BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

Kuala Lumpur – Bali – Singapur

16 dana / Sigurni polasci!

21.07 – 06.08.2018  popunjen termin

28.09 – 13.10.2018. – još 5 slobodnih mesta

05.04 – 20.04.2019.

20.04 – 05.05.2019. – još 10 slobodnih mesta

bali

Bali je inspiracija, tropsko stanje uma, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno – zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa.

Malezija je blagoslovena plažama, šumama i svim blagodetima  prirode, na mnogo načina, živi svoju reputaciju  „istinske  Azije “. Multikulturalizam nije od Malezije napravio samo gastronomski raj već je napravio od nje i dom, za stotine živopisnih festivala. Ukoliko želite da upoznate Aziju, Malezija je po nama prva destinacija koju valja posetiti, baš zbog toga što predstavlja Aziju u malom. Svetlucava prestonica Kuala Lumpur odiše neboderima, kolonijalnom arhitekturom, šarenim hramovima i šarmantim.

Singapur je ekonomski gigant i najmodernija je ostrvska grad-država jugoistočne Azije. Grad spaja malajsku, kinesku, arapsku, indijsku i englesku kulturu i religiju. Njegova jedinstvena etnička tapiserija pruža posetiocima širok spektar sadržaja za  razgledanje i otkrivanje. Ostrvo  leži jedan stepen severno od ekvatora,  obuhvata ostrvo Singapur  i 58  manjih ostrva. Mnoštvo ribljih restorana duž peščanih plaža na istočnoj obali, zovu na izlet, kao i ostrvo zabave, Santosa. Glavni grad, koji se naziva Singapur, pokriva trećinu  glavnog ostrva.  Odlična infrastruktura ostrvske republike omogućava posetiocima da uživaju u njegovim brojnim lokacijama i atrakcijama u bezbednom, čistom i zelenom okruženju. Singapur se zove “Garden City” zbog svojih brojnih parkova i bujne vegetacije. Njegovu lepotu upotpunjuje i bogato kulturno nasleđe. Jezgro Singapura je kolonijalna  oblast. Svaka  enklava ima svoj poseban šmek, od aromatičnih prodavnica začina  Little Indije,  oronule  Kineske četvrti, gde je još uvek moguće naići na kaligrafa koji piše priču, ili arapskog distrikta , pretrpanog  radnjama finih tkanina  i svile. 


Plan i program puta:

1.dan:  Beograd – Kuala Lumpur

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla (ukoliko vam više odgovara, mogući su polasci sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let preko Istanbula (ili Dohe) do Kuala Lumpura…

2.dan: Kuala Lumpur

Dolazak u Kuala Lumpur, transfer do smeštaja. Slobodno vreme za privikavanje i istraživanje. Kuala Lumpur je frenetičan grad koga odlikuju izuzetni neboderi, kolonijalna arhitektura, šarmantni lokalci i dosta prirodnih atrakcija. Poseta Maleziji nije potpuna ukoliko ne degustiramo njihovu hranu u prestonici Kuala Lumpuru. Multikulturno društveno mešanje u Kuala Lumpuru stvara izuzetno raznovrsnu mešavinu domaće hrane. Pijace i ulični štandovi su odlična mesta za jelo. Noćenje

Kuala lumpur

3. dan: Kuala Lumpur – Batu Caves

Slobodno vreme ili krećemo fakultativnu avanturu: obilazimo Central Market – Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek – džamija, Old market, odlazak do botaničke bašte gde pravimo pauzu za odmor i užinu… Nakon toga odlazak do Batu Caves-a – najstarijem hindu hramu u Kuala Lumpuru, koji se nalazi duboko u pećini. Do hrama putujemo metroom i uživamo u prelepoj panorami KL (palme, parkovi, neverovatan miks arhitekture istoka i zapada…). U Batu Caves se održava najveći hindu festival Thaipusam koji poseti preko milion hindu vernika. Hram je posvećen Murugan-u – Indijskom bogu rata, gde se nalazi i njegova najveća statua od 43 m. Ukupno 272 stepenika nas vode do ulaza u batu caves. Čuvajte svoju hranu ili piće, jer u suprotnom će vam ih majmunčići veštim pokretima oteti. Nakon razgledanja Batu caves slobodno vreme za razgledanje ili individualnu – fakultativnu posetu Dark Cave (edukativna tura 45 minuta) – pećine koja je dom preko 200 000 slepih miševa i raznih insekata – kojima se slepi miševi hrane. Nakon posete Batu Caves povratak u centar Kuala Lumpura i slobodno vreme ili vam predlažemo da krenete sa nama do Petronas Tower-a, najveće kule bliznakinje na svetu, visoke 452 metra. 88 spratova betona ukrašenog čeličnom i staklenom fasadom oduzima dah. Možete se popeti na 42 sprat (fakultativno – individualno) i na mostu koji spaja dve kule napraviti fantastične fotografije grada. Noćenje.

