BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

MAURICIJUS

10 dana / avio

21.09. – 30.09.2018.

05.10. – 14.10.2018.

26.04. – 05.05.2019.

Na samom jugu Indijskog okeana, opasan koralnim grebenom i prekriven gustom vegetacijom nalazi se Mauricius. Ovo rajsko ostrvo, nakadašnja kolonija 5 različitih sila, predstavlja svet za sebe. Rajske plaže sa belim peskom, tirkizna voda Indijskog okeana i endemske vrste biljaka i životinja samo su neki od razloga koji Mauricius čine jedinstvenim biserom. 


Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Mauricius

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pre leta. Let za Mauricius sa presedanjem.

2. dan: Mauricius

Sletanje na Mauricius u popodnevnim satima. Po regulisanju graničnih i carinskih formalnosti transfer do smeštaja. Slobodno vreme za upoznavanje sa okolinom, odmor od putovanja i uživanje u specijalitetima domaće kuhinje u nekom od barova ili restorana. Noćenje.

3. dan: Mauricius

Budimo se i pijemo prvu jutarnju kafu dok nam se pogled gubi između kristalno čistog Indijskog okeana sa jedne i kupa ugašenih vulkana prekrivenih gustom vegetacijom, sa druge strane. Odvajamo ceo dan za kupanje i odmor ili vas možemo povesti u fakultativnu avanturu gde ćemo se upoznati sa istočnim delom ostrva. Odlazimo do mesta Blue Bay gde se ukrcavamo na čamac i krećemo u plovidbu kroz istoimeni zaštićeni nacionalni park. Dok krstarimo  izmedju koralnih grebena i mini ostrva, napravićemo pauzu za snorkling i sami se uveriti u bogatstvo podvodnog sveta Mauriciusa. U ovim vodama, početkom 19. veka odigrala se bitka između Britanije i Francuske, a uspeh Francuske armije ovekovečen je zapisom na Trijumfalnoj kapiji u Parizu. Dan završavamo plovidbom do vodopada i mesta gde se Velika jugoistočna reka Mauriciusa uliva u Indijski okean i kupanjem na plaži nestvarnog ostrva Ille aux Cerfs (ostrvo Jelena). Povratak u smeštaj. Noćenje.

4. dan: Mauricius

Slobodan dan ili vam možemo ponuditi fakultativni izlet na jug ostrva. Dok se provlačimo uskim putevima kroz bujna polja šećerne trske, pred nama se smenjuju najrazičitiji pejzaži – od tropskih prašuma do vodopada koji se dramatično survavaju sa vertikalnih litica. Pravimo pauzu kako bismo uživali u pogledu na 100 metara visok Chamarel vodopad. Put nastavljamo do još jednog prirodnog fenomena – zemlje 7 boja. Ova vulkanska kamena formacija predstavlja brežuljke obojene u različite nijanse crvene boje koji su nastali usled hladjenja vulkanske lave pre oko 5 miliona godina. U povratku do hotela svratićemo u lokalnu fabriku ruma gde ćemo imati priliku da se upoznamo sa procesom proizvodnje ovog pića i prerade šećerne trske po kojoj je Mauricius poznat svuda u svetu. Povratak u smeštaj. Noćenje.

5. dan: Mauricius

Slobodno vreme za uživanje na plaži ili možete krenuti sa nama na fakultativni izlet u glavni grad Port Luis. Obilazimo gradsku luku, lokalnu pijacu i utvrdjenje Fort Adeleid – kolonijalnu tvrdjavu koja je napravljena sredinom 19. veka kako bi čuvala luku od napada neprijateljske vojske sa koje se Port Luis vidi kao na dlanu. Ostatak dana provodimo u nacionalnoj botaničkoj bašti. Ovaj prirodni kutak napravljen je u 18. veku i predstavlja najstariju botaničku baštu na južnoj Zemljinoj hemisferi. Bašta, koja se prostire na preko 37 hektara obiluje sa preko 70 različitih vrsta palmi, jezerom lokvanja, rezervatom kornjača i mnogim drugim biljnim i životinjskim vrstama. Povratak u smeštaj. Noćenje.

6 – 9. dan: Mauricius

Slobodni dani za uživanje u bojama Mauriciusa i upijanje energije toplog Indijskog okeana. Odmor ćemo obogatiti povremenim izletima na okolne plaže ili trekingom do nestvarnih vidikovaca ovog ostrva. Takodje, možemo posetiti i sveto hinduističko jezero – Grand Bassin na čijim se obalama nalaze kipovi bogova Šive, Hanumana i Ganeša. Ovo jezero vulkanskog porekla predstavlja mesto hodočašća hinduističke zajednice, a u njemu se nalazi čak i voda svete reke Gang koja je doneta iz Indije. Plivamo sa delfinima, istražujemo lokalnu floru i faunu, isprobavamo lokalnu kuhinju i noćni život, odmaramo se na plaži i učimo da surfujemo. 3 noćenja.

9. dan: Mauricius – Beograd

Odjavljivanje iz smeštaja i slobodno vreme do polaska na aerodrom koristimo za kupovinu suvenira i finalni shopping i sabiranje utisaka na nekoj od plaža. U dogovoreno vreme, krećemo put aerodroma. Let za Beograd sa presedanjem.

10. dan: Beograd

Dolazak u Beograd. Sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


Smeštaj: Smešteni smo u apartmanima/studio u Flik en Flac. Smeštaj se nalazi na 1,5 km od centra grada (na 15 min od plaže). Studiji su 1/2 i 1/3 svaki sa sopstvenim kupatilom. Svaki studio poseduje kuhinju, TV, sef, klimu. Besplatan wi-fi je dostupan u okviru smeštaja. 


MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)
1599€ 1499€
Za prijave do 25.05. i uplate avansa od min. 500€ cena je 1399€
Za prijave i uplate u celosti do 25.05. cena je 1299€

 

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE
 

Promocija traje od 03.05 – 25.05.2018.
Period putovanja je od 03.05.2018. do 03.05.2019.


Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 50€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899


 Aranžman obuhvata:

– Avio prevoz (Beograd-Mauricius-Beograd) sa svim taksama

– Sve transfere po programu

– 7 noćenja u apartmanima na Mauriciusu (1/2 ili 1/3 sobe sa kupatilom i klimom) 

– Organizacija i vodjenje puta

– Stručno vodjstvo puta / predstvanik agencije

Aranžman ne obuhvata:

– Individualne troškove

– Fakultativne izlete i obilaske

– Hranu (doručak – ručak – večera)

– Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti) 

PRIJAVI SE