BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

DOČEK NOVE  GODINE 2019.

PARIZ

MINHEN – PARIZ – BEČ

 28.12 – 04.01.2019.

8 dana / bus /hotel

pariz2

Novogodišnja noć je sinonim za maratonski provod i ispunjenje želja. Učinimo je savršenom! Dočekajmo 2017. u gradu Svetlosti, PARIZU! Uživajmo u božanstvenoj arhitekturi i duhu minulih vekova koji se kombinuje sa najnovijim svetskim trendovima. Dozvolimo sebi malo romantike i mnogo dobrog zezanja sa milionima ljudi na ulicama!

Plan i program puta:

 1. dan (28.12.):  Beograd – Minhen

Sastanak grupe i polazak autobusa na parkingu preko puta OTC Buvljak u popodnevnim časovima. Vožnja preko Mađarske i Austrije do Minhena sa usputnim pauzama.

Minhen

2. dan (29.12.): Minhen

Stižemo u Minhen u prepodnevnim satima i pravimo pauzu od 9 sati za odmor, klopu i šetnju gradom. Preporučujemo da krenete sa nama u pešačku turu i upoznate sam centar Minhena: trg Karlsplatz, Neuhauser Str. – poznatu pešačku zonu,simbol grada – Frauenkirche katedralu, glavni gradski trg Marienplatz na kojem dominiraju stara i nova gradska većnica, čuvena Glockenspiel, zatim crkvu Sv. Petra, najstariju crkvu grada, brutalnu uništenu u bombardovanju Minhena tokom II svetskog rata, obnovljenu donacijama gradjana, sa čijeg se vrha pruža predivan pogled na ceo grad…Obavezno posetite Hofgarten, park u kome se nalazi zgrada bavarskog parlamenta i Engleski vrt, mesto u kome se žitelji Minhena kupaju, odmaraju i uživaju. Za ljubitelje sporta tu su Alianz arena, dom fudbalera minhenskog Bajerna, kao i Olimpijski stadion, sagradjen za potrebe letnjih olimpijskih igara 1972. godine. Po završetku šetnje, obavezno posetite ”Hitlerovu” pivnicu Hofbrojhaus, i počastite se čuvenim bavarskim kobasicama i nemačkim pivom. Ostatak vremena do polaska za Pariz koristimo za stapanje sa mnogobrojnim turistima, uz kuvano vino na nekom od trgova i kupovinu suvenira. U večernjim časovima, nastavljamo put ka Francuskoj…

 3. dan (30. 12.):  Pariz – MontMartre

Dolazak u Pariz u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: Trijumfalna kapija, Jelisejska polja,trg Konkord, trg Vandom, Les Invalides, kuća opere, trg Trokadero, latinski kvart, Notr Dam, Ajfelova kula… Po završenom razgledanju, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i upoznavanje grada ovog fascinantnog grada. Predlažemo Vam fakultativnu večernju pešačku turu po MontMartru… Noćenje.

paris-panorama_226_o

 4. dan (31.12.): Pariz – Luvr – Krstarenje Senom

Slobodan dan ili  dan predviđen za obilazak muzeja Luvr – fakultativno. Nakon obilaska Luvra sledi dnevna  fakultativna vožnja brodom po Seni.  Povratak u hotel i spremanje za najluđu noć. Uveče odbrojavanje poslednjih minuta 2017. godine na najlepšoj aveniji Pariza, Jelisejskim poljima ili na Montmatru.  Noćenje.

 5. dan (01.01.):  Pariz – Diznilend

Krenite sa nama u obilazak Diznilenda (fakultativno) ili dan iskoristite za šetnju gradom i uživanje u pariskim bistroima. U večernjim satima  fakultativni odlazak u neki od mnogih pariskih klubova/diskoteka. Noćenje.

 6. dan (02.01.):  Pariz – Versaj – Ajfelov toranj – Beč

Budjenje, pakujemo stvari i ubacujemo u bus. Sledi fakultativni izlet u VERSAJ, obilazak dvorca i muzeja. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajuci tuda možete osetiti raskoš?  Povratak u Pariz i slobodno vreme za kupovinu suvenira… Kao šlag na torti, u večernjim časovima sledi  obilazak Ajfelove kule, zaštitnog simbola Francuske prestonice i panorama predivnog Pariza.  Polazak za Beč nakon obilaska Ajfela. Noćna vožnja.Belvedere - Beč

7. dan (03.01.) :   Beč

Stižemo u Beč u prepodnevim časovima,gde se zadržavamo 9 sati. Panoramski razgled grada: trg Marije Terezije, zgrada parlamenta, Rathausplatz, Stephansdom-najpoznatija gradska katedrala, muzejska četvrt, dvorac Belvedere, imperijalna palata Hofburg,dva preslikana muzeja jedan naspram drugog-Prirodnjački i muzej istorije umetnosti, najpoznatija shopping ulica Mariahilfer strase… Slušamo o poznatim Bečlijama, divimo se prelepoj baroknoj arhitekturi, sladimo Mozzart kuglama i Saher tortom…Slobodno vreme za kupovinu suvenira, šetnju glavnim gradskim ulicama, posetu dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji kraljevskih porodica Austrije ili čuvenom parku Prater. Predveče, nastavljamo put ka Beogradu…

 8. dan (04.01.):  Beč – Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima na mesto polaska.


Smeštaj: HOTEL Ibis Budget 2+* (ex Etap)  u širem centru Pariza. Metroom se do centra stiže za 15 minuta. Sobe su 1/2 i 1/3 (treći krevet na sprat).  Svaka soba ima svoje kupatilo. Hotel nudi mogućnost all-you-can-eat doručka. Ceo hotel je nedavno renoviran.


PROMO CENA ARANŽMANA 

199€ 

PROMO cena važi do 02.12.2017.  nakon čega se uvećava za 20€.

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti cena iznosi 179€.

USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
  

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

ZA NAČINE PLAĆANJA AUTOBUSKIH ARANŽMANA KLIKNITE OVDE.


Aranžman obuhvata:

 • Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema)
 • Smeštaj u hotelu IBIS Budget 2*+ superior u Parizu / širi centar/ na bazi 3 noćenja u 1/3 sobama
 • Stručno vodjstvo puta
 • Razgledanja po programu
 • Organizaciju i vođenje

Aranžman ne obuhvata:

 • Ulaznice za muzeje i ostale posete
 • Doručak (moguća je doplata za doručak u iznosu od 6€ po danu)
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove
 • međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.
 • Doplatu za 1/2 sobu – 10 evra po osobi po noći

Prilikom prijave za putovanje poželjno je da se odmah opredelite za fakultativne posete u Parizu(zbog rezervacije ulaznica):

 • Ajfelov toranj 17€
 • Luvr 20€
 • Versaj (sa vodičem na srpskom jeziku, prevoz i ulaznica) 35€
 • Vožnja brodom po Seni 15€
 • Disneyland 65€
 • MontMartr 10€

Napomena:

– Ukoliko želite da vam obezbedimo doručak u hotelu, neophodno je da se o tom odlučite prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. S obzirom da se često više od polovine putnika ne probudi za doručak  i preskoči ga, smatramo da možete pametnije iskoristiti novac umesto da ga bacite 🙂


PRIJAVI SE