BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

MILANO NOVA GODINA

Milano-Lugano-Komo-Verona

30.12 – 03.01.2018.

5 dana / bus/ hotel 4* + doručak

milan

Milano je  drugi grad po veličini i najveći privredni centar Italije, prestonica mode i grad čija kultura i znamenitosti privlači milione turista godišnje. Priče o nekadašnjoj slavi močnog Milanskog Vojvodstva, slavni tenori čuvene La Scala opere (Milanska Skala),veličanstveni Duomo i razni običaji, poput vrtenja na desnoj peti, su samo neke stvari koje ovaj grad čine tako posebnim. Smešten u  pokrajini Lombardija, nadomak jezera Como i Lugano, predstavlja svojevrstan biser italijanskog turizma. Sedište je više od polovine najvećih preduzeća Italije, dom dva fudbalska velikana Intera i Milana,utočište za modne kreatore, mesto u kome je Leonardo Da Vinči stvorio svoje remek delo ”Tajna večera” i koje je jedan mali vremenski period bio prestonica Rimskog Carstva.

Plan i program puta:

1. dan (30.12.): Beograd 
Sastanak grupe i polazak autobusa na parkingu preko puta OTC Buvljak u popodnevnim časovima. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama.

2. dan (31.12.): Milano

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: zamak Sforca, sedište nekadašnjeg Milanskog Vojvodstva, Da Vinčijev most, opera La Scala – jedna od najpoznatijih operskih kuća na svetu, galerija Vitorio Emanele, Duomo – čuvena katedrala, remek-delo gotske umetnosti…Po završetku razgledanja, smeštamo se u hotel. Slobodno vreme. Preporučujemo šetnju čuvenom ulicom Via Montenapoleone. Zagrevanje za doček nove godine u nekom od mnogobrojnih kafića, a zatim odlazak na neki od trgova gde zajedno sa  Milanezima, tradicionalno,uz koncerte i vatromet, slavimo novu 2018.! Srećna nova godina! Povratak u hotel. Noćenje.

milano

3. dan (01.01.): Milano – Lugano – jezero Como
Nakon budjenja i doručka slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak Lugana i jezera Komo. Lugano je omaleni švajcarski gradić na istoimenom jezeru, okružen Alpima. Razgledanje i upoznavanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme… Slobodno vreme za kupovinu suvenira i ispijanje nekog toplog napitka nadomak jezera sa pogledom na Alpe.. U dogovoreno vreme polazak za Komo. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Lepotama jezera Komo su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej, kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao “najlepšim mestom na svetu, nečim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote”. Usputni obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, Sv. Abondija najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka, vile Đeni, Olmo, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma… Slobodno vreme za uživanje i pravljenje nestvarnih fotki. Polazak za Milano. Sledi repriza nove godine. Noćenje.

4. dan (02.01.): Milano – Verona

Budjenje. Pakovanje stvari u bus. Koristimo preostalo vreme za šoping, individualno razgledanje grada i suvenira, do polaska za Beograd uz usputno dvočasovno stajanje u Veroni, gradu ljubavi, Romea i Julije, prelepe arhitekture. Panoramski obilazak grada: trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjorija, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Romeova kuća, Julijina kuća…Slobodno vreme do polaska u Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa usputnim stajanjima.

5. dan (03.01.): Beograd

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


SMEŠTAJ: 

Hotel Neo Milano 4* nalazi se u širem centru Milana. Hotel je moderno opremljen i svaka soba poseduje zasebno kupatilo, LCD TV, besplatan WI-Fi, klimu, radni sto, sef i mini-bar. Doručak je na bazi švedskog stola i uključen je u cenu aranžmana.

 

 

Hotel Idea Milano San Siro 4*  nalazi se u širem centru Milana. Hotel je moderno opremljen i svaka soba poseduje zasebno kupatilo, LCD TV, radni sto i mini bar. Sobe su 1/2, 1/3(sa pomoćnim ležajem) i 1/4(sa pomoćnim ležajem). Doručak je na bazi švedskog stola i uključen je u cenu aranžmana.


PROMO CENA ARANŽMANA 

Hotel Neo – 119€ Još 2 sobe!

Hotel Idea – 119€ – Poslednjih 7 soba!

PROMO cena važi do 16.12.2017.  nakon čega se uvećava za 20€.

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti cena iznosi 109€.


USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
  

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

ZA NAČINE PLAĆANJA AUTOBUSKIH ARANŽMANA KLIKNITE OVDE.

 


Aranžman obuhvata:

 • prevoz luksuznim turističkim autobusom sa klimom, audio i video opremom.
 • smeštaj u odabranom hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom ( kontinentalni ) u 1/3 sobama u hotelu Neo ili 1/3 i 1/4 sobama(sa pomoćnim ležajem) u hotelu Idea u širem centru grada
 • stručno vođstvo puta
 • predstavnika agencije tokom boravka.
 • troškove organizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:

 • međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.
 • doplatu za 1/2 sobu (20€ po osobi)
 • ulaznice za muzeje i galerije.
 • individualne troškove putnika.
 • Fakultativni izlet Lugano – jezero Komo (25€)
 • Gradsku komunalnu taksu – 5€ po osobi po noći / plaća se u inostranstvu

NOVOGODIŠNJA PUTOVANJA – SVE PONUDE

PRIJAVI SE