BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

UAE – DUBAI

8 dana-avio / Sigurni polasci

12.02 – 19.02.2018. Popunjen termin

 19.02 – 26.02.2018. – još 5 slobodnih mesta

26.02 – 05.03.2018. – još 6 slobodnih mesta

 04.03 – 11.03.2018. – još 8 slobodnih mesta

12.03 – 19.03.2018. – još 6 slobodnih mesta

UAE – Sunce, plaže sa belim peskom kojima se ne nazire kraj i tirkizno more su baš onakvi kakvim ste ih zamislili. Šopingu nećete moći da odolite. U vrhunskim restoranima će vam se probuditi sva čula. Spektakularni događaji će vam zauvek ostati u sećanju. Svojim spojem  tradicionalne i moderne kulture, Ujedinjeni Arapski Emirati su dobitna kombinacija. Možda želite da se vozite po peščanim dinama? Možete. Želite da vidite  Formulu 1? Možete i to. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima gotovo ništa nije nemoguće.

Dubai – Sjajan i glamurozan. Od „Šoping festivala“, preko kitnjastih hotela, bezbroj šoping molova, restorana, barova i klubova, Dubai je kao nijedan drugi grad na svetu. Kupajte se u toplom moru sa pogledom na šumu najmodernijih solitera, popnite se na Burdž Kalifu, najvišu zgradu na svetu, posetite operu…Dubai privlači svojom atraktivnošću. Međutim postoji i drugi Dubai, Dubai tradicionalnih sukova zlata, tekstila i začina. Provedite nekoliko sati pored kanala posmatrajući tradicionalne drvene brodiće dok pušite nargilu. Prošetajte ulicama spokojnog kvarta Bastakia ili multikulturalnih kvartova Karama ili Satwa. Šta god da je vaš izbor, Dubai je grad koji morate posetiti i iznova mu se vraćati.

Dubai

Plan i program putovanja :

1. dan: Beograd

Sastanak putnika na aerodromu  “Nikola Tesla “ u večernjim časovima. Let do Dubaija sa presedanjem.

2. dan: Dubai

Dolazak u Dubai u jutarnjim časovima. Transfer do smeštaja. Odmor. U dogovoreno vreme u pratnji vodiča odlazimo do najpoznatije plaže u Dubaiju Jumeirah. Odmaramo se na belom, mekom pesku, kupamo u toploj vodi Persijskog zaliva. Slobodno vreme ili povratak u hotel. U večernjim časovima odlazimo do srca Dubaija, šetamo i divimo se impozantnim građevinama. Videćemo impresivnu i najvišu građevinu na svetu Burj Khalifu (828 metara) koja predstavlja simbol Dubaija.  Možemo se popeti do 124.sprata (fakultativno) odakle se pruža zapanjujuća panorama grada. Nastavljamo dalje ka poznatim “Dubai Fontanama” gde ćemo videti  elegantan ples vode uz arapsku muziku.  Odlazimo do zgrade opere koja predstavlja pravo arhitektonsko remek-delo. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan: Dubai

Slobodno vreme ili krećemo u fakultativni obilazak grada.  Obilazimo stari deo grada Al Fahidi i vraćamo se u prošlost, upoznajemo potpuno drugačije lice Dubaija. Šetamo uskim ulicama okruženi tradicionalnim kućama boje peska. Danas se ovde nalazi dosta muzeja, zanatskih radnji, umetničkih galerija i mnoštvo kafića. Odlazimo u Muzej Dubaija koji je smešten u Al Fahidi tvrđavi najstarijem postojećem objektu u gradu – videćemo razne diorame i izložbe koje prikazuju nekadašnji život, odnosno dane pre otkrića nafte. Posetićemo  tradicionalno selo gde ćemo imati priliku da vidimo tradicionalni način života i upoznamo se sa lokalnim običajima. Nastavljamo dalje ka Jumeirah džamiji, koja predstavlja spektakularan primer islamske arhitekture i kulture. Imaćemo priliku da se upoznamo sa bogatom kulturom Emirata ispred značajne džamije. Slobodno vreme.  U večernjim časovima odlazimo do najpoznatije palme na svetu “Palm Jumeirah” veštački napravljenog ostrva gde se nalaze luksuzne privatne rezidencije. Napravićemo fotografije čuvenog hotela u obliku jedra Burj Al Arab. Nastavljamo dalje do Madine sukova gde možete pronaći razne prodavnice koje predstavljaju kombinaciju tradicionalnog Bliskog istoka i luksuza, takođe ovde se nalazi dosta restorana, kafića. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan: Dubai

Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Abu Dabija. Abu Dhabi je prestonica UAE ali i centar naftne industrije. Zastupljena je moderna arhitektura sa primesama islamske umetnosti. Po dolasku u Abu Dabi odlazimo do džamije Šeika Zajeda, jedne od većih u svetu. Divimo se ovoj grandioznoj građevini i belom mermernom dvorištu.  Zatim odlazimo do Heritage Village, gde ćemo se upoznati sa običajima ovog područja. U dogovoreno vreme polazak za Dubai. Dolazak u Dubai. Slobodno vreme. Noćenje

