NOVA GODINA 2020.

UBUD – NUSA DUA

16 dana / 13 noćenja

28.12 – 12.01.2020.

Bali je inspiracija, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdnozelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Balinežani su veoma pobožni i veruju u ,,karmu’’ ili dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi. Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma i spa terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa. Bali je ostrvo koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala.


1. dan (28.12.): Beograd – Bali

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Denpasar sa usputnim presedanjem.

2. dan (29.12.): Bali – Ubud

Dolazak na Bali. Transfer do smeštaja u Ubudu. Ubud je grad poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima. Ubud je centar balinežanske umetnosti gde možete kupiti tradicionalne balinežanske suvenire: predmete od drveta (balinežanske maske), zatim predmete od kamena, nakit od srebra i zlata, umetničke predmete, slike na svili. Cenkanje je svuda neizbežno i preporučljivo. Smeštanje i odmor. Noćenje.

3. dan (30.12.): Ubud – Tegalalang – Tirta Empul – Goa Gajah

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam možemo ponuditi fakultativni izlet gde ćemo posetiti bajkovite Tegalalang pirinčane terase, napraviti fenomenalne fotografije i čuti priču o pirinču kao najdragocenijem daru Balinežana. Nastavljamo dalje ka hinduističkim hramovima Tirta Empul i Goa Gajah iz 11. veka. U popodnevnim satima povratak u smeštaj. Noćenje.

4. dan (31.12.): Ubud – Git-Git – Aling-Aling

Dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do najlepših vodopada Balija. U džungli nedaleko od Singaraje posetićemo prelepe vodopade Aling-Aling, gde se možete kupati i spuštati niz vodopad. Zatim nastavljamo ka najvećem vodopadu Balija Git-Git gde pravimo prelepe fotografije. U povratku ćemo zastati kod jezeran Bratan na čijoj obali se nalazi i hram Bratan. Povratak u smeštaj. Srećna Nova godina! Noćenje.

Dočekajte Novu godinu u nekom od mnogobrojnih klubova i restorana u Kuti i Legianu ili na predivnim plažama Balija uz zvuke talasa.

5. dan (01.01.): Ubud – Virgin Beach – Taman Ujung – Tirta Gangga

Fakultativni izlet u istočni deo ostrva. Ujutru ćemo uživati na Virgin plaži koja je izolovana od gradske i saobraćajne gužve. Beli pesak je prošaran crnim peskom, od vulkanske erupcije planine Agung. Zatim ćemo posetiti Taman Ujung park sa divnim jezerom i rezidencijom kraljevstva Karangasem. Nakon toga odlazimo do fenomenalnih vodenih palata koje krase ovaj deo Balija, Tirta Ganga je nekadašnja kraljevska palata. Kompleks krase bazeni, statue i fontane, a mi uživamo u šetnji i pravimo prelepe fotografije.  Na putu ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja. Povratak u smeštaj. Noćenje.

6. dan (02.01.): Ubud – Batur – Termalna banja

Fakultativni treking do vulkana Batur. Polazak iz hotela je u 2 ujutru. Treking traje oko 4 sata na visini oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera od kojih je jedan aktivan te uživati u pogledu na fenomenalan izlazak sunca. U podnožju vulkana nalazi se jezero Batur, na čijoj obali se opuštamo u termalnim izvorima Toya Devasya nakon završenog trekinga. Prilikom povratka u hotel proći ćemo kroz selo Kintamani, odakle se vidi vulkan, kaldera i jezero Batur. Povratak u smeštaj. Noćenje.

7 – 10.dan (03.01 – 06.01.): Ubud – Nusa Dua 

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Transfer do Nusa Due. Dolazak u smeštaj. Ulazak u sobe. Nusa Dui koja je poznata po prelepoj dugačkoj plaži, koralno belom pesku, luksuznim hotelima koji se stapaju sa prirodom i odličnim restoranima indonežanske i internacionalne kuhinje. Nakon čekiranja u hotel, smeštamo se u sobe i slede hedonistički dani i uživanje u šarenim koktelima uz balinežanske melodije. 3 noćenja.