4.dan: Kuala Lumpur – Bali

Check out iz hotela i slobodno vreme do polaska na aerodrom. Ukoliko vreme dozvoljava predlažemo vam da obiđete Little India, gde možete naći veliki broj prodavnica indijske robe i restorana. Imaćete utisak da ste na tren otputovali u Indiju. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma. Let do Balija. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za odmor i upoznavanje sa čarima ostrva bogova. Noćenje.

5.dan: Bali

Nakon budjenja, odlazak na najpopularniju plažu Kuta. Puna je surfera iz celog sveta. Ovde možete naučiti osnove surfa po povoljnim cenama. U popodnevnim satima uživaćemo u zalazaku sunca, koktelima… Kuta i Legian su centri noćnog života na Baliju. Veliki broj klubova, barova i diskoteka obećavaju dobar provod. Tu je i veliki broj restorana, od svetski poznatih lanaca fastfood-ova, pa do mnogo interesantnijih tradicionalnih takozvanih Warung-a, gde možete probati veoma ukusnu balinežansku hranu. U Kuti i Legianu se nalazi i veliki broj prodavnica firmirane garderobe gde možete kupovati po dosta povoljnijim cenama. Postoji veliki broj outlet-a sportskih brendova: Billabong, Rip Curl, O’Neill, Quiksilver… Uveče izlazak u neki od mnogobrojnih barova, klubova… Noćenje.

singapur

6.dan: Bali

Ujutru fakultativni odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove po povoljnim cenama poput skijanja na vodi, paraselinga,vožnje skutera… Povratak u smeštaj. Noćenje.

7.dan: Bali

Ujutru fakultativni odlazak na sam jug ostrva, poseta plažama Padang Padang, Pandawa, Dreamland.  Slobodno vreme. Predveče fakultativan odlazak do hrama Uluwatu, čuveni hindu hram, gde možete uz zalazak sunca videti Kecak ples. Tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Bali

8.dan: Bali

Ujutru fakultativni obilazak centralnog Balija. Posetićemo centar umetnosti Ubud, gde možete kupiti tradicionalne balinežanske suvenire: predmete od drveta (balinežanske maske), zatim predmete od kamena, nakit od srebra i zlata, umetničke predmete, slike na svili. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Naravno svuda je cenkanje neizbežno. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Padang-Padang

9.dan: Bali

Fakultativni treking do vulkana Batur. Polazak iz hotela u 2 ujutru. Treeking  traje  4 sata na visini oko 1700 m. Tokom treekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak sunca. Vulkan pušta dim na sve strane. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur, na čijoj obali se opuštamo u termalnim izvorima Toya Devasya, nakon završenog trekinga. Na povratku ka hotelu proćićemo kroz selo Kintamani, odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur. Povratak u smeštaj. Noćenje.

10.dan: Bali 

Kupanje, sunčanje i slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do susednih ostrva Lombok – sa dugim pojasom belih peščanih plaža, zelenim šumama, farmama bisera, odličnim uslovima za jedrenje na dasci i opcijama za noćnje izlaske ili Gili Trawangan – sa belim peščanim plažama, koralnim grebenima, bez automobila, motora i ostalih ometajućih faktora današnjice, Gili je idealna destinacija za tropski beg od stresne svakodnevice.

