BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

+381 (11) 4095295

+381 (11) 4095296


NOVI SAD

Jevrejska 13 (u pasažu)

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

BURMA (MYANMAR) + BANGKOK

15 dana – avio

02.11 – 16.11.2017.

15.11 – 29.11.2017.

11.01 – 25.01.2018.

23.02 – 09.03.2018.

Mingalarbar! Dobro došli u Burmu! Burma, poznata kao Mjanmar, dugo godina izolovana od ostatka sveta I dalje relativno ne istražena, nedavno se otvorila ka turistima. Reč masovni turizam ovde ne postoji.  Budistički hramovi, netakunuta priroda i gostoljubivost su sinonimi. Uprkos višedecenijskoj vladavini vojne hunte i potpunoj izolaciji od sveta, Burma je država neiskvarenih, pristupačnih i srdačnih ljudi. Krenite sa nama u novu avanturu!

Plan i program puta:

1. dan: Beograd

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pre leta (ukoliko vam više odgovara, mogući su polasci sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…) . Let za Bangkok sa usputnim presedanjem.bkk3

2. dan: Bangkok

Dolazak u Bangkok. Transfer do guesthouse-a koji se nalazi u Khao San Road regiji. Slobodno vreme za privikavanje na Bangkok. Upoznavanje sa thailandskim specijalitetima, običajima i kulturom. U popodnevnim satima u dogovoru sa vodičem, šetnja po Khao San Road-u ili odlazak do Bayioke sky tower-a, najviše zgrade u Bangkoku, sa čijeg se 84. sprata pruža neverovatna panorama grada. Noćenje.

3. dan: Bangkok

Nakon doručak, fakultativno razgledanje Bangkoka sa reke Chao praya. Vožnja tradicionalnim long tail brodićima, sa kojih ćemo videti stari deo Bangkoka, život na vodi i muzej kraljevskih barki. Posetićemo najstarije i najznačajnije budističke hramove-Wat Arun (hram zore), zatim Wat Pho (hram ležećeg bude) i na kraju Grand palace, nekadašnju kraljevsku rezidenciju u sklopu koje se nalazi hram Wha Phra Kaew, poznat po smaragdnom budi! Po završenom razgledanju, kraća šetnja i povratak u smeštaj. Nakon odmora, u dogovoru sa vodičem, možemo posetiti Asiatique, nekadašnju trgovačku luku, danas tržnicu na otvorenom sa mnoštvom restorana i barova. Oni najznatiželjniji mogu kupiti karte za Calypso show, kabare u kojem glavnu ulogu imaju ladyboy-evi! Povratak u smeštaj. Noćenje.

4. dan: Bangkok – Yangon

Nakon odjavljivanja iz smeštaja, sledi transfer do aerodroma i let za Yangon. Smeštamo se u hotel, posle čega sledi fakultativna šetnja po gradu, koji je kulturno, ekonomski, duhovni i obrazovni centar Burme. Brojne arhitektonske gradjevine koje datiraju iz 19. veka, stare kolonijalne zgrade, hramovi i lokalni marketi, vratiće nas u period kkada je Burma bila Britanska kolonija. Po završetku šetnje, opustićemo se u nekom od lokalnih restorana, uz čuveni čaj i degustaciju tradicionalnih jela. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Yangon

5. dan: Yangon – Inle Jezero

Posle doručka, napušamo hotel. Čeka nas poludnevna fakultativna poseta Shwedagon Pagodi, koja je jedna od najznačajnijih pagoda u Burmi. Upoznaćemo se sa njenom istorjiom, svakodnevnim životom lokalnog stanovništva koje živi u okolini hrama, njihovom religijiom i verovanjima. Radionice rukotvorina i manastiri koje budemo obilazili će nam koristiti da lakše upoznamo i razumemo ovu jedinstvenu azijsku državu. Nakon završene posete, sabiramo utiske i odmaramo se u nekom od lokalnih restorana uz ručak. Slobodno vreme do polaska autobusa na Inle Jezero u večernjim satima. Noćna vožnja autobusom…

