BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

+381 (11) 4095295

+381 (11) 4095296


NOVI SAD

Jevrejska 13 (u pasažu)

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure


FILIPINI – BORAKAY

 BORAKAY – TAAL VULKAN – MANILA

16 dana / Sigurni polasci!

17.11 – 02.12.2017.

28.01 – 11.02.2018. – još 7 slobodnih mesta

09.02 – 23.02.2018.

Filipini su arhipelag od 7,107 ostrva, koji se proteže od juga Kine do severnog rta Bornea. Tipično ostrvo koga karakterišu džungle, planinska unutrašnjost, peščane obale pored tirkizno zelene vode i mnoštvo koralnih grebena. Zemlja ima preko stotinu etničkih mešavina i stranih uticaja oblikovanih u jedinstvenu filipino kulturu. Filipini su definisani po svojim smaragdnim poljima pirinča, megalopolisima, vulkanima i nasmejanim stanovnicima. Tragovi španske ere obuhvataju bujne gradske fešte, jedinstvenu špansko- filipinsku arhitekturu, a široko rasprostranjeni centri brze hrane su uticaj Amerikanaca. Uprkos svim spoljnim uticajima, zemlja je i dalje jedinstveni entitet.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Manila

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let za Manilu sa presedanjem.

2. dan: Manila

Dolazak u Manilu. Transfer do smeštaja. Upoznavanje sa filipinskim specijalitetima, običajima i kulturom. Noćenje.

Glavni grad Filipina, nalazi se na obali zaliva Manila. Poznata i kao biser Orijenta, kosmpolitski i kameleonski grad, njegovi delovi su i fantastični i kič. Grad ima mnogo toga da ponudi, od najstarijih kineskih četvrti na svetu do veoma modernih noćnih klubova i tržišnih centara. Tradicionalna filipinska jela su izuzetno ukusna. Veoma je slična evropskoj kuhinji. Koriste se lokalni začini i dosta mesa i morskih plodova.

3. dan: Manila

U prepodnevnim satima u dogovoru sa vodičem fakultativna šetnja po centralnoj gradskoj zoni. Daleko od gustog saobraćaja i visokih zgrada u Manili leži stara španska četvrt Intramuros – najstariji deo grada. Intramuros ili “Unutar zidina” što i opisuje strukturu ovog kvarta, okruženog debelim, visokim zidovima i rovovima. Uski balkoni, kaldrme i zgrade odišu mediteranskim šarmom. U okviru Intramurosa videćemo kombinaciju starog i novog, konje i kočije iz prošlosti i rikše i džipnije, filipinska vozila, današnjice. Istražujemo ovaj zaboravljeni grad i oktrivamo sve njegove tajne. Videćemo tvrđavu Santjago, u vreme kolonijalne vlasti ovde je bio zatvor, ruševine tvrđave su obnovljene, a unutrašnje dvorište se sada koristi za zvanične prijeme, pozorišne i druge predstave. Odlazimo do San Augustin crkve koja je nekada bila poprište mnogih dramatičnih epizoda u istoriji Manile, koristila se kao kasarna od strane Britanaca i u njoj se nalaze grobovi konkvistadora. Pauzu pravimo u Luneta Parku gde je podignut spomenik Rizal u znak sećanja na filipinskog nacionalistu Hose Rizala. Slobodno vreme. Noćenje

4. dan: Manila – Taal vulkan 

Slobodan dan u Manili ili dan rezervisan za  fakultativni izlet na Taal Vulkan. Taal Vulkan se nalazi 60 km od Manile. Pripremite se za treking od sat vremena do ivice kratera, gde ćete napraviti nestvarne fotografije vulkana i jezera tirkizne boje u krateru. Nakon trekinga odmorićemo se i uživati u Tagaitai području. Povratak u Manilu u večernjim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan: Manila

Budjenje i pakovanje. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma i let za Borakay (Kalibo). Transfer do smeštaja na Borakay-u (White beach). Uživanje može da počne.

5.- 13. dan: Boracay

Ostrvo Boracay je poznato po neverovatno exotičnim plažama i s pravom Boracay nazivaju pacifički tropski raj. Smatra se jednim od najlepših ostrva na svetu (Ostrvo i njegove plaže nagrađivane su nekoliko puta). Najpoznatija plaža je White Beach, sa sitno belim peskom i tirkiznim morem. Sve što treba da uradite, jeste da se opustite i uživate. Aktivnosti na ostrvu su različite, od  izležavaju na plaži i uživaju u vodi i suncu, ronjenje do okolnih koralnih grebena, snorkling, vožnja brodićem, kokteli, masaže… Pukka beach je po nama najlepša plaža Borakaya, na koju ćemo doći obilazeći ostrvo ribarskim čamcem/jedrilicom (fakultativno). Osećaj i slika plaže koju ćete videti i doživeti ostaće vam zauvek urezana u sećanje. Nestvarna boja mora, sitan pesak pod nogama, drvene ležaljke, visoke palme… ovo mesto ima nevidjenu energiju, koju vam nesebično šalje.

