DOČEK NOVE  GODINE 2020.

PARIZ

MINHEN – PARIZ – BEČ

 28.12 – 04.01.2020.

8 dana / bus /hotel + doručak

pariz2

Pariz je grad koji se razvijao u koncentričnim krugovima, grad sa mnoštvom kulturnih spomenika i galerija koje čuvaju neprocenjivo umetničko blago, grad u kome se meša duh užurbanosti i opuštenosti. Elegantan grad na reci Seni, pored koje se slikari okupljaju kako bi pokušali da na platno prenesu svoja osećanja. Trg Konkord predstavlja najsavršenije urbanističko rešenje na svetu  i dokaz funkcionalnosti prestonice Francuske jer su u jednoj ravni sagradjene Ajfelova kula, Trijumfalna kapija i katedrala Notr Dam. Uživajmo u božanstvenoj arhitekturi i duhu minulih vekova koji se kombinuju sa najnovijim svetskim trendovima. Dozvolimo sebi malo romantike i mnogo dobrog provoda i pozitivne energije sa milionima ljudi na ulicama!

Plan i program puta:

 1. dan (28.12.):  Beograd – Minhen

Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Polazak iz Novog Sada u dogovoreno vreme ispred glavne autobuske stanice. Vožnja preko Madjarske i Austrije do Minhena sa usputnim pauzama.

Minhen

2. dan (29.12.): Minhen

Stižemo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 10 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Preporučujemo da krenete sa nama u pešačku turu i upoznate sam centar Minhena: trg Karlsplatz, Neuhauser Str. – poznatu pešačku zonu, simbol grada – Frauenkirche katedralu, glavni gradski trg Marienplatz na kojem dominiraju stara i nova gradska većnica, čuvena Glockenspiel, zatim crkvu Sv. Petra, najstariju crkvu grada,  uništenu u bombardovanju Minhena tokom II svetskog rata, obnovljenu donacijama gradjana, sa čijeg se vrha pruža predivan pogled na ceo grad…Obavezno posetite Hofgarten, park u kome se nalazi zgrada bavarskog parlamenta i Engleski vrt, mesto u kome se žitelji Minhena kupaju, odmaraju i uživaju. Za ljubitelje sporta tu su Alianz arena, dom fudbalera minhenskog Bajerna, kao i Olimpijski stadion, sagradjen za potrebe letnjih olimpijskih igara 1972. godine. Po završetku šetnje, obavezno posetite ”Hitlerovu” pivnicu Hofbrojhaus i počastite se čuvenim bavarskim kobasicama i nemačkim pivom. Ostatak vremena do polaska za Pariz koristimo za stapanje sa mnogobrojnim turistima, uz kuvano vino na nekom od trgova i kupovinu suvenira. U večernjim časovima, nastavljamo put ka Francuskoj…

 3. dan (30. 12.):  Pariz – MontMartre

Dolazak u Pariz u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, trg Konkord, trg Vandom, Les Invalides, kuća opere, trg Trokadero, latinski kvart, Notr Dam, Ajfelova kula… Po završenom razgledanju, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i upoznavanje ovog fascinantnog grada. Predlažemo vam fakultativnu večernju pešačku turu po MontMartru… Noćenje.

paris-panorama_226_o

 4. dan (31.12.): Pariz – Luvr – Krstarenje Senom

Slobodan dan ili  dan predvidjen za obilazak muzeja Luvr – fakultativno. Nakon obilaska Luvra sledi dnevna  fakultativna vožnja brodom po Seni.  Povratak u hotel i spremanje za najludju noć. Uveče odbrojavanje poslednjih minuta 2018. godine na najlepšoj aveniji Pariza, Jelisejskim poljima ili na Montmatru.  Noćenje.

 5. dan (01.01.):  Pariz – Diznilend

Krenite sa nama u obilazak Diznilenda (fakultativno) ili dan iskoristite za šetnju gradom i uživanje u pariskim bistroima. U večernjim satima fakultativni odlazak u neki od mnogih pariskih klubova/diskoteka. Noćenje.

 6. dan (02.01.):  Pariz – Versaj – Ajfelov toranj – Beč

Budjenje, pakujemo stvari i ubacujemo u bus. Sledi fakultativni izlet u VERSAJ, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta.  Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajući tuda ostajete bez teksta?  Povratak u Pariz i slobodno vreme za kupovinu suvenira… U večernjim časovima predvidjen je fakultativni obilazak Ajfelove kule, zaštitnog simbola Francuske prestonice koji pruža savršeni panoramski pogled na Pariz. Polazak za Beč nakon obilaska Ajfelovog tornja. Noćna vožnja.

Belvedere - Beč

 7. dan (03.01.):  Beč – Beograd

Stižemo u Beč u prepodnevim časovima, gde se zadržavamo 10 sati. Panoramsko razgledanje grada: trg Marije Terezije, zgrada parlamenta, Rathausplatz, Stephansdom-najpoznatija gradska katedrala, muzejska četvrt, dvorac Belvedere, imperijalna palata Hofburg, dva preslikana muzeja jedan naspram drugog – Prirodnjački i muzej istorije umetnosti, najpoznatija šoping ulica Mariahilfer strase… Slušamo o poznatim Bečlijama, divimo se prelepoj baroknoj arhitekturi, sladimo Mozzart kuglama i Saher tortom…Slobodno vreme za kupovinu suvenira, šetnju glavnim gradskim ulicama, posetu dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji kraljevskih porodica Austrije ili čuvenom parku Prater. Predveče, nastavljamo put ka Beogradu…

 8. dan (04.01.):  Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska.


SMEŠTAJ: 
HOTEL
 Ibis Budget 2+* – u širem centru Pariza. Hotel je udaljen 200 m od najbliže stanice gradskog prevoza. Prevozom se do užeg centra grada stiže za 20 minuta. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet na sprat).  Svaka soba ima svoje kupatilo. Hotel nudi mogućnost all-you-can-eat doručka. 


CENA ARANŽMANA
 

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA

  209€

Za prijave i uplate avansa od min. 50€ do 05.10.2019. cena je 199€

 Za studente uz indeks do 05.10.2019. cena iznosi 189€USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638

 


Aranžman obuhvata:
-Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)
-Smeštaj u hotelu IBIS Budget 2*+ superior u Parizu / širi centar/ na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama
-Razgledanja prema programu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za 1/2 sobu (10 evra po osobi po noći)
-Fakultativne izlete i obilaske
-Individualne troškove
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na teritoriji EUFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 20 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane ino partnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

ODRASLI                                 DECA (do 12 godina)

Ajfelova Kula – 20€                20€

Luvr – 25€                                5€ (važi za decu do 18 godina) 

Plovidba Senom – 20€          15€

Mont Martr – 10€                   5€

Versaj – 40€                             15€ (važi za decu do 18 godina)

Diznilend – 95€                       85€

PRIJAVI SE