BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

DOČEK NOVE 2019.

ISTANBUL

 29.12 – 03.01.2019.

6 dana / bus / hotel 3* + doručak


Istanbul

Nekadašnja prestonica Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog carstva Istanbul je jedini grad na svetu koji spaja i prostire se na dva kontinenta, mestu gde se susreću zapad i istok, raskršću civilizacija i religija. Istovremeno, nalazi se i na sudaru različitih kultura i uticaja – evropskih i azijskih, što mu je i dalo unikatni šarm. Kroz istoriju nosio je različita imena – Bizantion, Konstantinopolj, Carigrad, Stambol. Tokom svoje bogate prošlosti bio je u više navrata slavljen, paljen, prekrštavan i osvajan. Nakon osnivanja moderne republike Turske, Ankara je proglašena njenim glavnim gradom, ali Istanbul je i dalje ostao njen centar. Grad na sudaru dve civilizacije i religije oduvek, grad koji je ispisao stranice istorije, najveći grad u Turskoj i njeno kulturno i privredno središte, centar trgovine i centar sveta više od jednog milenijuma ostaviće na vas utisak kao nijedan drugi. Dobrodošli na vrata Orijenta!

Plan i program puta:

1. dan (29.12.): Beograd – Istanbul

Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Bugarsku i Tursku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih formalnosti.

2. dan (30.12.): Istanbul

Stižemo u Istanbul u ranim popodnevnim časovima i krećemo u panoramsko razgledanje grada autobusom uz pratnju vodiča. Staro jezgro Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu… Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

Istanbul Nova godina

3. dan (31.12.): Istanbul

Doručak. Slobodno vreme ili vam možmo ponuditi fakultativno razgledanje: Topkapi palata, Aja Sofija, Plava džamija, Čemberlitaš – stub sa obručima iz vizantijskog perioda, hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, egipatski obelisk, stub Troglave zmije… Slobodno vreme za pripremu dočeka najludje noći. Srećna Nova godina!  Noćenje.

4. dan (01.01.): Istanbul

Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet plovidba Bosforom – doživljaj Istanbula koji ne smete propustiti. Dok brodić lagano krstari smenjivaće se pogled na stare džamije i nove četvrti, evropski i azijski deo, i shvatićete zašto je Bosfor jedan od simbola ovog grada i razlog zbog koga je unikatan. Za predveče predlažemo odlazak na Tursko veče – tipska večera u nacionalnom restoranu i vreloj atmosferi začinjenoj prelepim trbušnim plesačicama. Noćenje.

5. dan (02.01.): Istanbul – Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za kupovinu suvenira i čajeva na najvećem turskom bazaru, do polaska autobusa oko 17 h. Vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima.

Poslastice u Istanbulu

6. dan (03.01.):  Beograd

Dolazak na mesto polaska u prepodnevnim časovima.

SMEŠTAJ:

Hotel Benler 3* – nalazi se u centru Istanbula. Najbliža stanica gradskog prevoza udaljena je oko 200 m od hotela. Gradskim prevozom je potrebno oko 5 minuta vožnje do strogog centra grada (Aja Sofija).  Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje zasebno kupatilo, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. – POPUNJEN!

Hotel Sahinler 3* ili sl.  – nalazi se u centru Istanbula. Najbliža stanica gradskog prevoza udaljena je oko 500 m od hotela. Gradskim prevozom je potrebno oko 5 minuta vožnje do strogog centra grada (Aja Sofija).  Sobe su moderno opremljene, svaka soba poseduje zasebno kupatilo, TV. U hotelu je dostupan besplatni WI-FI internet. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. 


 

CENA ARANŽMANA
 

 CENA ARANŽMANA

Hotel Benler 3*  169€ 149€ – Popunjen!

Za prijave i uplate avansa  od min. 50€ do 03.11.2018. cena je 139€

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti do 03.11.2018. cena iznosi 129€.

Hotel Sahinler 3* – Još 3 slobodne sobe!

149€

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti do popune mesta cena iznosi 129€USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

 


Aranžman obuhvata:
-Prevoz lux turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama

-Smeštaj u Istanbulu u hotelu 3* u 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom
-Razgledanja prema programu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Fakultativne izlete i obilaske
-Doplatu za 1/2 sobu (20 € po osobi za sve vreme boravka)
-Individualne troškove
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na graničnim prelazimaNOVOGODIŠNJA PUTOVANJA – SVE PONUDE

PRIJAVI SE