11. dan (07.01.): Nusa Dua – Pandawa – Melasti – Uluwatu

Slobodan dan za odmor ili fakultativni obilazak najlepših plaža na južnoj obali Balija. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje, surfing i uživanje uz lokalnu balinežansku hranu. Predveče fakultativan obilazak hrama Uluwatu, čuvenog hindu hrama, gde uz zalazak sunca možete uživati u Kećak plesu. To je tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla, kao deo poznatog Ramayana Epa koji se izvodi u amfiteatru sa preko 100 plesača i plesačica, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. Povratak u smeštaj. Noćenje.

12. dan (08.01.): Nusa Dua – Canggu – Tanah Lot

Fakultativni izlet do hrama Tanah Lot, najznačajnijeg obeležja Balija, hram u moru koga zapljuskuju talasi do kojeg je moguće doći peške jedino kad nastupi oseka.  Nastavljano ka plaži Canggu i poseta poznatim barovima na plaži. Uživaćemo u zalasku sunca. Povratak u hotel. Noćenje.

13. dan (09.01.): Nusa Dua – Sanur – Jimbaran

Slobodan dan ili vam možemo ponuditi fakultativni izlet do plaža Sanur, Tanjung Benoa i Jimbaran. U doba dana kad je plima, plaža Sanur predstavlja idealno mesto za kupanje jer nema velikih talasa. Na samoj plaži postoje lokalni kafići gde možemo uživati uz sveže cedjeno voće ili svež kokos. Posle Sanura idemo na još jednu plažu na jugoistoku Balija Tanjung Benoa. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Predveče sledi obilazak plaže Jimbaran, gde ćemo večerati morske plodove i uživati u zalasku sunca. Povratak u hotel. Noćenje.

14. dan (10.01): Nusa Dua 

Dan predvidjen za kupanje i sunčanje, uživanje u balinežanskim specijalitetima. Noćenje

15. dan (11.01.): Bali – Beograd

U jutarnjim satima odjavljujemo se iz hotela, slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

16. dan (12.01.): Beograd

Dolazak u Beograd i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


SMEŠTAJ:

UBUD: Ananda Ubud Resort 4* ili sl. – resort se nalazi medju pirinčanim poljima na 1,8 km od centra Ubuda. Izgradjen je u tradicionalnom balinežanskom stilu. U okviru smeštaja nalazi se restoran, bar, spa i wellnes centar i bazen. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. Sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom. U sobi se nalazi klima uredjaj, ketler i frižider.

NUSA DUA: INAYA Putri 5* ili sl. – nalazi se na samoj plaži. U okviru hotela nalazi se restoran, bazen, spa i wellnes centar i bar. Sobe su dvokrevetne, u kojima se nalazi kupatilo  klima uredjaj, sef i mini bar. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet.


MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)


1999€ 1899€

Za prijave i uplate avansa do 07.12. od min. 500€ cena je 1849€

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu :

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638

Zagreb, KNEZA MISLAVA 3; tel: +38515807190


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Bali–Beograd) sa uključenim svim taksama
-Sve transfere po programu putovanja
-5 noćenja sa doručkom u Ubudu u hotelu 4*  (1/2  sobe sa klimom)
-8 noćenja sa doručkom u Nusa Dui, hotelu  5* (1/2 ili 1/3 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta / predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučujeFAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI – nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa inopartnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za promene cena.

Ubud

Tokom ovog izleta posetićemo centralni Bali. Posetićemo selo Batubulan, selo poznato po proizvodnji Batika, zatim selo Celuk, poznato po proizvodnji srebrnog nakita, selo Mas poznato po proizvodnji predmeta od drveta. Hramove Goa Gajah i Tirta Empul. U Ubudu ćemo posetiti Monky Forest. U popodnevnim satima povratak u smeštaj.  Cena izleta uključuje prevoz kombijem, ulaznice, predstavnika agencije.

