Beograd, Ruzveltova 10, Tel. +381 11-40-95-295 [email protected] Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. +381 21-300-68-99

VIJETNAM

15 dana / avio

Ho Chi Minh + Phu Quoc

Vijetnam

Blagosloven zanosnom obalom, smaragdno zelenim planinama, dahom nacionalnih parkova, dinamičnim gradovima, izuzetnim kulturnim nasleđem, jednom od najboljih svetskih kuhinja, Vijetnam ima sve. Ovo je drsko zabavna zemlja za istraživanje. Njeni ljudi su energični, meštani vole smeh i piće, a Vi ćete imati mnogo prilika da se družite sa njima i saznate njihove priče.

5

Plan i program puta:

  1. dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla (ukoliko vam više odgovara, mogući su polasci sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Ho Chi Minh City preko nekog od evropskih ili azijskih gradova: Moskva, Rim, Istanbul, Doha…  Nastavak leta za Ho Chi Minh.

  1. dan: Ho Chi Minh

Dolazak u Ho Chi Minh City. Transfer do guest housa, smeštaj. Ranije poznat kao Sajgon, Ho Chi Minh je uzbudljiv i dinamičan grad prepun uličnih prodavnica, hramova i kolonijalne arhitekture.  Slobodno vreme za odmor i privikavanje na urbanu džunglu uz ukusne vijetnamske specijalitete. Noćenje.

Ho chi Minh

      3.dan: Ho Chi Minh

Slobodno vreme ili sledi fakultativno razgledanje grada koji je dugo godina nosio atribut bisera Indokine. Danas je to najveći grad i ekonomski centar Vijetnama. Videcemo katedralu Notr Dam,  zgradu Glavne pošte, Palatu Ujedinjenja, zgradu Opere, Skupstinu grada, Muzeja rata, markete Ben Tan i Saigon Skver. Slobodno vreme. Noćenje.

Delta Makonga

  1. dan: Delta reke Mekong

Dobro jutro, Vijetname! Slobodan dan ili krećemo u fakultativnu avanturu po delti reke Mekong, koja izvire na Tibetu i dugačka je 4500km – najduža reka u Jugoistočnoj Aziji. U tom području se proizvodi najviše pirinča, kokosa i šećerne trske, tropskog voca, pirinca u Vijetnamu. Ulazimo u brod vozimo se rekom Mekong i prelazimo iz glavnog kanala u manje, prolazimo kroz autentična sela. Nastavljamo putovanje uzvodno, poseticemo farmu meda, videcemo kako se prave bombone od kokosa, degustirati ih. Prilika da probate i nesvakidašnje lokalne specijalitete, pirincano vino ili popijete čašicu zmijskog vina. Povratak u Ho Chi Minh. Noćenje.

  1. dan: Ho Chi Minh – Phu Quoc

Ujutru se odjavljujemo iz hotela i imamo slobodno vreme do polaska busa na aerodrom. Let za Phu Quoc. Dolazak na Phu Quoc, transfer do smeštaja i uživanje na ostrvu može da počne. Noćenje.

Phu Quoc / White beach

  1. dan: Phu Quoc / 6 noćenja

Ovo ostrvo u obliku suze nalazi se u Tajlandskom zalivu na svega 15km od granice sa Kambodžom. Inače je dugačko 48 kilometara, što ga čini najvećim vijetnamskim ostrvom, a paralele radi, približne je površine kao Singapur. 70% teritorije ostrva je u okviru Nacionalnog parka, a skoro pola obalske linije je na listi UNESCO prirodne baštine.

Phu Quoc

Phu Quoc je jedino mesto u Vijetnamu gde možete da uživate u pogledu na sunce koje zalazi u more. Obojen plažama sa belim i žutim peskom, raskošnim zalivima, plantažama bibera polako Phu Quoc se budi iz dremeža ribarskog ostrva i vojne baze u obaveznu destinaciju za one koji žele da se zaista odmore na nekom novom i egzotičnom mestu. Osim velikih rizortova na severnom delu Long Beach-a postoji još toliko mesta koja treba otkriti i povući se od civilizacije. Stanovništvo ostrva je izuzetno prijatno, otvoreno i ljubazno, tako da ne postoji momenat u kome ćete se osetiti išta manje od veoma dobrodošlo.

