BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

DOČEK NOVE GODINE

Bukurešt i Transilvanija

30.12 – 03.01.2018.

5 dana / bus / hotel + doručak

Bukurešt Nova godina

Bukurešt koga mnogi nazivaju istočni Pariz, jedan je od najlepših gradova Evrope. Po ulasku u grad, ne možete se izbeći utisak da se radi o pravom megalopolisu, sa ogromnim bulevarima, prostranim ulicama, veličanstvenim parkovima i fantastičnim građevinama u francuskom i italijanskom stilu. Građevine po kojima je Bukurešt poznat su: Trijumfalna kapija, izgrađena po uzoru na istovetnu imenjakinju u Parizu, Rumunski ateunum i Palata pravde, kao i nekadašnja kraljevska palata, koja je danas pretvorena u Muzej umetnosti. Palata Parlamenta je posebna priča za sebe, svojom veličinom i impozantnošću nikoga ne ostavlja ravnodušnim i sama pomisao da je to monumentalno zdanje nastalo u vreme vladavine jednog od najbrutalnijih komunističkih vođa, Nikolajea Čaušeskua, daje ovoj zgradi jednu mračnu notu.

Brašov je srednjevekovni grad u Rumuniji, smešten u središnjem delu zemlje u istorijskoj pokrajini Transilvaniji, tačnije njenom jugoistočnom delu. Nalazi se na nadmorskoj visini od 600 metara a prostire se na 267 km2, u njemu živi blizu trista hiljada stanovnika po čemu je osmi grad u Rumuniji. Grad Brašov je dobio ime po tvrđavi Brassovia koja se nalazi na planini Tampa.

Plan i program puta:

1. dan: Beograd – Bukurešt

Sastanak grupe i polazak autobusa na parkingu preko puta OTC Buvljak u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju i Rumuniju sa usputnim pauzama.

2. dan: Bukurešt

Dolazak u Bukurešt u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija, Palata pravde, Palata Parlamenta, mnoštvo crkava i zgrada koje datiraju iz 19. veka… uživamo u čarima grada koga mnogi nazivaju istočni Pariz, zbog pojedinih znamenitosti koji neodovljivo podsećaju na ”Grad svetlosti”. Slobodno vreme za šetnju najužim centrom grada do 13h i upoznavanjem sa uličicama prepunih barova i kafića…  Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno popodne i pripreme za doček Nove godine na nekom od trgova i diskoteka. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

Transilvanija Nova godina

3. dan: Bukurešt

Budjenje. Individualno razgledanje centra grada u kojem se nalaze Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata, Kraljevska zadužbina, zdanje Senata, crkva Kreculesku… Fakultativna poseta Parlamentu, najvećoj, najskupljoj i najtežoj zgradi Evrope, a drugoj po veličini u svetu, posle Pentagona. Za njenu izgradnju bilo je zaduženo skoro 700 arhitekata, a gradjena je za vreme vladavine Nikolaja Čaušeskua. Po završetku razgledanja, slobodno vreme za šoping i individualne akivnosti. Repriza Nove godine 🙂 Noćenje. 

4. dan: Brašov – Bran

Nakon budjenja pakujemo stvari, stvaljamo ih u autobus i napuštamo hotel. Polazak za Brašov u prepodnevnim časovima. Dolazak u Brašov i slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje grada. Preporučujemo posetu najvećoj znamenitosti Brašova – protestantske Crne crkve, koja je najveća gotska crkva između Carigrada i Beča. Možemo vam ponuditi  fakultativni izlet za Brandvorac grofa Drakule, jedan od najlepših dvoraca u Istočnoj Evropi. Nakon obilaska povratak busa u Brašov. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd u 22 h. Noćna Vožnja

5. dan: Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


Smeštaj: 

HOTEL  Hello 2*+ nalazi se u  širem centru grada. Hello je moderan i komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 , 1/3. Hotel je povezan sa centrom Bukurešta direktnim prevozom  kojim se za 10 minuta stiže do strogog centra grada. Doručak je uključen u cenu.

HOTEL  Ibis 3* nalazi se u strogom centru grada odmah pored zgrade Parlamenta. Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 , 1/3 i 1/4. Hotel nudi mogućnost  all-you-can-eat doručka. CENTAR GRADA


PROMO CENA ARANŽMANA

Hotel Ibis79€ – Popunjen!

Hotel Hello – 89€ – Poslednjih 5 soba!

PROMO cene važe do 16.12.2017. nakon čega se uvećavaju za 20€.

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti cene iznose:

   hotel Hello  79€.


USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA
  

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

ZA NAČINE PLAĆANJA AUTOBUSKIH ARANŽMANA KLIKNITE OVDE.


Aranžman obuhvata:

– prevoz  turističkim autobusom (audio, video, klima)

– 2 noćenja u hotelu Hello 2*+ u Bukureštu u 1/3  sobama na bazi noćenja sa doručkom ili 2 noćenja u hotelu Ibis 3* u centru Bukurešta u 1/3  sobama na bazi noćenja bez doručka 

– stučno vodjstvo puta

– Razgledanja po programu

– Troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:

– doplatu za 1/2 sobu– 20€ po osobi

– individualne troškove putnika

– međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

– doručak-ručak-večera

– ulaznice za kulturno istorijske spomenike

– fakultativni izlet (Bran-Dvorac grofa Drakule– 25 eur)


NOVOGODIŠNJA PUTOVANJA – SVE PONUDE

Bran Nova godina


PRIJAVI SE