BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

+381 (11) 4095295

+381 (11) 4095296


NOVI SAD

Jevrejska 13 (u pasažu)

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

MALDIVI

11 dana – avio

08.07 – 18.07.2017. 

Maldivi MangaTrip

Maldive  čini arhipelag od 1.192 koralna ostrva, formiranih poput prstenova, u obliku bisernog lanca,  koji se nazivaju Atoli, čija lepota i jedinstvenost sa pravom ovo mesto svrstavaju u sam vrh najlepših destinacija sveta. Lepota Maldiva ogleda se u belim peščanim plažama, kokosovim palmama, kristalno čistoj i prozirno plavoj voda, bogatom morskom životu i uvek nasmejanom lokalnom stanovništvu. Od toplih voda Indijskog okeana do tradicionalnog lokalnog života, Maldivi su ona destinacija na kojoj iako ne radite apsolutno ništa to zapravo može da znači apsolutno sve . Ronjenje u koralnim grebenima, obilasci ostrva, plovidba brodićem ili istraživanje nove kulture , zadovoljava svačije ukuse i kod svakog čoveka stvara osećaj nirvane . Prepustite se, probudite sva svoja čula i uživajte u malom komadiću raja na Zemlji!

Feridhoo ostrvo Maldivi

Feridhoo ostrvo – ostrva na kojima se nalaze ekskluzivni resortovi nude vam  samo svet luskuza, dok Feridhoo, lokalno ostrvo, prikazuje tradicionalne Maldive. Ostrvo Feridhoo okruženo je peščanim adama, nenaseljenim ostrvima i mestima za ronjenje. Feridhoo je idealno mesto za miran odmor, čiju lepotu predstavlja neverovatna priroda, tirkizno more i prelepa plaža . Otkrijte kulturu i tradiciju, upoznajte lokalno stanovništvo ili ronite u Indijskom okeanu. Feridhoo je ostrvo koje jedva čeka da ga istražite.

Plan i program puta:

Male ostrvo Maldivi

1. dan: BEOGRAD –MALE

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla u dogovoreno vreme, dva sata pre poletanja aviona. Let do Maldiva sa usputnim presedanjem.

2. dan: MALE – FERIDHOO

Sletanje u Male, glavni grad Maldiva i transfer brodićem do ostrva Feridhoo. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom…Male je minijaturna prestonica koja je prepuna života, skutera, taksija, restorana, hotela, džamija i visokih zgrada različitih boja. Male je glavno, centralno mesto za Maldivce i tipična azijska košnica kroz koju prolaze turisti, lokalci, ostrvljani, avanturisti, ronioci i entuzijasti.

Maldivi MangaTrip

3-10. dan: FERIDHOO (7 noćenja)

Dani predviđeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Feridhoo je nekomercijalizovano i netaknuto malo ostrvo sa veoma mirnom i zapanjujućom atmosferom. Na ostrvu se nalaze suvenirnica, dzamija, prodavnice lokalnog tipa i restoran, a čine ga svega 400 nasmejanih i ljubaznih stanovnika. Pravo mesto za one koje žele miran odmor. Uživajte na  kristalno belom pesku uz zvuke talasa i zaronite u tirkizno more prepuno šarenih ribica. Ukoliko želite aktivan odmor za vas smo izdvojili –  snorkeling, ronjenje sa ražama, pecanje i izlete na nenaseljena  ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u hrani i upoznajte novu kulturu.

feridhoo ostrvo Maldivi

Snorkeling – Kristalno čista voda, plitke lagune i raznovrstan morski život vas pozivaju na ronjenje. Maldivi su dom mnogobrojnoj morskoj flori i fauni u svetu, koju čini preko hiljadu različitih vrsta riba,  dve stotine vrste korala, kornjača, i nije ni čudo što mnogi vide Maldive kao jednu od najvećih ronilačkih destinacija na svetu.

Peščana ada – Odlazak do peščane ade čija se lepota ogleda u nestvarno belom i čistom pesku i različitim nijansama plave i zelene vode. Pronađite vaše mesto pod suncem i uživajte u spektakularnom okruženju. Odmorite se na puderastom pesku i osetite čari Indijskog okeana.

Piknik na napuštenom ostrvu – istražite Maldive na pravi način. Maldivi su arhipelag od preko hiljadu ostrva, pored naseljenih ostrva postoje i par nenaseljenih. Ljubazni domaćini pripremiće ukusan piknik na napuštenom ostrvu. Uživajte u dobroj hrani, kupajte se u čistom moru, istražite podvodni svet i najbolje koralne grebene u Severnom Atolu.

Manta ray safari – Ples veličanstvenih Manta raža je neopisivo  iskustvo koje ćete zauvek pamtiti. Doživećete magičan osećaj kada ugledate Manta raže kako  se kreću u ovim tirkiznim lagunama sa velikom gracioznošću. Ukoliko uspete da kontrolišete vaše uzbuđenje i ostanete mirni, Manta raže će elegantno plivati oko vas.

Maldivi

10. dan: FERIDHOO – MALE

Nakon doručka pakujemo stvari i brodićem odlazimo sa ostrva do Male-a. Transfer do hotela u Male-u.  Smeštaj. Slobodno vreme za odmor i obilazak glavnog grada Maldiva tj. ostrva prepunog motorića, poslovnih ljudi, raznoraznih prodavnica i uličnih tezgi, uniformisanih učenika… Male predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i  tirkizno more svuda oko vas predstavlja klasičnu sliku Male-a koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, prodavnica i pijaca. Noćenje

11. dan : MALE – BEOGRAD

Napuštamo hotel, slobodno vreme i polazak ka aerodromu. Polazak aviona do Beograda sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beogradi sa osmehom na licu pannirano novo Manga putovanje.

Male Maldivi


Smeštaj: 

Guesthouse Ferdihoo Inn poseduje sopstvenu plažu, besplatan internet, baštu, giftshop.  Sobe su dvokrevetne, jednostavne i čiste. Svaka soba sadrži klima uređaj, sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom, TV, ketler. Smeštaj poseduje restoran i prostor za roštilj.


 

CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

1399€ 1349€

(za prijave do 19.06. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1299€)

(za uplate u celosti do 19.06. cena je 1199€)

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
 

 


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:

  • Avio prevoz (Beograd- Male- Beograd ) sa svim taksama
  • Brodić na relaciji Male-Feridhoo-Male
  • Sve transfere prema programu
  • Smeštaj na ostrvu Feridhoo u guesthouse-u na bazi 7 noćenja sa doručkom (kontinentani) u 1/2 sobama
  • Smeštaj na Male-u u guesthouse-u na bazi 1 noćenja u 1/2 sobama
  • Organizaciju i stručno vođstvo grupe na srpskom jeziku

Aranžman ne obuhvata:

  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
  • Hranu
PRIJAVI SE