga Trip Berlin

2. danBerlin
Dolazak u Berlin posle 12h u zavisnosti od čekanja na granici. Panoramsko razgledanje Berlina sa lokalnim vodičem u trajanju od 3 sata: Tiergarten Park, Velika Zvezda, Trg Republike, Parlament, Pariski Trg, Brandenburška Vrata, Unter Den Linden (poznata ulica koja vodi od predjašnjeg središta Istočnog Berlina prema Brandenburškim Vratima) Charlie Checkpoint, ostaci berlinskog zida, Alexanderplatz, Friedrichstrasse, Siegessäule (Stub Pobede), Kaiser  Wilhelm…. Nakon završenog razgledanja, smeštanje u odabrani hotel i slobodno vreme za individualane aktivnosti.  Noćenje. 

 

3. danPotsdam-Berlin

Fakultativni poludnevni izlet u Potsdam. Potsdam je grad u istočnoj Nemačkoj i prestonica nemačke savezne države Brandenburg. Nalazi se na reci Hafel, 26 km jugozapadno od Berlina. Grad sa 150 000 stanovnika izdvaja se po velikom istorijskom i kulturnom bogatstvu. Obilazak uz pratnju  vodiča u trajanju od 4 sata: Crkva Svetog Nikole, Holandska četvrt, Aleksandrovka, Zamak Cecilienhof) i parka Sanssouci, palate Frederiha Velikog i Filmpark Babelsberg… Park Sanssouci (na francuskom «bez brige»), površnom od 287 hektara svrstava se u najlepše i najveće palatne komplekse Evrope.  Slobodno vreme za individualna razgledanja i šoping. Nakon obilaska Potsdama vraćamo se u Berlin Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: Berlin – Kopenhagen

Budjenje i izlazak iz soba. Pakovanje stvari i slobodan dan u Berlinu do večernjeg polaska za Kopenhagen. Noćna vožnja.

Kopenhagen 1 Manga Trip
5. danKopenhagen

Dolazak u Kopenhagen u prepodnevnim časovima. Krećemo u panoramsko razgledanje grada i polako se utapamo u arhitekturu ovog bajkovitog grada: Nacionalni muzej, Gliptoteka,  Okrugli toranj, Palata Kristianburg, Dvorac Rozenborg. Po završenom razgledanju smeštamo se u hotel i imamo slobodno vreme do večernjih časova kada u dogovoru sa vodičem fakultativno možemo posetiti kontroverznu četvrt Kristijanija poznatu i kao mali Amsterdam. Noćenje. 

6. danKopenhagen – Malme

Slobodan dan u Kopenhagenu ili vam možemo ponuditi poludnevni fakultativni izlet u obližnji Malme. Prelazimo preko spektakularnog mosta “Oresund” ili kako ga popularno nazivaju – Zmajev rep. Ovaj neverovatni podvig graditeljstva predstavlja prelaz iz Danske u Švedsku i sastoji se iz tunela koji na polovini zaliva preko veštačkog ostrva izbija na površinu i zatim prelazi u most koji vodi do Malmea – nešto što morate videti. Po dolasku u Malme upoznajemo se sa glavnim obeležjima grada: Stortorget (glavni gradski trg), Lila Torg, crkva Sv. Petra, dvorac Kristijana III… Imamo slobodno vreme za samostalno upoznavanje grada, preporučujemo vam da popijete kafu pored mora uz prelepi pogled na zaliv Oresund. Povratak u Kopenhagen u ranim popodnevnim satima. U dogovoru sa vodičem idemo na popodnevno fotkanje pored zaštitnog znaka grada – Statue male sirene. Ovaj spomenik je omaž čuvenoj bajci Hansa Kristijana Andersena i predstavlja sirenu koja se svakog dana pomalja iz vode i čeka svog dragog princa. Slobodno vreme ili odlazak u neki od klubova. Noćenje. 

7. danKopenhagen – Prag

Odjavljivanje iz soba u prepodnevnim časovima. Slobodan dan do polaska za Prag u večernjim časovima. Nožna vožnja.

Prag Manga

8. danPrag

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi panoramsko razgledanje grada, u cilju lakšeg snalaženja i čekiranja bitnih tačaka Praga: Praški dvorac, Španska kula, katedrala Sv. Vita,Kraljevska palata, Bazilika Sv. Djordja,  Karlov most, Stara kula, Jevrejska četvrt… Nakon završenog upoznavanja sa znamenitostima imamo slobodno vreme za uživanje u arhitekturi ovog grada i naravno, čuvenom Češkom pivu. Slobodno vreme do večernjih časova i polaska za Beograd. Noćna vožnja.

9. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj putovanja.


SMEŠTAJ:

BERLIN : Hostel Generator Berlin  ili sl. – nalazi se u širem centru Berlina na 15 minuta vožnje tramvajem do trga AlexanderPlatz. Hostel poseduje mederno opremljene sobe i restoran nemačke i internacionalne kuhinje. Sve sobe u hostelu  imaju sopstveno kupatilo sa WC, tuš kabinu. Wi-Fi je  dostupan u svim delovima hostela.  Sobe su 1/2, 1/4 i 1/6 (kreveti na sprat).

KOPENHAGEN : Hotel Cabinn Scandinavia ili sl. – nalazi se u širem centru Kopnhagena, a sa strogim centrom grada je odlično povezan gradskim prevozom kojim je potrebno 20  minuta vožnje do centra grada. Hotel poseduje moderno opremljene sobe. Sve sobe u hotelu  imaju sopstveno kupatilo sa WC, tuš kabinu, sat TV. Wi-Fi je besplatan i dostupan u svim delovima hotela.  Sobe su 1/2 i 1/4 krevetne(kreveti na sprat).


CENA ARANŽMANA
 

329€ 

FIRST MINUTE cena važi do 06.10.2018.  nakon čega se uvećava za 20€.

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti do 06.10.2018. cena iznosi 309€.

 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja i 30€ za bus aranžmane, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)
-2 noćenja u Berlinu hostelu (1/4 ili 1/6 sobe sa sopstvenim kupatilom)
-2 noćenja u Kopenhagenu u hotelu (1/2 ili 1/4 sobe sa sopstvenim kupatilom) 
-Razgledanja prema programu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplate za 1/2 sobu  (10€ po osobi po noći)
-Fakultativne izlete i obilaske
-Individualne troškove
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU

Fakultativni izleti:
-Potsdam
je grad u istočnoj Nemačkoj i prestonica nemačke savezne države Brandenburg. Nalazi se na reci Hafel, 26 km jugozapadno od Berlina. Grad sa 150 000 stanovnika izdvaja se po velikom istorijskom i kulturnom bogatstvu.  Park Sanssouci (na francuskom «bez brige»), površnom od 287 hektara svrstava se u najlepše i najveće palatne komplekse Evrope. Sansui palata je prva sazidana kao letnjikovac 1747. godine, po naredbi Fridriha Velikog u Rokoko stilu.
-Malme – treći najveći grad u Švedskoj, i jedan od najlepših na Baltiku. Spojen sa Danskom čuvenim Oresund mostom ovo je grad kulture, umetnosti i lepe arhitekture. 

PRIJAVI SE