BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899


ZAGREB

Kneza Mislava 3

+385 (1) 5807190


 

Instagram

Želite li primati Manga Trip novosti?

Saznajte prvi o Manga Trip akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

UAE – DUBAI

8 dana-avio

25.02 – 04.03.2019.

11.03 – 18.03.2019.

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) su jedna od najmladjih i najmodernijih zemalja Bliskog istoka. Sunce, plaže sa belim peskom kojima se ne nazire kraj i tirkizno more su baš onakvi kakvim ste ih zamislili. Šopingu nećete moći da odolite. U vrhunskim restoranima će vam se probuditi sva čula. Spektakularni dogadjaji će vam zauvek ostati u sećanju. Svojim spojem tradicionalne kulture, tehnološki ostvarivih ideja i fascinantnih modernih zdanja, Ujedinjeni Arapski Emirati su nezaobilazna i unikatna destinacija. Zahvaljujući rezervama nafte, stanovnici Ujedinjenih arapskih emirata su od pirata u Persijskom zalivu danas postali žitelji jedne od najbogatijih zemalja sveta. Iako se bogatstvo ove zemlje izražava u bilionima dolara, UAE su apsolutna monarhija gde zemljom vlada jedna porodica, a strogi šerijatski zakoni diktiraju način života. Neverovatna raskoš vidljiva je na svakom koraku. Možda želite da se vozite po peščanim dinama? Možete. Želite da vidite  Formulu 1? Možete i to. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima gotovo ništa nije nemoguće.

Dubai, sjajan i glamurozan, predstavlja biser zemlje, i u njemu je sve podredjeno komforu i luksuzu. Od „Šoping festivala“, preko kitnjastih hotela, bezbroj šoping molova, restorana, barova i klubova, Dubai je kao nijedan drugi grad na svetu. Kupajte se u toplom moru sa pogledom na šumu najmodernijih solitera, popnite se na Burdž Kalifu, najvišu zgradu na svetu, posetite operu…Dubai privlači svojom atraktivnošću. Medjutim postoji i drugi Dubai, Dubai tradicionalnih sukova zlata, tekstila i začina. Provedite nekoliko sati pored kanala posmatrajući tradicionalne drvene brodiće dok pušite nargilu. Prošetajte ulicama spokojnog kvarta Bastakia ili multikulturalnih kvartova Karama ili Satwa. Šta god da je vaš izbor, Dubai je grad koji morate posetiti i iznova mu se vraćati.

Dubai


Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let do Dubaija sa usputnim presedanjem.

2. dan: Dubai

Dolazak u Dubai u jutarnjim časovima. Transfer do smeštaja. Odmor. U dogovoreno vreme u pratnji vodiča odlazimo do najpoznatije plaže u Dubaiju Jumeirah. Odmaramo se na belom, mekom pesku, kupamo u toploj vodi Persijskog zaliva. Slobodno vreme ili povratak u hotel. U večernjim časovima odlazimo do srca Dubaija, šetamo i divimo se impozantnim gradjevinama. Videćemo impresivnu i najvišu gradjevinu na svetu Burj Khalifu (828 metara) koja predstavlja simbol Dubaija. Možemo se popeti do 124.sprata (fakultativno) odakle se pruža zapanjujuća panorama grada. Nastavljamo dalje ka “Dubai Fontanama” gde ćemo videti  elegantan ples vode uz arapsku muziku. Odlazimo do zgrade opere koja predstavlja pravo arhitektonsko remek-delo. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan: Dubai

Slobodno vreme ili krećemo u fakultativni obilazak grada. Obilazimo stari deo grada Al Fahidi i vraćamo se u prošlost, upoznajemo potpuno drugačije lice Dubaija. Šetamo uskim ulicama okruženi tradicionalnim kućama boje peska. Danas se ovde nalazi dosta muzeja, zanatskih radnji, umetničkih galerija i mnoštvo kafića. Odlazimo u Muzej Dubaija koji je smešten u Al Fahidi tvrdjavi, najstarijem postojećem objektu u gradu – videćemo razne diorame i izložbe koje prikazuju nekadašnji život, odnosno dane pre otkrića nafte. Posetićemo  tradicionalno selo gde ćemo imati priliku da vidimo tradicionalni način života i upoznamo se sa lokalnim običajima. Nastavljamo dalje ka Jumeirah džamiji, koja predstavlja spektakularan primer islamske arhitekture i kulture. Imaćemo priliku da se upoznamo sa bogatom kulturom Emirata ispred značajne džamije. Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazimo do najpoznatije palme na svetu “Palm Jumeirah” veštački napravljenog ostrva gde se nalaze luksuzne privatne rezidencije. Napravićemo fotografije čuvenog hotela u obliku jedra Burj Al Arab. Nastavljamo dalje do Madine sukova gde možete pronaći razne prodavnice koje predstavljaju kombinaciju tradicionalnog Bliskog istoka i luksuza, takodje ovde se nalazi dosta restorana, kafića. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: Dubai

Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Abu Dabija. Abu Dhabi je prestonica UAE ali i centar naftne industrije. Zastupljena je moderna arhitektura sa primesama islamske umetnosti. Po dolasku u Abu Dabi odlazimo do džamije Šeika Zajeda, jedne od većih u svetu. Divimo se ovoj grandioznoj gradjevini i belom mermernom dvorištu.  Zatim odlazimo do Heritage Village, gde ćemo se upoznati sa običajima ovog područja. U dogovoreno vreme polazak za Dubai. Dolazak u Dubai. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan: Dubai

Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do pustinje. Krećemo u avanturu, vozimo se 4×4 džipovima kroz pustinju sve do crvenih dina. Pravimo kratke pauze kako bismo napravili nezaboravne fotografije. Avanturu upotpunjujemo jedinstvenim jahanjem kamila. Uživamo u prelepim predelima. Povratak u Dubai. Predlažemo vam odlazak do Dubai Marine jednog od najelitnijeg dela grada sa mnoštvom luskuznih restorana, kafića… Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan: Dubai

Slobodno vreme za odlazak na plažu, istraživanje Dubaija, istraživanje sukova i uživanju u ekstravagantnoj kuhinji Emirata. U dogovoru sa vodičem možemo prošetati do Dubai Krika, mestu gde je nastao Dubai, koje se posebno izdvaja po svojoj tradicionalnoj auri i šarmu ili fakultativni izlet do pustinje i druženje sa emiratskim veličanstvenim sokolovima. Imaćemo priliku da puštamo ove ptice na način na koji su to nekada radili Beduini. Nastavljamo dalje ka Dubai centru za zaštitu životinja gde ćemo videti bele antilope, gazele i mnoge druge životinje. Povratak u Dubai. Slobodno vreme. Noćenje.

7. dan: Dubai – Beograd

Pakovanje stvari, odjavljivanje iz smeštaja i slobodno vreme za kupanje, sunčanje, finalni šoping. Predlažemo vam odlazak do Dubai šoping mola ili mola Emirata koji predstavljaju jedne od najvećih svetskih šoping molova, Dubai akvarijuma ili do Alserkal umetničkog distrikta. U kasnim večernjim časovima transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Nasmejani planiramo novo Manga putovanje.


SMEŠTAJ:

DUBAI: Cassells Al Barsha Hotel 4* ili sl. – nalazi se u delu novog Dubaija u distriktu Al Barsha 1, na 10 minuta pešaka od mola Emirata i nekoliko minuta od metro stanice.  Sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom. Svaka soba poseduje televizor, elegantan nameštaj, sef, klima uredjaj, fen, besplatan WiFi internet. Hotel poseduje bazen na krovu, fitnes centar i spa centar, saunu,  restoran, bar i 24 sata room service.


MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič) 


949€ 899€ – Promocija!

25.02 – 04.03.2019.

11.03 – 18.03.2019.

Za prijave i uplate avansa do 21.02. od min. 500€ cena je 849€
Za prijave i uplate u celosti do 21.02. cena je 799€

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 

Promocija Manga Trip avantura!
Povodom otvaranja nove Manga poslovnice u Zagrebu. 

Prijavite se za bilo koje putovanje iz naše ponude i ostvarite neverovatne popuste i brojne pogodnosti. 

Period promocije: od 01 februara do 21 februara 2019.
Period putovanja: od 03 marta do 23 decembra 2019.
Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)
Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu :

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

Zagreb , KNEZA MISLAVA 3; tel: +38515807190


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Dubai-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Sve transfere po programu putovanja
-5 noćenja u hotelu  4*  (1/2 sobe sa kupatilom i klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Vizu i uslugu viziranja za UAE (100€)
-Boravišnu taksu : Hotel 4* 15 dirhama (oko 3€) po sobi po noći
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Razgledanje Dubaija 

Zakoračićemo u prošlost i otkrićemo kako je izgledao život u Dubaiju pre otkrića nafte. Istražujemo tradiciju i učimo o lokalnim običajima. Divimo se islamskoj kulturi i upoznajemo novo lice Dubaija. Okruženi tradicionalnim kućama šetamo uskim ulicama starog dela grada Al Fahidi. Posetićemo muzej koji oslikava nekadašnji život stanovništva, tradicionalno selo gde ćemo se upoznati sa kulturom ovog podneblja, videćemo Jumeraih džamiju izvanredan primer islamske arhitekture. 

Safari pustinja 

Izlet za prave avanturiste. Avanturu počinjemo vožnjom 4×4 džipovima kroz pustinju i preko crvenih dina. Safari pustinjom je nezaboravno i zabavno iskustvo. Ispod vedrog neba jašemo kamile preko dina i istražujemo nesvakidašnje prirodne lepote koje nas okružuju. Još jednom vraćamo se u prošlost i idemo stazama Beduina, sve što se čuje oko nas jesu koraci kamila po mekom pesku pustinje.

Abu Dabi 

Dobrodošli u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata  u uzbudljivi Abu Dabi. Posetićemo impozantnu džamiju Šeika Zajeda, tradicionalno selo gde ćemo se upoznati sa kulturom i istorijom ovog podneblja. Šetamo gradom i divimo se gradjevinama izgradjenim u modernom stilu sa primesama islamske umetnosti.

Emiratski sokolovi 

Nastavljamo putevima Beduina i družimo se sa veličanstvenim emiratskim sokolovima. Puštamo ih na tradicionalni beduinski način u pustinji. Nastavljamo dalje ka Dubai centru za zaštitu životinja gde ćemo imati prilike da vidimo životinje koje su karakteristične za ovo podneblje poput belih antilopa, gazela…

 

PRIJAVI SE