BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

 BALI

14 dana – avio

03.04 – 16.04.2017.

Bali je jedno od preko 17.000 ostrva Indonežanskog arhipelaga. Nalazi se na oko 2 km od istočne obale ostrva Java, a nastanjuje ga nesto više od 4 miliona ljudi. Reljef  Balija varira od visokih brda i planina i oštrih litica sve do peskovitih plaža, bujnih plantaža pirinča i vulkanskih kupa koje ovom ostrvu  uz duboku kulturnu duhovnost s pravom daju naziv „Ostrvo Bogova“.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Bali

Sastanak grupe na aerodromu “ Nikola Tesla “ 2h pre leta. Let do Denpasar-a, sa presedanjem u nekom od evropskih gradova.

2. dan:Bali

 Dolazak na Bali, aerodrom “Ngurah Rai”. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel slobodno vreme. Noćenje.

3dan: Kuta

 Nakon doručka, odlazak na najpopularniju plažu Kuta. Puna je surfera iz celog sveta. Ovde možete naučiti osnove surfa po povoljnim cenama. U popodnevnim satima uživaćemo u zalazaku sunca, koktelima… Kuta i Legian su centri noćnog života na Baliju. Veliki broj klubova, barova i diskoteka obećavaju dobar provod. Tu je i veliki broj restorana, od svetski poznatih lanaca fastfood-ova, pa do mnogo interesantnijih tradicionalnih takozvanih Warung-a, gde možete za 1$ probati veoma ukusnu balinežansku hranu. U Kuti i Legianu se nalazi i veliki broj prodavnica firmirane garderobe gde možete kupovati po dosta povoljnijim cenama. Ima gomila outlet-a sportskih brendova: Billabong, Rip Curl, O’Neill, Quiksilver… Uveče izlazak u neki od mnogobrojnih barova, clubova… Noćenje.

4. dan: Kuta-Uluwatu-Kuta

Ujutru posle doručka odlazak na sam jug ostrva, poseta plažama Uluwatu, Padang Padang, Bingin, Dreamland.  Predveče fakultativan odlazak do hrama Uluwatu, čuveni hindu hram,  gde možete uz zalazak sunca videti Kecak ples. Tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan: Kuta-Centralni Bali-Kuta

 Ujutru posle doručka obilazak centralnog Balija. Posetićemo sela  Batubulan, Celuk, Sukowati, Mas i centar umetnosti Ubud, gde možete kupiti tradicionalne balinežanske suvenire: predmete od drveta (balinežanske maske), zatim predmete od kamena, nakit od srebra i zlata, umetničke predmete, slike na svili. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Naravno svuda je cenkanje neizbežno. U Ubudu ćemo fakultativno posetiti Monky Forest. Uveče odlazak do hrama Tanah Lot koji je nalazi na steni i do koga se može doći u popodnevnim satima kada je oseka. Za mnoge je odatle najlepši zalazak sunca na ostrvu. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan: Kuta-Jimbaran-Kuta 

Odlazak na plažu Sanur koja predstavlja idealno mesto kupanje, jer nema talasa i okružena je  koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku sunca. Povratak u hotel. Noćenje.

7. dan: Kuta-Batur-Kuta 

Fakultativan treeking do vulkana Batur. Polazak iz hotela u 4 ujutru. Treeking  traje  2 sata na visini oko 1700 m. Tokom treekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak sunca. Vulkan pušta dim na sve strane. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur na čijoj istočnoj obali se nalazi selo Trunyan, izolovano od civilizacije, gde je tradicija da se pokojni ne zakopavaju. Zatim poseta selu Kintamani odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur. Poseta hramu Ulun Danu Batur. Povratak u hotel. Noćenje.

8. dan: Kuta-Klungkung-Kuta 

Odlazak u  Klungkung, takođe poznat kao i Semarapura. Posetićemo Taman Gili – drevnu kraljevsku palatu i vrt. Nakon toga posetićemo Pura Bersakih, kompleks od 22 hrama. Najznačajniji hinduistički hram koji se nalazi na najvišoj planini i vulkanu Agung. Balinežani veruju da duše njihovih predaka žive tu. U povratku poseta Goa Lawah, pećina- hram  posvećena slepim miševima. Povratak u hotel. Noćenje.

9. dan: Kuta-Singaraja-Kuta

Ujutru nakon doručka obilazak severa ostrva: grad Singaraja nekadašnji administartivni centar u vreme kada je Bali bio holandska kolonija. Kupanje na Aling-Aling vodopadima. Lovina – plaža od crnog vulkanskog peska. Termalni izvori  Banjar, budistički hram. U povratku put nas vodi kroz Pupuan i Antosari duž plantaža kafe, pirinčanih polja i grada Tabanan. Noćenje.

10. dan: Kuta-Nusa Dua-Kuta

Ujutru posle doručka odlazak na Nusa Dua plažu, poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Zatim odlazak na plažu  Tanjung Benoa. Ovde možete probati razne sportove po povoljnim cenama poput skijanja na vodi, paraselinga,vožnje skutera… Povratak u hotel. Noćenje.

11 – 13. dan: Kuta

 Slobodno vreme za individualne aktivnosti…kupanje, sunčanje na plažama Uluwatu, Padang Padang, Bingin, Dreamland za surfovanje, Balangan, Bali cliff, Legian i Seminyak, masaže, provod, tropsko voće, kokteli, noćno pecanje, snorkling, shopping, jahanje konja, buffalo race… Mogućnost odlaska do susednih ostrva Lombok, Gili Trawangan, Nusa Penida …vodeni park – Waterbom Bali, poseta najznačajnijem budističkom hramu na Javi – Borobudur i Hindu hramu Prambanan, Komodo ostrvo…

13. dan: Bali-Beograd

Polazak za Srbiju. Let za Beograd.

14. dan: Beograd

Dolazak u Beograd.

………………………………………………………………………………………………

Cena aranžmana:

1499€ – FIRST MINUTE

(avio prevoz sa taksama + smeštaj + transferi)

Za uplate od minimum 500€ do 15.12. cena iznosi 1450€.

Za uplate u celosti do 15.12. cena iznosi 1399€.

………………………………………………………………………………………………

Prilikom prijave plaća se kao avans 250 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate. Ostatak novca treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pre puta. Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana u 10  mesečnih rata ili preko tekućeg računa agencije.

Smeštaj:

Na Baliju smešteni smo u hotelu 3*  u centru Kuta-e u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i klima uredjaj. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Aranžman obuhvata:

–          Avio Prevoz (Beograd-Bali–Beograd) sa taksama

–          Svi tranferi prema programu

–          12 noćenja u bungalovima sa doručkom/kontinentalni (resort na Baliju-sa bazenom)

–          Obilaske prema programu

–          Stručno vodjstvo puta i vodiča za sve vreme boravka na Baliju

–          Troškove organizacije

–          Izlaznu taksu sa Balija

 

Aranžman ne obuhvata:

–          Individualne troškove putnika

–          Fakultativne izlete i ulaznice na lokalitete

–          Putno zdravstveno osiguranje

NAPOMENE:

U slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.
Prijave najkasnije 45 dana pre polaska.

Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte.

Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.

Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.

Za opšte napomene klikni ovde.


PRIJAVI SE