11.dan: Bali

Fakultativni odlazak u istočni deo ostrva. Posetidemo Pura Lempuyang, hram koji se nalazi na uzvišenju u okolini najviše planine i vulkana Agung sa koje se pruža spektakularan pogled na ovaj aktivni vulkan. Uživamo u smirujućoj tišini, pričamo sa monasima, pravimo fotografije i kupujemo lokalne suvenire. Nastavljamo ka Tirta Gangga – vodenoj palati gde demo se osvežiti kupanjem u bazenima napunjenim vodom koja se sliva sa obližnjih planina. Na putu ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja. Povratak u smeštaj. Noćenje.

12.dan: Bali

Fakultativni odlazak na plažu Sanur koja predstavlja idealno mesto kupanje, jer nema talasa i okružena je  koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku sunca. Povratak u smeštaj. Noćenje

13.dan: Bali – Singapur

Nakon doručka pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let do Singapura. Singapur je ostrvo – država, najmoderniji grad u Jugoistočnoj Aziji, čije ime u prevodu znači lavlji grad. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje

bali-indonesia

14.dan:Singapur

Slobodno vreme ili fakultativni obilazak grada. Singapur je grad orhideja, grad mnoštvo parkova i bašta, grad u kojem ćete se izgubiti u reci ljudi, gde ćete otvorenih očiju upijati čudesne slike! Na našoj turi ćemo obići Clarke Quay, Orchard Road – glavni bulevar u kojem se dešava sve i odakle se odlazi svuda: Marina Bay, Garden by the Bay projekat koji je napravio kombinaciju moderne gradske četvrti u okruženju parka., Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park i mnoge druge.  Noćenje

15.dan: Singapur – Beograd

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. U večernjim časovima transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

16.dan  Beograd

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla. Kraj programa. Nasmejani planiramo novu Manga avanturu.


Smeštaj:

  • U Kuala Lumpuru smo smešteni u centru grada u Arenaa Star hotelu 3* (lokalna kategorizacija) ili slično,u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba ima kupatilo – wc, tuš, sat TV i klima uredjaj. Hotel poseduje bar i restoran internacionalne kuhinje. Hotel je moderan i odlično povezan gradskim prevozom sa turističkim znamenitostima Kuala Lumpura.
  • Na Baliju smešteni smo u Harris Raya Kuta Bali hotelu 4* (lokalna kategorizacija) ili slično, u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba ima sopstveno kupatilo (wc, tuš) i klima uredjaj. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje.
  • U Singapuru smo smešteni u hotelu Princess 81 ili slično, u širem centru grada. Hotel je dobro povezan linijama gradsog prevoza sa svim delovima grada. Poseduje bar i restoran internacionalne kuhinje. Sobe u hotelu su 1/2  krevetne, svaka sa kupatilom i klima uredjajem.

CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)

1599€ 1499€
Za prijave do 01.08. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1449€

 

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata :
-Avio prevoz ( Beograd – Kuala Lumpur – Singapur – Beograd ) sa svim taksama
-Avio prevoz Kuala Lumpur – Bali 15 kg prtljaga
-Avio prevoz Bali – Singapur 15 kg prtljaga
-Svi transferi prema programu
-2 noćenja u hotelu  u centru Kuala Lumpura u 1/2, 1/3 i 1/4  sobi sa klimom
-9 noćenja u hotelu  u centru Kuta-e na Baliju  u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa klimom
-2 noćenja u hotelu  u širem centru Singapura u 1/2 sobama sa klimom
-Stručno vodjstvo puta / predstvanik agencije

Aranžman ne obuhvata :
-Malezijska viza (10 €)
-Individualni troškovi
-Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
-HranaFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Kuala Lumpur razgledanje grada + Batu caves 

