BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

JUŽNA KOREJA – 9 dana

JUŽNA KOREJA

9 dana / avio

01.09 – 09.09.2018.

29.09 – 07.10.2018.

20.10 – 28.10.2018.

23.03 – 31.03.2019.

13.04 – 21.04.2019.


Seul – Tehnološki napredan, a u isto vreme tradicionalan, ovaj dinamičan grad je mešavina hramova, palata, najmodernijih solitera i planinskih staza.

Šta god da poželite, u bilo koje doba dana ili noći, u Seulu to možete da nadjete. Posle jutarnje posete hramu, posetite palatu, a zatim polako ispijajte čaj u Bukchonu ili obidjite galerije u Samcheong-dongu. Soju (piće slično votki) i brzi obrok na uličnoj tezgi će vam dati energiju za šoping na noćnim pijacama u Dongdaemunu ili Namdaemunu, žurke i igranje online igrica u Hongdaeu ili Itaewonu. Posle burne noći relaksirajte se u sauni ili banji i dok pogledate na sat jutro nad Seulom je već osvanulo.

Popnite se na jednu od četiri planine koje čuvaju grad i pred vama će se ukazati desetomilionska metropola u svoj svojoj veličini. Nećete poverovati da se Seul izdigao iz praha i pepela Korejskog rata pre samo 60 godina. Posetite hram Jongmyo koji se nalazi na listi svetske baštine ili prošetajte uličicama Bukchona gde se tradicionalne drvene kuće (hanok) naslanjaju na veličanstvene gradske zidine.


Plan i program putovanja :

1.dan: Beograd – Seul

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let  do Seula sa usputnim presedanjem.

2. dan: Seul

Dolazak u Seul. Transfer do smestaj-a. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje na Seul – glavni i najveći grad Južne Koreje koji ima oko 11 miliona stanovnika i sve što možete poželeti od jedne od vodećih svetskih metropola. Grad je podeljen u 25 četvrti od kojih svaka ima određenu reputaciju i ulogu u društvenom životu. Upoznavanje sa Koreanskim specijalitetima, običajima i kulturom. Slobodno vreme.  Noćenje.

3.dan: Seul

Slobodan dan ili fakultativni razgled grada: razgledanje jednog od najgušće naseljenih gradova sveta. Panoranski obilazak palate Gyeongbokgung. Potom se spuštamo do Seul Trga i polako odlazimo do poznate Namdaemun pijace. Nakon kupovine suvenira i upoznavanjem sa korejskom uličnom trgovinom razgledanje nastavljamo odlaskom na planinu Namsan, sa koje se pruža spektakularan pogled na Seul.  Sa Namsana se spuštamo ka četvrti čuvenoj po komezmetičkim proizvodima, što iskustvo koje se ne sme propustiti, s obzirom na činjenicu da je Južna Koreja apsolutni azijski lider u ovoj industriji. U večernjim satima mogućnost odlaska u Hongdae, četvrt Seula okružena sa nekoliko univerziteta koja važi za studentski deo grada i čije odišu energijom, umetničkim duhom i zabavom. Zabava traje sedam dana u nedelji i nikada nije pogrešno vreme za izlazak. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: Seul

Dan počinjemo čuvenoj ulici Insadong  kulturnom distriktu Seula -u brojnim radnjama u ovoj ulici može se kupiti raznovrsna tradicionalna korejska roba – odeća, papir, čajevi, keramika. Ova ulica se prostire 700 metara između Anguk-dong Rotary and Tapgol Parka. Nekada je bila centar učenja slikara, a danas je područje gde se okupljaju umetnici, slikari, zanatlije i ljubitelji umetnosti. Ovo je pravo mesto, gde ćemo upoznati i videti korejsku tradicionalnu kulturu i umetnost. Potom odlazimo u hram za koji se smatra da je centar korejksog Seon – zen budizma – Jogyesa. Naša šetnja se nastavlja ka palate Changdeokgung. Nakon toga ćemo obići jedu od čuvenih veleprodajnih pijaca korejse odeće i modernom arhitektonskom remek delu – Dongdaemun Plaza. Noćenje.

5. dan: Seul

Za raspoložene upuštamo se u fakutativnu avanturu, ovaj put na južnoj obali reke Han. Seul je leta 1988. godine bio domaćin 24. Letnjih olimpijskih igara. Posetićemo Olimpijski park koji se nalazi na mestu stare Mongchon Toseong tvrđave, a koji i dalje čuva duh najstarijih sportskih igara. Potom se krećemo prema svima poznatom Gangnamu. Na Gangnam stanici ćemo moći da vidimo kako izgledaju podzemni tržni centri, ali i moderne zgrade, među kojima se nalazi i sedište Samsunga i njihov izložbeni salon – D`light centar. Moderna arhitektura na ovom brdovitom terenu skriva i Kukkivon – salu za tekvondo, jednu od najpoznatijih korejskih disciplina. Dan privodimo kraju na obali reke Han i uživamo u Hangang Parku. Noćenje i dva slobodna dana za samostalno istraživanje Seula ili vam nudimo dvodnevnu fakultativnu avanturu u Busanu.

6. i 7. dan: Seul

Za radoznale, u ranim jutarnjim časovima se pakujemo i krećemo u fakultativnu posetu drugom navećem gradu Južne Koreje – prelslatkom primorskom Busanu. Po dolasku se odmah upoznajemo sa morskim čarolijama ja Jagalachi pijaci. Nakon toga posećujemo „Santorini dalekog istoka“ – Gancheon kulturalno selo. Potom ćemo otići na plažu kako bi uživali u zalasku sunca i fantastičnom Gvangan mostu. Smeštanje u hotel. Noćenje. Odjavljivanje iz hotela i odlazak na Hondae plažu. Uživanje na plaži i polazak za Seul. Noćenje.

8. dan: Seul – Beograd

Slobodno vreme ili dan rezervisan za fakultativni izlet u DMZ (Demilitarizovanu zonu) koja se nalazi 45 km od Seula. Predstavlja tampon zonu između granica Severne i Južne Koreje. Čućemo pricu o korejskom ratu i podeli Koreje na Severnu i Južnu. Poseta 3. Tunelu, koji je napravila vojska Severne Koreje, da bi se ilegalno slali špijuni u Južnu Koreju i za napad. Poseta Dora vidikovcu i železničkoj stanici, gde možete videti Severnu Koreju. U popodnevnim satima povratak za Seul. Uzimamo stvari iz hotela i polazimo na aerodrom. Polazak za Beograd.

9. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj putovanja. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.


SMEŠTAJ :

Seul: Guesthouse nalazi se u širem centru Seula. Sobe su 1/2 i 1/3. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo. U okviru smeštaja dostupan je besplatan Wi-Fi. Guesthouse je odlično povezan sa centrom Seula kao i sa najbitnijim znamenitostima grada.


CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)

1399€ 1299€
Za prijave do 01.08. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1149€

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Seul-Beograd) sa avio taksama (20kg prtljaga).
-Sve transfere po programu
-Smeštaj po programu u guesthouse-u u Seulu – širi centar grada (1/2, 1/3 i 1/4 sobe sa kupatilom)
-Obilaske po programu
-Stručno vodjstvo puta / predstvanik agencije
-Organizacija 

Aranžman ne obuhvata:
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Ulaznice za hramove i kulturno istorijske spomenike
-Hrana