Beograd, Ruzveltova 10, Tel. +381 11-40-95-295 [email protected] Novi Sad, Jevrejska 13, Tel. +381 21-300-68-99

Kuala Lumpur – Singapur – Bali

16 dana / Sigurni polasci!

27.05 – 11.06.2017.

 03.07 – 19.07.2017.

 06.09 – 22.09.2017.

03.10 – 19.10.2017.bali

Bali je jedno od preko 17.000 ostrva Indonežanskog arhipelaga. Ostrvo je prošarano lancem od 6 vulkana od 1.350 do 3.014 mnv koji se prostiru od istoka prema zapadu, kao i bujnim tropskim šumama, prastarim kraterskim jezerima, brzim rečicama i dubokim kotlinama, živopisnim poljima pirinča i plodnim ravnicama. Sve na ovom ostrvu odiše nekom fenomenalnom i nama Evropljanima svakako nepoznatom energijom koja nas obuzima od trenutka kada avion dodirne pistu aerodroma ”Ngurah Rai”. Živopisne boje Balija, neverovatno ljubazno i gostoprimljivo stanovništvo, hrana jakih i neobičnih ukusa i tirkizno plava boja vode Indijskog okeana koji zapljuskuje ovaj mali raj na zemlji sigurno će zadovoljiti ukus i osvojiti srca i onih najizbirljivijih …

Malezija je država koja se nalazi u jugoistočnoj Aziji i podeljena u 13 federalnih država i teritorija. Multikulturalizam nije od malezije napravio samo gastronomski raj već je napravio od nje i dom, za stotine živopisnih festivala. Ukoliko želite da upoznate Aziju, Malezija je po nama prva destinacija koju valja posetiti, baš zbog toga što predstavlja Aziju u malom.

Singapur je ekonomski gigant, i najmodernija je ostrvska grad-država jugoistočne Azije. Grad spaja malajsku, kinesku, arapsku, indijsku i englesku kulturu i religiju. Njegova jedinstvena etnička tepiserija pruža posetiocima širok spektar za razgledanje i kulinarske mogućnosti koje možete da birate.

Plan i program puta:

1.dan:  Beograd – Kuala Lumpur

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla (ukoliko vam više odgovara, mogući su polasci sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let preko Istanbula (ili Dohe) do Kuala Lumpura…

2.dan: Kuala Lumpur

Dolazak u Kuala Lumpur, transfer do hotela. Smeštaj. Nakon kraćeg odmora krećemo u obilazak grada: Central Market – Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek – džamija, Old market… Slobodno vreme za razgledanje i uživanje u gradu punom kontrasta. U Kuala Lumpuru videćete na jednom mestu Indijce, Kineze, Tajlandjanine, Malajce, Indonežane i veliki broj turista koji svojom kulturom daju neverovatnu čar i energiju koja se oseća na svakom ćošku ovog šarenog grada. U večernjim satima odlazak do dela grada gde se nalaze Petronas Tower, najveće kule bliznakinje na svetu, visoke 452 metra. 88 spratova betona ukrašenog čeličnom i staklenom fasadom oduzima dah. Možete se popeti na 42 sprat (fakultativno) i na mostu koji spaja dve kule napraviti fantastične fotografije grada. Noćenje.Kuala lumpur

3. dan: Kuala Lumpur – Batu Caves

Dobro jutro, nastavljamo sa razgledanjem znamenitosti grada: Fakultativna poseta BATU CAVES – Najstarijem hindu hramu u Kuala Lumpuru, koji se nalazi duboko u pećini. Do hrama putujemo metroom i uživamo u prelepoj panorami KL (palme, parkovi, neverovatan miks arhitekture istoka i zapada…). U Batu Caves se održava najveći hindu festival Thaipusam koji poseti preko milion hindu vernika. Hram je posvećen Murugan-u – Indijskom bogu rata, gde se nalazi i njegova najveća statua od 43 m. Ukupno 272 stepenika nas vode do ulaza u batu caves. Čuvajte svoju hranu ili piće, jer u suprotnom će vam ih majmunčići veštim pokretima oteti. Nakon razgledanja Batu caves slobodno vreme za razgledanje ili individualnu – fakultativnu posetu Dark Cave – pećine koja je dom preko 200 000 slepih miševa i raznih insekata – kojima se slepi miševi hrane. Nakon razgleda povratak u centar KL i fakulativni odlazak do Bird parka, najvećeg parka te vrste u Aziji. Slobodno vreme. U večernjim satima odlazak do Bukit Bitang-a u kome se nalazi veliki broj barova i klubova i naravno restorana brze hrane. Noćenje.