Krećemo u obilazak Central Marketa – Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek – džamija, Old market, odlazak do botaničke bašte gde pravimo pauzu za odmor i užinu, a nakon toga produžavamo u posetu najstarijem hindu hramu u Kuala Lumpuru, koji se nalazi duboko u pedini. Do hrama putujemo metroom i uživamo u prelepoj panorami Kuala Lumpura (palme, parkovi, neverovatan miks arhitekture istoka i zapada). U Batu Caves se održava najvedi hindu festival Thaipusam koji poseti preko milion hindu vernika. Hram je posveden Murugan-u – Indijskom bogu rata, gde se nalazi i njegova najveda statua od 43 m. Ukupno 272 stepenika nas vode do ulaza u Batu Caves. Čuvajte svoju hranu ili pide, jer u suprotnom de vam ih majmunčidi veštim pokretima oteti. Cena izleta uključuje prevoz, ulaznicu u hram i vodiča. Ukoliko neko bude želeo da uđe i u Dark Cave, cena ulaznice je 8€. Nakon posete Batu Caves, pri povratku u Luala Lumpur, ko bude želeo, može se popeti na Petronas Tower, najvede kule bliznakinje na svetu, visoke 452 metra. Penjemo se na 42. sprat i na mostu koji spaja dve kule pravimo fantastične fotografije grada. Sigurno de Vam ta slika ostati zauvek u sedanju! Cena ulaznice je 18€

Singapur 

Obilazimo grad orhideja, grad mnoštvo parkova i bašta, grad u kojem dete se izgubiti u reci ljudi, gde dete otvorenih očiju upijati čudesne slike! Na našoj turi demo obidi Clarke Quay, Orchard Road – glavni bulevar u kojem se dešava sve i odakle se odlazi svuda, zatim Marina Bay, Garden by the Bay projekat koji je napravio kombinaciju moderne gradske četvrti u okruženju parka., Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park i mnoge druge.

Plaže Padang Padang, Dreamland, Pandawa i hram Uluwatu

Tokom ovog izleta, posetidemo plaže na samom jugu ostrva Bali, uživati u celodnevnom kupanju, posetiti veličanstveni hram Uluwatu, koji je smešten na samoj litici i odakle se pruža pogled na neverovatni zalazak Sunca i uživademo u tradicionalnom balinežanskom Kečak plesu koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. 

Ubud 

Tokom ovog izleta poseticemo centralni Bali. Posetićemo selo Batubulan, selo poznato po proizvodnji Batika, zatim selo Celuk, poznato po proizvodnji srebrnog nakita, selo Mas poznato po proizvodnji predmeta od drveta. Hramove Goa Gajah i Tirta Empul. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Naravno svuda je cenkanje neizbežno. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. U kasnim popdnevnim satima povratak u hotel. 

Plaže Sanur i Jimbaran

Odlazimo na plažu Sanur, koja predstavlja idealno mesto kupanje, jer nema talasa i okružena je koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku Sunca. 

Nusa Dua plaža

Fakultativni odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove po povoljnim cenama poput skijanja na vodi, paraselinga,vožnje skutera… Povratak u smeštaj.

Istočni Bali 

Dan predvidjen za posetu istočnom delu ostrva. Posetidemo Pura Lempuyang, hram koji se nalazi na uzvišenju u okolini najviše planine i vulkana Agung sa koje se pruža spektakularan pogled na ovaj aktivni vulkan. Uživamo u smirujudoj tišini, pričamo sa monasima, pravimo fotografije i kupujemo lokalne suvenire. Nastavljamo ka Tirta Gangga – vodenoj palati gde demo se osvežiti kupanjem u bazenima napunjenim vodom koja se sliva sa obližnjih planina. U povratku ka hotelu svratidemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja.

Tanah Lot, Canggu, Seminyak

Poseta čuvenom hramu Tanah Lot, najznačajnije obeležje Balija, hram u moru koga zapljuskuju talasi. Nakon posete hramu, slobodno vreme na plažama Canggu i Seminyak. Popodne povratak u hotel.

Vulkan Batur – Treking + termalni izvori 

Polazak iz hotela u 2h ujutru. Treking traje oko 2 sata u jednom pravcu na visini od oko 1700 m. Tokom trekinga videdemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak Sunca. Nakon završenog trekinga, opuštamo se na termalnim izvorima Toya Devasya na samoj obali jezera Batur ušuškanog u krateru nekadašnjeg vulkana. Cena izleta uključuje prevoz, ulaznicu za vulkansku regiju i termalne izvore i vodiča. Savetujemo obavezno nošenje patika, pantalona i nešto dugih rukava.


PRIJAVI SE