Na Borakay-u možete pronaći sve kuhinje sveta, a takodje i lokalne specijalitete. Stolovi su poredjani na White beach-u, na pesku, a nastrešnice restorančića su napravljene od palminih listova. Nemoguće je bilo preko dana ili tokom noći, dok šetate, istražujete i uživate u gastronomiji Borakay-a, da ne zastanete i primirite se kako bi uživali u svemu što vas okružuje, uz duboki uzdah.

Noću se pale se baklje na plažama, kafei i barovi se polako pune, postavljaju se stolovi za all you can eat večere, a preslatke Filipinke sa jelovnicima nude filipinsku hranu, pretežno svežu ribu kao i plodove mora (škampe, školjke, krabe, jastoge) i šta god da želite samo pokažete i to se na licu mesta sprema za vas. Preporučili bi vam da probate račiće u sosu od topljenog sira ili jastoga u limunovom sosu. Vrhunska hrana…

13. dan: Borakay – Manila

Budjenje. Transfer do aerodroma i let do Manile. Transfer do hotela i smeštaj. Istraživanje se nastavlja. Predlažemo vam odlazak do glavnog poslovnog i finanjiskog distrikta Makati – srca Metro Manile, koji je poznat po svojim glamuroznim neboderima, mnogobrojnim restoranima i šoping molovima. Upoznaćete potpuno novo lice Manile. Noćenje.

 

14. dan: Manila

Slobodan dan. Predlažemo vam da posetite Nacionalni muzej Filipina, zgrada sama po sebi videćete da je odolela vremenu, dok muzej čuva i ponosno prikazuje najvrednije predmete koji predstavljaju kulturno nasleđe Filipina. Istražite šarenoliku Kinesku četvrt ili posetite Casa Manila, idealno mesto ukoliko želite da osetite španski duh iz davnina. Posetite Manila Ocean park , tematski park u kome možete videti razni morski svet. Noćenje.

15. dan: Manila – Beograd

Slobodno vreme za šoping, kupovinu suvenira, uživanju u raznim ukusima filipinske kuhinje i poslednje fotkanje Manile. Predlažemo vam odlazak do šoping mola Azija. U dogovreno vreme transfer do aerodroma i  let za Beograd.

16. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj programa.

 Manila: Red Planet hotel 2* se nalazi u turističkom delu Manile, poznatom pod nazivom Makati, u kome se nalaze mesta za shopping, restorani, noćni klubovi/pubovi i mnoge druge pogodnosti u kojima turisti uživaju.  Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Smeštaj sadrži: Wi-Fi, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, restoran i bar.

Borakay: Guesthouse se nalazi u centru turističkog dela ostrva, na zapadnom delu ostrva, u neposrednoj blizini najpoznatije plaže White Beach. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i poseduju sopstveno kupatilo. U blizini smeštaja se nalaze barovi i restorani, u kojima se mogu naći morski specijaliteti, kao i filipinska i zapadnjačka kuhinja.

 

CENA PROMO PAKETA ARANŽMANA

1399€ 1350€

(za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1299€)

(za uplate u celosti do 25.05. cena je 1250€)

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)

 

USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
 

Promocija traje od 03.05. do 25.05.2017.

Period putovanja je od 25.05.2017. do 25.05.2018.


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899


Aranžman obuhvata :

 • Povratni avio prevoz (Beograd-Manila-Beograd) sa svim taksama (do 20 kg prtljaga)
 • Povratni avio prevoz (Manila – Borakay- Manila) sa svim taksama (do 20 kg prtljaga)
 • Svi transferi prema programu
 • Smeštaj u Manili u 1/2 i 1/3 sobama sa sopstvenim kupatilom
 • Smeštaj na Borakaju  u 1/2 i 1/3 sobama sa sopstvenim kupatilom 
 • Organizacija
 • Stručni vodič za sve vreme boravka

Aranžman ne obuhvata :

 • Filipinska viza (60 eur)
 • Individualni troškovi
 • Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Hrana

FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI:

 • Tagaytay + Tall volcano – Tagaitai je gradić koji se nalazi na nekih 700m iznad nivoa mora i predstavlja jednu od glavnih turističkih atrakcija na Filipinima. Najveća atrakcija grada svakako jeste Tall jezero, koje se nalazi u sklopu Tall vulkana, jednog od najmanjih aktivnih vulkana na svetu. Sa vulkana se pruža nestvaran pogled na okolinu jezera i malo jezero koje se nalazi unutar vulkanskog kratera. Trekking vulkanom traje oko 45 minuta. Pored vulkana i jezera, Tagaitai ima još mnoštvo atrakcija i zanimacija koje posećuje veliki broj turista tokom svog boravka u ovom gradiću, poput farmi cveća nestvarnih boja, zippline-a za one koje vole adrenalin, pregršt mesta sa neverovatnim pogledom i gomilom restorana egzotične filipinske kuhinje. 60€


 

PRIJAVI SE