5. dan: Dubai

Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do pustinje.  Krećemo u avanturu, vozimo se 4×4 džipovima kroz pustinju sve do crvenih dina. Pravimo kratke pauze kako bismo napravili nezaboravne fotografije. Avanturu upotpunjujemo jedinstvenim jahanjem kamila. Uživamo u prelepim predelima. Povratak u Dubai. Predlažemo vam odlazak do Dubai Marine jednog od najelitnijeg dela grada sa mnoštvom luskuznih restorana, kafića… Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan: Dubai

Slobodno vreme za odlazak na plažu, istraživanje Dubaija, gubljenju po sukovima i uživanju u ekstravagantnoj kuhinji Emirata. U dogovoru sa vodičem možemo prošetati do Dubai Krika, mestu gde je nastao Dubai, koje se posebno izdvaja po svojoj tradicionalnoj auri i šarmu ili fakultativni izlet do pustinje i druženje sa emiratskim veličanstvenim sokolovima. Imaćemo priliku da puštamo ove ptice na način na koji su to nekada radili Beduini. Nastavljamo dalje ka Dubai centru za zaštitu životinja gde ćemo videti bele antilope, gazele i mnoge druge životinje. Povratak u Dubai. Slobodno vreme. Noćenje

7. dan: Dubai – Beograd

Pakovanje stvari. Check out i slobodno vreme za kupanje, sunčanje, finalni šoping. Predlažemo vam odlazak do Dubai šoping mola ili mola Emirata koji predstavljaju jedne od najvećih svetskih šoping molova, Dubai akvarijuma ili do Alserkal umetničkog distrikta. U kasnim večernjim časovima transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

8. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Nasmejani planiramo novo Manga putovanje.


SMEŠTAJ:

Cassells Al Barsha Hotel 4* nalazi se u delu novog Dubaija u distriktu Al Barsha 1 , na 10 minuta pešaka od mola Emirata i nekoliko minuta od metro stanice.  Sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom. Svaka soba poseduje televizor, elegantan nameštaj, sef, klima uređaj, fen, besplatan WiFi internet. Hotel poseduje bazen na krovu, fitnes centar i spa centar, saunu,  restoran, bar i 24 sata room service.


CENA PROMO PAKET ARANŽMANA

749€ 649€

(za prijave do 15.12. i uplate avansa od min. 250€ cena je 549€)

(za uplate u celosti do 15.12. cena je 449€)

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)


 

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen.

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (nova lokacija); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)


Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Dubai-Beograd) sa svim taksama / do 20kg prtljaga

– Sve transfere po programu

– 5 noćenja u hotelu Cassells Al Barsha 4* u 1/2 – krevetnim sobama na bazi noćenja

– Organizacija i vodjenje puta

– Vodič na srpskom jeziku za vreme boravka

Aranžman ne obuhvata:

 Vizu za UAE (100€)

– Boravišnu taksu : Hotel 5* 20 dirhama (oko 4€) po sobi po noći , Hotel 4* 15 dirhama (oko 3€) po sobi po noći

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske

– HranuNAPOMENE:

U slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.

Prijave najkasnije 45 dana pre polaska.

Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte.

Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.


FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI :

Razgledanje Dubaija :

Zakoračićemo u prošlost i otkrićemo kako je izgledao život u Dubaiju pre otkrića nafte. Istražujemo tradiciju i učimo o lokalnim običajima. Divimo se islamskoj kulturi i upoznajemo novo lice Dubaija. Okruženi tradicionalnim kućama šetamo uskim ulicama starog dela grada Al Fahidi. Posetićemo muzej koji oslikava nekadašnji život stanovništva, tradicionalno selo gde ćemo se upoznati sa kulturom ovog podneblja, videćemo Jumeraih džamiju izvanredan primer islamske arhitekture. 


Safari pustinja :

Izlet za prave avanturiste. Avanturu počinjemo vožnjom 4×4 džipovima kroz pustinju i preko crvenih dina. Safari pustinjom je nezaboravno i zabavno iskustvo.  Ispod vedrog neba jašemo kamile preko dina i istražujemo nesvakidašnje prirodne lepote koje nas okružuju. Još jednom vraćamo se u prošlost i idemo stazama Beduina, sve što se čuje oko nas jesu koraci kamila po mekom pesku pustinje.


Abu Dabi : 

Dobrodošli u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata  u uzbudljivi Abu Dabi. Posetićemo impozantnu džamiju Šeika Zajeda, tradicionalno selo gde ćemo se upoznati sa kulturom i istorijom ovog podneblja. Šetamo gradom i divimo se građevinama izgrađenih u modernom stilu sa primesama islamske umetnosti.


Emiratski sokolovi :

Nastavljamo putevima Beduina i družimo se sa veličanstvenim emiratskim sokolovima. Puštamo ih na tradicionalni beduinski način u pustinji. Nastavljamo dalje ka Dubai centru za zaštitu životinja gde ćemo imati prilike da vidimo životinje koje su karakteristične za ovo podneblje poput belih antilopa, gazela…

 

PRIJAVI SE