Sever Balija – Vodopadi Git Git i Aling Aling, Jezero Bratan i Hram Bratan

Fakultativni izlet do najlepših vodopada Balija. U džungli nedaleko od Singaraje posetićemo prelepe vodopade Aling-Aling, gde se možete kupati i spuštati niz vodopad. Zatim nastavljamo ka najvećem vodopadu Balija Git-Git gde pravimo prelepe fotografije. U povratku ćemo zastati kod jezeran Bratan na čijoj obali se nalazi i hram Bratan. U popodnevnim satima povratak u smeštaj. Cena izleta uključuje prevoz kombijem, ulaznice, predstavnika agencije.

Istočni Bali

Dan predvidjen za posetu istočnom delu ostrva u regiju Karangasem. Poslednja balinežanska monarhija je upravo ovde vladala, a mi idemo da istražimo njihove vodene palate Taman Ujun. Kombinujući prelepu planinsku padinu, blizinu mora, sudar stilova istoka i zapada daje nam mogućnost da se apsolutno opustimo i uživamo u njoj, nakon čega odlazimo do sestrinske vodene palate Tirta Gangga izraženog balinežanskog stila. Smatra se jednim od najlepših lokaliteta na Baliju. Potom odlazimo da se osvezimo na ušuškanoj, ali lepoj plaži Virgin sa kombinovanim belim i vulkanskim peskom. Na putu ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja. Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznice i predstavnika agencije.

Vulkan Batur – Treking + termalni izvori

Polazak iz hotela u 2h ujutru. Treeking traje oko 2 sata u jednom pravcu na visini od oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan te uživati u pogledu na fenomenalan izlazak sunca. Nakon završenog trekinga, opuštamo se na termalnim izvorima Toya Devasya na samoj obali jezera Batur ušuškanog u krateru nekadašnjeg vulkana. Cena izleta uključuje: prevoz, ulaznicu za vulkansku regiju i termalne izvore i predstavnika agencije.

Gili Meno – Gili Trawangan – Gili Air 

Fakultativni snorkeling izlet čamcem i obilazak drugih Gili ostrva. Ujutro krećemo lokalnim čamcem u obilazak tri Gili ostrva. Stajemo na najatraktivnijim mestima za ronjenje i kupanje sa kornjačama, raznovrsnim tropskim ribama i raznobojnim koralima. Pauza za ručak na jednom od druga dva Gili ostrva. Cena izleta uključuje prevoz čamcem, masku za ronjenje i predstavnika agencije. 

Lombok

Fakultativni izlet na sever Lomboka, u ranim jutarnjim časovima prevozimo se lokalnim čamcem na kopno Lomboka. Posećujemo zadivljujuće Sendang Gile vodopade u selu Senaru i lokalno Sasak selo Sembalun u samom podnožju vulkana Rinjani. U povratku proćićemo pored zapadne obale Lomboka, koju krase duge bele peščane plaže. Pre povratka na ostvo pravimo pauzu na plaži Pandanan da se osvežimo uz svež kokos i zalazak sunca. Večernja vožnja čamcem i povratak na Gili Meno.  Cena izleta uključuje povratni prevoz brodom do Lomboka, prevoz kombijem na Lomboku, ulaznice, predstavnika agencije.

Plaže Uluwatu, Padang Padang, Pandawa 

Tokom ovog izleta, posetićemo plaže na samom jugu ostrva Bali, uživati u celodnevnom kupanju, posetiti veličanstveni hram Uluwatu, koji je smešten na samoj litici i odakle se pruža pogled na neverovatni zalazak sunca i uživaćemo u tradicionalnom balinežanskom Kećak plesu koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima. 

Tanah Lot, Canggu, Seminyak

Poseta čuvenom hramu Tanah Lot, najznačajnije obeležje Balija, hram u moru koga zapljuskuju talasi. Nakon posete hramu, slobodno vreme na plažama Canggu i plažnim barovima i plaža Seminyak. Popodne povratak u hotel. Cena izleta uključuje prevoz kombije, ulaznice i predstavnika agencije.

Plaže Sanur i Jimbaran

Odlazimo na plažu Sanur, koja predstavlja idealno mesto za kupanje, jer nema talasa i okružena je koralnim grebenima, pa je idealna za ronjenje. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde se uživa u večeri, morskim plodovima i zalasku Sunca. Cena izleta uključuje prevoz kombijem, ulaznice i predstavnika agencije.


 

 

 

 

 

PRIJAVI SE