Lokalna zajednica se pre svega bavi ribolovom i uzgajanjem najrazličitijih vrsta bibera, a ono što je lokalni najpoznatiji proizvod je riblji sos – nuoc mam. Činjenica da se lokalno stanovništvo u značajnoj meri bavi ribolovom garantuje kontinuirane mogućnosti da se uživa u svežoj ribi i morskim plodovima koje posetioci mogu da spremaju sami na roštilju ili u tradicionalnom Hot Potu. Ukusi morske hrane na ovom ostrvu su zaista nezamislivi!

  1. dan: Phu Quoc – Ho Chi Minh

Pakujemo se i sa velikim osmehom na licu napuštamo ostrvo. transfer do aerodroma i let za Ho Chi Minh. Dolazak u Ho Chi Minh i transfer do smeštaja.  Slobodno vreme za šoping i lutanje ulicama Sajgona. Noćenje

  1. dan: Cu Chi tuneli

Slobodno vreme ili fakultativni izlet Cu Chi tuneli, koji predstavljaju najbolji primer kako su vijetnamci vodili rat. Radi se o 240 kilometara iskopanih uskih tunela u kojima su se krili i kretali Vijetnamci. Tuneli su povezivali glavna komandna mesta, bolnice, skloništa i fabrike oružja. Imaćete priliku da prođete kroz neke od njih. Mesto koje će vas vratiti nekoliko decenija unazad i na kome možete zaista osetiti kakav se sukob odvijao na ovim prostorima. Posle podne vraćamo se u Saigon i nastavljamo da istražujemo ovaj grad. Noćenje.

  1. dan: Ho Chi Minh – Beograd

Pakovanje stvari, check out iz hotela i slobodno vreme do polaska bus/minibus-a  za aerodrom odakle nastavljamo avionom za Beograd. Let sa presedanjem.

  1. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u na mesto polaska. Kraj programa.


SMEŠTAJ:

Ho Chi Minh:  Beautiful Saigon hotel 2*  se nalazi u centru turističkog dela Ho Chi Minha (Sajgona), u neposrednoj blizini restorana, kafića, prodavnica… Poseduje dvokrevetne i trokrevetne  sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Smeštaj sadrži: Internet centar, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, restoran i bar.


Phu Quoc: Gold beach hotel 3* se nalazi na zapadnoj obali Phu Quoc-a. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Veoma su udobne sa mogućnošću korišćenja besplatnog interneta. Svaka soba ima sopstveno kupatilo. Hotel se nalazi na 200 metara od plaže na kojoj gosti mogu da uživaju u aktivnostima: Kajak, odbojka na pesku, ribolov. Restoran u okviru hotela nudi širok izbor vijetnamskih i specijaliteta zapadne kuhinje. Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža Phu Quoc-a, Long Beach, odakle se može gledati fantastičan zalazak sunca.


CENA ARANŽMANA:

 1299 €

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)

CENA ARANŽMANA

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa u iznosu od 100€ po osobi za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla ili lično u našim prostorijama u roku od 48h

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (nova lokacija); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Ho Chi Minh-Beograd) sa svim taksama – 20kg prtljag

– Sve transfere po programu

– Avio prevoz (Ho Chi Minh-Phu Quoc-ho Chi Minh) sa svim taksama – 15kg prtljag

– 5 noćenja u Hotelu 3* u Ho Chi Minh-u (1/2 ili 1/3 sobe sa kupatilom i klimom)

– 7 noćenja u Sobama/Bungalovima na ostrvu Phu Quoc (1/2 ili 1/3 sa kupatilom)

– Organizacija i vodjenje puta

– Stručni vodič za vreme boravka

Aranžman ne obuhvata:

 Vijetnamska viza 50€

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske

– Hranu


NAPOMENE:

U slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.

Prijave najkasnije 45 dana pre polaska.

Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte.

Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.

Fakultativni izleti:
1. Ho Chi Minh razgled 10€
2. Cu Chi Tuneli izlet 20€
3. Mekong Delta izlet 40€

PRIJAVI SE