Beograd, Ruzveltova 10, Tel. +381 11-40-95-295 [email protected] Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. +381 21-300-68-99

ATINA

28.04 – 02.05.2017.

5 dana/bus/hotel

Acropolis Of Athens

Čudesna istorija, dnevna i noćna zabava, šoping, nova poznanstva, more… zatvorite oči i uživajte. Kad god da dođete, dobrodošli ste. Atina je uvek obasjana suncem i željno vas iščekuje.

Atina večna raskrsnica puteva, grad je do koga možete doći kopnom, nebom i morem. Kao takva, kroz celu istoriju se nalazila na udaru velikih sila. Nalazi se na  poluostrvu Atika i glavni je grad Grčke sa oko 4 miliona stanovnika. Predstavlja mamac za turiste koji žele da vide građevine iz “Zlatnog doba” kada je Atinom vladao Perikle, iz doba kad su se Sofoklove i Euripidove drame izvodile u veličanstvenom Dionisovom pozorištu. Akropolj po nekima je razlog zašto Atina i danas postoji i zašto, nakon dugih vekova propadanja i zaborava, ponovo blešti punim sjajem.

1.dan: Beograd – Atina

Sastanak grupe na parkingu preko puta OTC Buvljak u 15:30h, polazak autobusa u 16h. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih formanlosti i odmora.

2.dan: Atina

Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji vodiča: Trgovi Omonija i Sintagma, Parlament, Rezidencija, Olimpijski stadion, Cipio, Hadrijanov slavoluk, Zevsov hram, Akademija, Univerzitet, Biblioteka… Smeštaj u hotel posle 14h. Popodne slobodno vreme za individualni program, razgledanje i posetu nekom od mnogobrojnih grčkih taverni. Obavezno probajte tradicionalna jela-musaka, fava, saganaki, a zedj ugasite uz Ouzo, ili hladni Mytos. Noćenje.

Atina sajt Manga

3.dan: Atina

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam predlažemo fakultativni izlet Akropolja + Glifada. Obilazak kompleksa Akropolj u pratnji stručnog vodiča. Nakon obilaska  Akropolja odlazak autobusom do najpoznatijeg atinskog kupališta i dela grada – Glifada. Uživanje u zvucima talasa uz grčku kafu – frape. Povratak u Atinu u popodnevnim satima i slobodno vreme. Noćenje.

4.dan: Atina

Doručak. Pakovanje kofera i slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska autobusa za Berograd. Predlažemo vam da popijete piće ili da ručate u mondenskom kvartu Atine PLAKA, prepunom kafićima i restoranima, prošetate delom grada Kolonaki, koji neodoljivo podseća na Dorćol sa svojim uličicama, ili se ”spustite” do Pireja, dela grada koji mnogi smatraju gradom za sebe, koji je ujedno i glavna luka. Uličice čija će vas putanja voditi čas uzbrdo, čas nizbrdo, prelepa marina prepuna kafića i fast food-ova, velelepno izdanje stadiona Karaiskakis, luka iz koje saobraćaju brodovi ka svim Grčkim ostrvima…U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Noćna vožnja…

5.dan: Atina – Beograd

Dolazak na mesto polaska u popodnevnim satima, gde sa osmehom planiramo sledeće Manga putovanje.


 

Hotel THE STANLEY 4*  se nalazi u centru Atine, u blizini glavnog trga Omonia. Ovaj luksuzni hotel poseduje  1/2 i 1/3 krevetne sobe. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, grejanje, klima uredjaj, sat TV. Besplatni Wi-Fi. Hotel poseduje i 2 restorana, bar sa panoramskim pogledom na krovu hotela, bazen.

…………………………………………………………………………………………………………………….


Cena aranžmana:

FIRST MINUTE

109 €

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti do 01.04. cena iznosi 99€.

 First Minute cena važi do 01.04. nakon čega se uvećava za 20 eur.

Prilikom prijave plaća se kao avans 30 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama ili preko računa. (mogućnost plaćanja deponovanim čekovima do mesec dana po povratku sa putovanja)


Aranžman obuhvata:

– prevoz turističkim visokopodnim autobusima (klima, audio/video, DVD)

– Smeštaj u hotelu Stanley 4* ili sl. u centru Atine, na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet) u 1/3 i 1/4 sobama. 

– stručno vođstvo puta

– razgledanje po programu

– troškove organizacije putovanja

 Aranžman ne obuhvata:

– međunarodno zdravstveno osiguranje – 5 evra

– doplatu za 1/2 sobu – 15 € po osobi za sve vreme boravka

– fakultativne izlete

– ulaznice za kulturno istorijske spomenike

– individualne troškove putnika

 

PRIJAVI SE