6. dan: Inle Jezero – Nyaung Shwe

Dolazak u Nyaung Shwe u ranim jutarnjim satima, transfer do hotela i smeštanje u sobe. Inle Jezero je prirodno veliko jezero, koje se nalazi u Šan pokrajini, okruženo Šan selima. Sela su izgradjena na stubovima,a u njima vekovima živi stanovništvo Intha, poznato po svojoj jedinstvenoj tehnici veslanja nogama. Fakultativna vožnja čamcem po jezeru će nam otkriti prirodne lepote jezera, videćemo pagode i ‘’hram mačaka koje skaču’’, plutajuće bašte i pijace. Preporučujemo da probate lokalne cigarette Cheerot uz neki od tradicionalnih čajeva. Po završetku izleta, vraćamo se u smeštaj. Noćenje.Myanmar

7. dan: Inle Jezero – Nyaung Shwe

Slobodan dan za sumiranje utisaka ili fakultativni jednodnevni treking . Posetićemo “Pa O” pleme Šan pokrajne, koje je karakteristično po svojoj teget nošnji i crveno –narandžastim turbanima. Upoznaćemo njihov život u brdima, objasniće nam kako izgleda to baviti se poljoprivredom i trgovinom u takvim uslovima, probaćemo njihovu hranu, imati priliku da probamo njihovu nošnju, videti lokalnu školu i pričati sa monasima. Prelepa priroda i pogled na jezero Inle učiniće ovaj izlet još neverovatnijim. Povratak u smeštaj. Noćenje.

8. dan: Nyaung Shwe – Bagan

Nakon doručka, transfer do autobusa i polazak za Bagan, drevni grad u oblasti Mandalaj. U periodu izmedju 9. i 13. veka, grad je bio prestonica drevnih kraljevsta u Burmi, i u tom periodu je izgradjeno neverovatnih 10000 hramova, pagoda i manastira, od kojih je preko 2000 i dan danas prisutno! Ostatke ovih znamenitosti posećuje isti broj ljudi kao i Angkor Wat, nekadašnju prestonicu Kmerskog carstva, koji se nalazi u Kambodži. Burmanci imaju izreku:’’Ako si pravi Burmanac, mora da si bio u Baganu.’’ Dolazak u grad u večernjim časovima. Transfer do smeštaja. Noćenje.

9. dan: Bagan

Budimo se i krećemo na celodnevni fakultativni izlet električnim biciklama po Baganu, gde ćemo se upoznati sa najznačajnijim hramovima. Hramovi Ananda, Dhammayangyi, Sulamani i Thatbyinnyu sigurno će vas ostaviti bez daha. Napravićemo pauzu za odmor, uz tradicionalni čaj i ručak u nekom od lokalnih restorana, a zatim nastaviti dalje da obilazimo ovu nesvakidašnju dolinu.Nakon posete Pyathagyi pagodi, uživaćemo u zalasku sunca i praviti nestvarne fotke. U večernjim satima sledi povratak u smeštaj. Slobodno vreme za sabiranje utisaka. Noćenje.

10. dan: Bagan – Mt Popa

Slobodan dan za odmor ili fakultativni izlet na vulkan planinu Popa gde je mesto rodjenja “Nats” duhova, u koje Burmanci veruju. Čak 777 stepenica nas vode do samog vrha odakle se prostire neverovatan pogled. Povratak u Bagan. Kupovina suvenira i uživanje u burmanskim specijalitetima. Noćenje.Myanmar klopa na ulici

11. dan: Bagan – Mandalay

Nakon doručka, pakujemo stvari i krećemo ka autobuskoj stanici, gde nas čeka dnevna vožnja do Mandalaya. Mandalay je najveći centar burmanske kulture i budističkog učenja. Drugi je najveći grad Burme, i glavni grad istoimenog regiona. Više od 30 posto stanovništva ovog grada čine Kinezi koji su se u poslednjih 20 godina doseili iz provincije Junan. U popodnevnim satima stižemo u grad, odakle nas čeka transfer do smeštaja. Noćenje.

