BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure


NAJLEPŠA OSTRVA FILIPINA

 MANILA – BORAKAY (+opciono  ostrvo PALAVAN)

15 dana / Sigurni polasci!

09.02 – 23.02.2018. – Popunjen termin

Filipini su arhipelag od 7,107 ostrva, koji se proteže od juga Kine do severnog rta Bornea. Tipično ostrvo koga karakterišu džungle, planinska unutrašnjost, peščane obale pored tirkizno zelene vode i mnoštvo koralnih grebena. Zemlja ima preko stotinu etničkih mešavina i stranih uticaja oblikovanih u jedinstvenu filipino kulturu. Filipini su definisani po svojim smaragdnim poljima pirinča, megalopolisima, vulkanima i nasmejanim stanovnicima. Tragovi španske ere obuhvataju bujne gradske fešte, jedinstvenu špansko- filipinsku arhitekturu, a široko rasprostranjeni centri brze hrane su uticaj Amerikanaca. Uprkos svim spoljnim uticajima, zemlja je i dalje jedinstveni entitet.


Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Manila

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let za Manilu sa presedanjem.

2. dan: Manila

Dolazak u Manilu. Transfer do smeštaja. Upoznavanje sa filipinskim specijalitetima, običajima i kulturom. Noćenje.

Glavni grad Filipina, nalazi se na obali zaliva Manila. Poznata i kao biser Orijenta, kosmpolitski i kameleonski grad, njegovi delovi su i fantastični i kič. Grad ima mnogo toga da ponudi, od najstarijih kineskih četvrti na svetu do veoma modernih noćnih klubova i tržišnih centara. Tradicionalna filipinska jela su izuzetno ukusna. Veoma je slična evropskoj kuhinji. Koriste se lokalni začini i dosta mesa i morskih plodova.

3. dan: Manila

U prepodnevnim satima u dogovoru sa vodičem fakultativna šetnja po centralnoj gradskoj zoni. Daleko od gustog saobraćaja i visokih zgrada u Manili leži stara španska četvrt Intramuros – najstariji deo grada. Intramuros ili “Unutar zidina” što i opisuje strukturu ovog kvarta, okruženog debelim, visokim zidovima i rovovima. Uski balkoni, kaldrme i zgrade odišu mediteranskim šarmom. U okviru Intramurosa videćemo kombinaciju starog i novog, konje i kočije iz prošlosti i rikše i džipnije, filipinska vozila, današnjice. Istražujemo ovaj zaboravljeni grad i oktrivamo sve njegove tajne. Videćemo tvrđavu Santjago, u vreme kolonijalne vlasti ovde je bio zatvor, ruševine tvrđave su obnovljene, a unutrašnje dvorište se sada koristi za zvanične prijeme, pozorišne i druge predstave. Odlazimo do San Augustin crkve koja je nekada bila poprište mnogih dramatičnih epizoda u istoriji Manile, koristila se kao kasarna od strane Britanaca i u njoj se nalaze grobovi konkvistadora. Pauzu pravimo u Luneta Parku gde je podignut spomenik Rizal u znak sećanja na filipinskog nacionalistu Hose Rizala. Slobodno vreme. Noćenje

4. dan: Manila

Budjenje i pakovanje. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma i let za Borakay (Kalibo). Transfer do smeštaja na Borakay-u (White beach). Uživanje može da počne.

4.- 14. dan: Boracay

Ostrvo Boracay je poznato po neverovatno exotičnim plažama i s pravom Boracay nazivaju pacifički tropski raj. Smatra se jednim od najlepših ostrva na svetu (Ostrvo i njegove plaže nagrađivane su nekoliko puta). Najpoznatija plaža je White Beach, sa sitno belim peskom i tirkiznim morem. Sve što treba da uradite, jeste da se opustite i uživate. Aktivnosti na ostrvu su različite, od  izležavaju na plaži i uživaju u vodi i suncu, ronjenje do okolnih koralnih grebena, snorkling, vožnja brodićem, kokteli, masaže… Pukka beach je po nama najlepša plaža Borakaya, na koju ćemo doći obilazeći ostrvo ribarskim čamcem/jedrilicom (fakultativno). Osećaj i slika plaže koju ćete videti i doživeti ostaće vam zauvek urezana u sećanje. Nestvarna boja mora, sitan pesak pod nogama, drvene ležaljke, visoke palme… ovo mesto ima nevidjenu energiju, koju vam nesebično šalje.

Na Borakay-u možete pronaći sve kuhinje sveta, a takodje i lokalne specijalitete. Stolovi su poredjani na White beach-u, na pesku, a nastrešnice restorančića su napravljene od palminih listova. Nemoguće je bilo preko dana ili tokom noći, dok šetate, istražujete i uživate u gastronomiji Borakay-a, da ne zastanete i primirite se kako bi uživali u svemu što vas okružuje, uz duboki uzdah.

