BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

AMSTERDAM

8 DANA/BUS/HOTEL 

02.11 – 09.11.2018.

amsterdam

Amsterdam je jedan od najlepših i najneobičnijih gradova Evrope . Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel . Danas je najveći grad u državi i finansijski i kulturni centar, karakterističan po svojoj arhitekturi, kanalima, brodićima i mostovima. Amsterdam je grad koji bi želeli posetiti mladi širom sveta zbog legalizacije “zabranjenog voća”, zbog čuvenog piva, dobro provoda. Sa druge strane, grad je pun istorije i mami umetničke duše da pogledaju dela Van Goga, Rebranta, posete kuću Ane Frank i Kraljevsku palatu. Prošetajte u klompama, pomirišite lale, osetite se potpuno slobodnim, jer to možete samo u Amsterdamu!


Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe u popodnevnim časovima i polazak autobusa u 17h sa parkinga OTC Buvljak. Kupimo putnike u Novom Sadu i Subotici, a zatim nastavljamo putovanje preko Mađarske i Austrije.

MangaTrip

2. dan: Minhen

Stižemo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 9 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Upoznajemo bavarsku prestonicu, uživamo u atmosferi severne Evrope… Preporučujemo da probate kobasice i pivo, posetite Hitlerovu pivnicu Hofbrojhaus, prošetate Engleskim parkom ili se stopite sa ostalim turistima na Marienplatzu, glavnom gradskom trgu…U večernjim časovima  krećemo put finalnog odredišta – Holandije…Noćna vožnja.

3. dan: Amsterdam

Po dolasku u Amsterdam u prepodnevnim časovima počinjemo da se utapamo u atmosferu najliberalnijeg grada na svetu.  Šetaćemo centralnim gradskim ulicama:  Trg Dam, Nacionalni spomenik, Kraljičina palata, Nova katedrala, crkva Sv. Nikole,  Red Light District, Leidseplein. Čekiramo se u hostel i u popodnevnim satima odlazimo na fakultativnu vožnju brodićem kanalima i upoznajemo Amsterdam iz drugog ugla. U večernjim časovima obilazimo neke od mnogobrojnih barova i klubova.  Noćenje.

4. dan: Amsterdam

U prepodnevnim časovima odlazimo na fakultativni obilazak tradicionalnog sela Zaanse Schans koje važi za kolevku evropske privrede: vetrenjače, radionica sira, izrada klompi i porcelana. Nastavak puta za Volendam, ribarski gradić na jezeru Ej.  U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam i imamo slobodan dan za samostalno upoznavanje Amsterdama, chilliranje u coffee shopovima uz neizostavni Heineken ili neku drugu poslasticu koju samo Amsterdam može da ponudi 🙂 Noćenje.

Amsterdam Manga Trip

5. dan: Amsterdam

Slobodan dan u Amsterdamu ili odlazak na fakultativni izlet “Velika holandska tura“. Punimo baterije obilazeći Ševeningen – najpoznatije kupalište na Severnom moru, Hag – rezidencijalni grad kraljevske porodice, luku Roterdam sa svojom modernom arhitekturom. U popodnevnim časovima se vraćamo u Amsterdam. Slobodno vreme.  Noćenje.

Amsterdam

6. dan: Amsterdam

U prepodnevnim satima pakujemo stvari u bus i imamo slobodan dan do polaska za Beč u popodnevnim satima. Predlažemo posetu muzejima Rijks ili Van Gogh. Noćna vožnja…

7. dan: Beč

Dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Napravićemo pauzu od 9 sati za upoznavanje glavnog grada Austrije –Ringstrasse, Katedrala Sv. Stefana, Hofburg, Rathaus, Parlament. Slobodno vreme za šetnju glavnim gradskim jezgrom ili odlazak u neku od bečkih pivnica ili restorana. U večernjim satima polazak za Beograd. Noćna vožnja…

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


SMEŠTAJ:

Hotel Ibis Budget – Smešteni smo u hotelu Ibis 2+*superior u  Amsterdamu ili slično. Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet je na sprat). Hotel nudi mogućnost  all-you-can-eat doručka. Hotel je povezan sa centrom Amsterdama direktnim prevozom (bus) kojim se za 20 minuta dolazi do strogog centra grada.


CENA ARANŽMANA
 

219 209€ 

Za prijave do 04.08.  i uplate avansa od min. 50€ cena je 189€
Za  prijave i uplate u celosti do 04.08.  cena je 169€

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja i 30€ za bus aranžmane, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:

–  prevoz autobusima turističke klase  (tv, audio i video oprema, klima) na navedenim relacijama

– 3 noćenja u Hotelu Ibis Budget 2+* u 1/3 sobama.

– stručno vodjstvo puta

– obilasci prema programu

– organizacija

Aranžman ne obuhvata :

– međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

– fakultativne izlete

– doplata za 1/2 sobu – 10 eura po osobi po noći

– hranu

– individualne troškove putnika

– Ulaznice za muzejeFAKULTATIVNI IZLETI:

– Vožnja brodićem – 15€

– Velika holandska tura ( Hag + Roterdam ) – 25€

– Zaanse Schans i Volendam – 20€

PRIJAVI SE