4.dan: Kuala Lumpur

Nakon budjenja odlazak do Indijskog kvarta koji je poznat po nazivu Little India gde možete naći veliki broj prodavnica indijske robe i veliki broj restorana. Imaćete utisak da ste na tren otputovali u Indiju. Nakon obilaska poseta Nacionalnom muzeju Malezije (fakultativno) gde se bliže možete upoznati sa Malezijskom kulturom i istorijom i vratiti u period engleske kolonizacije. Slobodno vreme za šoping. Preporučićemo vam najbolje tržne centre u KL-u gde možete kupiti robu (elektronika, tekstil, začini…) po najpovoljnijim svetskim cenama. Slobodno veče. Noćenje.

5.dan Kuala Lumpur – Singapure

Ujutru transfer do aerodroma. Let od KL-a do Singapura. Singapur je ostrvo – država, najmoderniji grad u Jugoistočnoj Aziji, čije ime u prevodu znači lavlji grad. Transfer do smeštaja. Smeštaj u hotel i sledi poludnevno razgledanje grada: Clarke Quay, Orchard Road, Marina Bay, Garden by the Bay, Central Buisiness Dinstrict, Merlion Park… Slobodno vreme. Noćenje

singapur

6.dan: Singapur – Bali

Odjavljujemo se iz smeštaja i imamo slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma i let za Bali. Dolazak na Bali, transfer do smeštaja. Slobodno vreme za odmor i upoznavanje sa čarima ostrva bogova. Noćenje.

7.dan: Bali

Nakon budjenja, odlazak na najpopularniju plažu Kuta. Puna je surfera iz celog sveta. Ovde možete naučiti osnove surfa po povoljnim cenama. U popodnevnim satima uživaćemo u zalazaku sunca, koktelima… Kuta i Legian su centri noćnog života na Baliju. Veliki broj klubova, barova i diskoteka obećavaju dobar provod. Tu je i veliki broj restorana, od svetski poznatih lanaca fastfood-ova, pa do mnogo interesantnijih tradicionalnih takozvanih Warung-a, gde možete probati veoma ukusnu balinežansku hranu. U Kuti i Legianu se nalazi i veliki broj prodavnica firmirane garderobe gde možete kupovati po dosta povoljnijim cenama. Postoji veliki broj outlet-a sportskih brendova: Billabong, Rip Curl, O’Neill, Quiksilver… Uveče izlazak u neki od mnogobrojnih barova, klubova… Noćenje.

Bali

8.dan: Bali

Ujutru fakultativni odlazak na sam jug ostrva, poseta plažama Uluwatu, Padang Padang, Bingin, Dreamland.  Slobodno vreme. Predveče fakultativan odlazak do hrama Uluwatu, čuveni hindu hram, gde možete uz zalazak sunca videti Kecak ples. Tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Padang-Padang

9.dan: Bali

Ujutru fakultativni obilazak centralnog Balija. Posetićemo centar umetnosti Ubud, gde možete kupiti tradicionalne balinežanske suvenire: predmete od drveta (balinežanske maske), zatim predmete od kamena, nakit od srebra i zlata, umetničke predmete, slike na svili. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Naravno svuda je cenkanje neizbežno. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. Uveče odlazak do hrama Tanah Lot koji je nalazi na steni i do koga se može doći u popodnevnim satima kada je oseka. Za mnoge je odatle najlepši zalazak sunca na ostrvu. Povratak u smeštaj. Noćenje.