12. dan: Mandalay

Nakon budjenja,  krećemo na fakultativno razgledanje Mandalaya i okolnih mesta. Polazak iz hotela i voznja do Ave, grada koji je 400 godina bio glavni grad kraljevstva, gde danas možete videti velelepne drevne ruševine hramova. Put nas zatim vodi do Sagainga i Amarapure. Posetićemo Mahagandazon manastir sa stotinu budističkih monaha, prisustvovati njihovoj molitvi i obroku, a zatim prošetati preko čuvenog U-Bein mosta od tikovine. Povratak u smeštaj.  Noćenje.Mandalay Myanmar

13. dan: Mandalay – Mingun

Slobodan dan ili fakultativni izlet za Mingun. Videćemo Mingun Pagodu, tačnije drevne ostatke nedovršene pagode iz 17. veka, koja je sa svojih 160 metara trebala da bude najviša pagoda tog doba. Plovićemo brodom rekom Irravadi, videti Mingun zvono i Hsinbyume pagodu koja reprezentuje Sulamani Pagodu na planini Meru, svetoj planini koja predstavlja centar univerzuma u hinduističkoj i budističkoj mitologiji. Po završenom razgledanju, povratak u Mandalay, kupovina suvenira, odmor i poslednji dodir sa burmanskom kuhinjom pred polazak za Bangkok. Noćenje.

14. dan: Mandalay – Bangkok

Nakon doručka odjavljujemo se iz smeštaja. Polazak na aerodrom i let za Bangkok. Po sletanju u Bangkok, transfer do smeštaja. Slobodno vreme za šetnju i upoznavanje sa noćnim životom ovog ludog grada. Preporučujemo vam da posetite Pat-pong i Nana plazu, najzanimljivije kvartove Bangkoka ili neki od mnogobrojnih barova i klubova u ulici Soi 11, uz uživanje u Chang pivu ili možda Hongthong viskiju, napravljenom od pirinča. Mamurluk u Bangkoku za kraj ovog nestvarnog putovanja. Noćenje.

15. dan: Bangkok – Beograd

Pakovanje stvari, klopa,maliodmor i polako se krećemo prema aerodromu u Bangkoku. Polazak aviona za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd. Sa osmehom planiramo novu Manga avanturu.


CENA ARANŽMANA

1499€

– MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi)


02.11 – 16.11.2017. – 1499€

(za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1399€)

(za prijave do 25.05. i uplate u celosti cena je 1350€)


15.11 – 29.11.2017. – 1499€

(za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1399€)

(za prijave do 25.05. i uplate u celosti cena je 1350€)


11.01 – 25.01.2018. – 1499€

(za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1399€)

(za prijave do 25.05. i uplate u celosti cena je 1350€)


23.02 – 09.03.2018. – 1499€

(za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1399€)

(za prijave do 25.05. i uplate u celosti cena je 1350€)

 

USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE
 

Promocija traje od 03.05. do 25.05.2017.

Period putovanja je od 25.05.2017. do 25.05.2018.


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, JEVREJSKA 13 (u pasažu); tel: +381213006899


Aranžman obuhvata:

 • Povratnu avio kartu sa taksama na relaciji Beograd – Bangkok – Beograd
 • Avio kartu Bangkok – Yangon, 20 kg prtljaga – jedan  smer
 • Avio kartu Mandalay – Bangkok, 20 kg prtljaga- jedan smer

Smeštaj i noćenje predvidjeno planom i programom puta u Guest Houseima i hotelima 2*/3* lokalne kategorizacije:

 • 1 noćenje u Yangonu u hotelu 2*/3* u 1/2 i 1/3 sobama (lokalana kategorizacija)
 • 2 noćenja Inle Jezero u hotelima 2*/3* u 1/2 i 1/3 sobama (lokalana kategorizacija)
 • 3 noćenja u Baganu u hotelu 2*/3*  u 1/2 i 1/3 sobama (lokalana kategorizacija)
 • 3 noćenja u Mandalayu u hotelu  u 2*/3* u 1/2 i 1/3 sobama (lokalana kategorizacija)
 •  3 noćenja u Bangkoku u Guest House u 1/2 i 1/3  sobama sa kupatilom i klimom
 • Transferi predvidjeni planom i programom puta
 • Autobuski prevoz – redovna linija, predvidjeno planom i programom puta (Yangon – Inle Jezero – Bagan – Mandalay)
 • Usluge vodiča na ovom putovanju
 • Organizacija i vodjenje

Aranžman neobuhvata:

 • Tajlandsku vizu sa 2 ulaska 90 € (tranzitna)
 • Vizu za Burmu 35 $
 • Fakultativne izlete, obilaske i ulaznice na lokalitetima
 • Hranu
 • Individualne troškove

 

PRIJAVI SE