NOVA GODINA 2020.

BALI

16 dana / avio

28.12 – 12.01.2020. – još 6 slobodnih mesta

Bali je inspiracija, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno-zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Balinežani su veoma pobožni i veruju u ,,karmu’’ ili dobro se dobrim vraća i ne čini drugima ono što ne želiš sebi. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi.


Plan i program putovanja :

1. dan (28.12): Beograd – Bali

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let za Denpasar sa usputnim presedanjem.

2. dan (29.12): Bali

Dolazak na Bali. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme za odmor i upoznavanje sa čarima ostrva bogova. Noćenje

3 – 15. dan (30.12 – 11.01.): Bali (12 noćenja)

Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma i spa terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa. Bali je ostrvo koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na kome se još uvek živi po pravilima koja se decenijama nisu menjala.

Manga avantura na Baliju počinje na plaži, uz balinežanske specijalitete, egzotičnu kombinaciju ukusa. Uživajte u idiličnoj atmosferi na mekom, zlatnom pesku i dočekajte spektakularan zalazak sunca, na potpuno spiritualnom tlu. Otkrijte autentičnosti Balija kroz tradicionalne plesove, rituale i legende. Lutanje ulicama karakterističnih malih sela, upoznavanje meštana i njihove kulture u hindo– budističkim hramovima smeštenim na živopisnim grebenima, neprocenjivo obogaćuje životno iskustvo. Stapanje sa prirodom i prepuštanje rajskom ostrvu na kojem žive mnoge egzotične ptice i majmuni, uz mnoštvo novih ukusa i mirisa, uokvireno najlepšim bojama prirode, pretvoriće vašu avanturu u odmoro o kakvom ste oduvek maštali. Uživajte u opijajućem mirisu aromatičnih ulja prilikom okrepljujuće indonežanske masaže i zaboravite na kratko svakodnevicu, jer vaša realnost postaje ovo rajsko mesto. Dopustite da vas Bali zavede svojim posebnim šarmom.

Dočekajte Novu godinu u nekom od mnogobrojnih klubova i restorana u Kuti i Legianu ili na predivnim plažama Balija uz zvuke talasa.

Kako bi upotpunili vaš boravak na Baliji i doživeli nezaboravna iskustva predlažemo vam da sa nama posetite neke od sledećih fakultativnih izleta :

Jug Balija – poseta plažama Pandawa, Padang Padang i hramu Uluwatu. Kupaćemo se i odmarati na plažama na samom jugu ostrva i predveče odlazak do hrama Uluwatu, čuveni hindu hram, gde možete uz zalazak sunca videti Kećak ples. Tradicionalni balinežanski ples koji predstavlja borbu dobra i zla. Kao deo poznatog Ramayana Epa izvodi se u amfiteatru sa preko 100 plesača, vrlo impresivno, bez muzike, samo sa različitim glasovima i ritmovima.

Hramove Gunung Kawi, Tirta Empul i Pura Besakih – kompleks od 22 hrama. Najznačajniji hinduistički hram koji se nalazi na najvišoj planini i vulkanu Agung. Balinežani veruju da duše njihovih predaka žive tu. U povratku u hotel posetićemo selo Batubulan, poznato po proizvodnji Batika.

Ubud, Monkey Forest, Tegalalang pirinčane terase – Posetićemo lokalnu plantažu čuvene kafe Luwak – po mnogima najkvalitetnije kafe na svetu. Put nastavljamo ka Monkey Forestu – rezervatu od preko 600 majmuna koji se slobodno kreću svuda oko nas. Nakon završenog razgledanja odlazimo do pirinčanih terasa Tegalalang gde ćemo se uskim stazama provlačiti kroz nestvarna, zelena polja pirinča i napraviti sjajne fotografije. Dan završavamo u Ubudu – gradu koji je poznat po slikarstvu, umetničkim ateljeima, galerijama, performansima, muzejima.

SVET PUTOVANJA - MangaTrip

Vulkan Batur – Treking traje oko 2 sata u jednom pravcu na visini od oko 1700 m. Tokom trekinga videćemo dva kratera, od kojih je jedan aktivan i fenomenalni izlazak sunca. Nakon završenog trekinga, opuštamo se na termalnim izvorima Toya Devasya na samoj obali jezera Batur ušuškanog u krateru nekadašnjeg vulkana.

Tanah Lot i plaža Canggu – Poseta čuvenom hramu Tanah Lot, najznačajnije obeležje Balija, hram u moru koga zapljuskuju talasi. Nakon posete hramu, slobodno vreme na plaži Canggu.

Plaže Nusa Dua i Jimbaran – Odlazimo na plažu Nusa Dua poznatu po belom pesku, luksuznim hotelima, golf terenima. Idealna za odmor kupanje i uživanje na pesku. Uveče odlazak na plažu Jimbaran, gde ćemo uživati u večeri, morskim plodovima i zalasku Sunca.

Istočni Bali – Dan predvidjen za posetu istočnom delu ostrva. Posetidemo Pura Lempuyang, hram koji se nalazi na uzvišenju u okolini najviše planine i vulkana Agung sa koje se pruža spektakularan pogled na ovaj aktivni vulkan. Uživamo u smirujućoj tišini, pričamo sa monasima, pravimo fotografije i kupujemo lokalne suvenire. Nastavljamo ka Tirta Gangga – vodenoj palati gde ćemo se osvežiti kupanjem u bazenima napunjenim vodom koja se sliva sa obližnjih planina. U povratku ka hotelu svratićemo u tradicionalno selo Tenganan Bali Aga i upoznati se sa životom i običajima lokalnih žitelja.

15. dan (11.01): Bali – Beograd

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.

16. dan (12.01.): Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.


SMEŠTAJ :

Destiny Hotel 3* ili sl. – nalazi se u Seminyak-u na 500 metara od plaže. Sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom. U okviru hotela nalazi se bazen, restoran. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet. 

Harris Hotel 4* ili sl. – hotel se nalazi u Seminjaku. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne (dostupne na upit). Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i klimu. U okviru smeštaja nalazi se bazen, restoran. Gostima smeštaja dostupan je besplatan wifi internet.


MANGA PROMOCIJA

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)


HOTEL 3*

1599€ 1549€

Za prijave i uplate avansa do 14.10. od min. 500€ cena je 1499€


HOTEL 4* 

1699€ 1649€

Za prijave i uplate avansa do 14.10. od min. 500€ cena je 1599€

USLOVI I PRAVILA MANGA PROMOCIJE

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,
broj putnika po terminu je ograničen

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po promo uslovima potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 100€ u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate za avio aranžmane i za daleka putovanja, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (nakon formiranja grupe), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, vibera (na br. +381653444600) ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

(Napominjemo da su neki termini skoro popunjeni i da zbog komfora naših putnika i organizacije na destinaciji nismo u mogućnosti da proširujemo grupe)


Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu :

Beograd, RUZVELTOVA 10; tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899; +381213825638

Zagreb, KNEZA MISLAVA 3; tel: +38515807190


Pozivamo Vas da se priključite Manga avanturama i osvajanju sveta!


Aranžman obuhvata:
-Avio prevoz (Beograd-Bali–Beograd) sa uključenim svim taksama
-Sve tranfere po programu putovanja
-13 noćenja na Baliju u odabranom hotelu (1/2 sobe sa klimom)
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
-Individualne troškove
-Fakultativne izlete i obilaske
-Hranu
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje 

PRIJAVI SE