10.dan:Bali 

Fakultativni odlazak na plažu Sanur koja predstavlja idealno mesto kupanje, jer nema talasa i okružena je  koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku sunca. Povratak u smeštaj. Noćenje.

11.dan: Bali

Kupanje, sunčanje i slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do susednih ostrva Lombok – sa dugim pojasom belih peščanih plaža, zelenim šumama, farmama bisera, odličnim uslovima za jedrenje na dasci i opcijama za noćnje izlaske ili Gili Trawangan – sa belim peščanim plažama, koralnim grebenima, bez automobila, motora i ostalih ometajućih faktora današnjice, Gili je idealna destinacija za tropski beg od stresne svakodnevice.

12.dan: Bali

Fakultativni odlazak u Klungkung, takođe poznat kao i Semarapura. Posetićemo Taman Gili – drevnu kraljevsku palatu i vrt. Nakon toga posetićemo Pura Bersakih, kompleks od 22 hrama. Najznačajniji hinduistički hram koji se nalazi na najvišoj planini i vulkanu Agung. Balinežani veruju da duše njihovih predaka žive tu. U povratku poseta Goa Lawah, pećina- hram  posvećena slepim miševima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

13.dan: Bali

Fakultativni treking do vulkana Batur. Polazak iz hotela u 4 ujutru. Treeking  traje  2 sata na visini oko 1700 m. Tokom treekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak sunca. Vulkan pušta dim na sve strane. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur na čijoj istočnoj obali se nalazi selo Trunyan, izolovano od civilizacije, gde je tradicija da se pokojni ne zakopavaju. Zatim poseta selu Kintamani odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur. Poseta hramu Ulun Danu Batur. Povratak u smeštaj. Noćenje.

bali-indonesia

14.dan:Bali

Ujutru fakultativni odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove po povoljnim cenama poput skijanja na vodi, paraselinga,vožnje skutera… Povratak u smeštaj. Noćenje.

15.dan  Bali – Kuala Lumpur

Odjavljujemo se iz smeštaja. Transfer do aerodroma. Let za Kuala Lumpur. Nastavak leta ka Beogradu.

16.dan  Beograd

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla. Kraj programa.


Smeštaj:

 • U Kuala Lumpuru smo smešteni u centru grada u hotelu 3* (lokalna kategorizacija) u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba ima kupatilo – wc, tuš, sat TV i klima uredjaj. Hotel poseduje bar i restoran internacionalne kuhinje. Hotel je moderan i odlično povezan gradskim prevozom sa turističkim znamenitostima Kuala Lumpura.
 • Na Baliju smešteni smo u Hotelu 4* (lokalna kategorizacija) u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba ima sopstveno kupatilo (wc, tuš) i klima uredjaj. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje.
 • U Singapuru smo smešteni u hotelu 3* u širem centru grada. Hotel je dobro povezan linijama gradsog prevoza sa svim delovima grada. Poseduje bar i restoran internacionalne kuhinje. Sobe u hotelu su 1/2, 1/3 i 1/4 krevetne, svaka sa kupatilom (wc, tuš) i klima uredjajem.

CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

1550€

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)


 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (nova lokacija); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)


Aranžman obuhvata :

 • Avio prevoz ( Beograd – Kuala Lumpur – Singapur – Bali – Kuala Lumpur – Beograd ) sa svim taksama
 • Svi transferi prema programu
 • 3 noćenja u hotelu 3* u centru Kuala Lumpura u 1/2, 1/3 i 1/4  sobi sa klimom
 • 8 noćenja u hotelu 4* u centru Kuta-e na Baliju  u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa klimom
 • 1 noćenje u hotelu 3* u širem centru Singapura u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa klimom
 • Orgaizaciju i stručno vodjstvo grupe na srpskom jeziku

Aranžman ne obuhvata :

 • Malezijska viza (10 €)
 • Individualni troškovi
 • Fakultativni izleti i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Hrana

PRIJAVI SE