Noću se pale se baklje na plažama, kafei i barovi se polako pune, postavljaju se stolovi za all you can eat večere, a preslatke Filipinke sa jelovnicima nude filipinsku hranu, pretežno svežu ribu kao i plodove mora (škampe, školjke, krabe, jastoge) i šta god da želite samo pokažete i to se na licu mesta sprema za vas. Preporučili bi vam da probate račiće u sosu od topljenog sira ili jastoga u limunovom sosu. Vrhunska hrana… Slobodni dani za odmor…

Nakon nekoliko dana provedenih na ostrvu, za one koji ne žele da odmaraju već žele aktivniji odmor, predlažemo četvorodnevni fakultativni izlet do ostrva Palawan. Ostrvo Palawan je poznato po netaknutoj prirodi i egzotičnim plažama i s pravom ga nazivaju pacifički tropski raj. Sve što treba da uradite, jeste da se opustite i uživate. Aktivnosti na ostrvu su različite, od  izležavanja na plaži i uživanju u vodi i suncu, ronjenja do okolnih koralnih grebena, snorkling, vožnja brodićem, kokteli, masaže i naravno island hopping… U okviru fakultativnog izleta organizovan je smeštaj, obilasci i ture: 

 • Snake island – Prelepa tura u kojoj razgledamo Snake, Lagen i Pinabuyutan ostrva, i posećujemo i ronimo u Cudugnun i Cathedral pećinama…
 • Tura 3 lagune – Obilazimo Small, Big i Secret Lagoon na ostrvu Miniloc, ronimo oko Simizu ostrva i uživamo u prelepoj peščanoj plaži na ostrvu Entulala.
 • Odlazak na Las Cabanas plažu, skriveni vodopad i plažu Nacpan.

Pogledajte naš video:

14. dan: Borakay – Manila

Budjenje. Transfer do aerodroma i let do Manile. Transfer do hotela i smeštaj. Istraživanje se nastavlja. Predlažemo vam odlazak do glavnog poslovnog i finanjiskog distrikta Makati – srca Metro Manile, koji je poznat po svojim glamuroznim neboderima, mnogobrojnim restoranima i šoping molovima. Upoznaćete potpuno novo lice Manile. Noćenje.

15. dan: Manila – Beograd

Slobodno vreme za šoping, kupovinu suvenira, uživanju u raznim ukusima filipinske kuhinje i poslednje fotkanje Manile. Predlažemo vam odlazak do šoping mola Azija. U dogovreno vreme transfer do aerodroma i  let za Beograd.

16. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa.Manila: Red Planet hotel 2* se nalazi u turističkom delu Manile, poznatom pod nazivom Makati, u kome se nalaze mesta za shopping, restorani, noćni klubovi/pubovi i mnoge druge pogodnosti u kojima turisti uživaju.  Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Smeštaj sadrži: Wi-Fi, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, restoran i bar.

Borakay: Guesthouse se nalazi u centru turističkog dela ostrva, na zapadnom delu ostrva, u neposrednoj blizini najpoznatije plaže White Beach. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i poseduju sopstveno kupatilo. U blizini smeštaja se nalaze barovi i restorani, u kojima se mogu naći morski specijaliteti, kao i filipinska i zapadnjačka kuhinja.


CENA PROMO PAKETA ARANŽMANA

1399€ 1349€

(za prijave do 07.01. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1299€)

(za uplate u celosti do 07.01. cena je 1199€)

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)

 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata :

 • Povratni avio prevoz (Beograd-Manila-Beograd) sa svim taksama (do 20 kg prtljaga)
 • Povratni avio prevoz (Manila – Borakay- Manila) sa svim taksama (do 20 kg prtljaga)
 • Svi transferi prema programu
 • Smeštaj u Manili u 1/2 i 1/3 sobama sa sopstvenim kupatilom (3 noćenja)
 • Smeštaj na Borakaju  u 1/2 i 1/3 sobama sa sopstvenim kupatilom  (9 noćenja)
 • Organizacija
 • Stručni vodič za sve vreme boravka

Aranžman ne obuhvata :

 • Filipinska viza (60 eur)
 • Individualni troškovi
 • Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Hrana

 

NAPOMENA: Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.


FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI:

 • Fakultativni obilazak Manile (starog kolonijalnog centra)
 • Krstarenje čuvenim brodićima BANCE oko ostrva Borakay i snorkling. Poseta najpoznatije plaže na Filipinima – Pukka beach
 • Fakultativni izlet do ostrva Palawan: Ostrvo Palawan je poznato po netaknutoj prirodi i egzotičnim plažama i s pravom ga nazivaju pacifički tropski raj. Sve što treba da uradite, jeste da se opustite i uživate. Aktivnosti na ostrvu su različite, od  izležavanja na plaži i uživanju u vodi i suncu, ronjenja do okolnih koralnih grebena, snorkling, vožnja brodićem, kokteli, masaže i naravno island hopping… U okviru fakultativnog izleta organizovan je smeštaj, obilasci i ture: 
  • Snake island – Prelepa tura u kojoj razgledamo Snake, Lagen i Pinabuyutan ostrva, i posećujemo i ronimo u Cudugnun i Cathedral pećinama…
  • Tura 3 lagune – Obilazimo Small, Big i Secret Lagoon na ostrvu Miniloc, ronimo oko Simizu ostrva i uživamo u prelepoj peščanoj plaži na ostrvu Entulala.
  • Odlazak na Las Cabanas plažu, skriveni vodopad i plažu Nacpan.

PRIJAVI SE