BEOGRAD

Ruzveltova 10 (u pasažu)

 +381 (11)4095295‎

 ‎+381 (11)4095296


NOVI SAD

Maksima Gorkog 42

 ‎+381 (21) 3006899

Instagram

Da li želite da primate Manga novosti?

Saznajte prvi o Manga akcijama!

Prijava na mailing listu!

Wanna get our awesome news?

We will send you emails only several times per week. Isn't that cool?

Subscribe!

Actually we will not spam you and keep your personal data secure

DOČEK NOVE GODINE

Bukurešt i Transilvanija

 

30.12 – 03.01.2019.

5 dana / bus / hotel + doručak

Bukurešt Nova godina

Bukurešt koga mnogi nazivaju istočni Pariz, jedan je od najlepših gradova Evrope. Po ulasku u grad, ne možete izbeći utisak da se radi o pravom megalopolisu, sa ogromnim bulevarima, prostranim ulicama, veličanstvenim parkovima i fantastičnim gradjevinama u francuskom i italijanskom stilu. Gradjevine po kojima je Bukurešt poznat su: Trijumfalna kapija, izgradjena po uzoru na istovetnu imenjakinju u Parizu, Rumunski ateunum i Palata pravde, kao i nekadašnja kraljevska palata, koja je danas pretvorena u Muzej umetnosti. Palata Parlamenta je posebna priča za sebe, svojom veličinom i impozantnošću nikoga ne ostavlja ravnodušnim i sama pomisao da je to monumentalno zdanje nastalo u vreme vladavine jednog od najbrutalnijih komunističkih vodja, Nikolajea Čaušeskua, daje ovoj zgradi jednu mračnu notu.

Brašov je srednjevekovni grad u Rumuniji, smešten u središnjem delu zemlje u istorijskoj pokrajini Transilvaniji, tačnije njenom jugoistočnom delu. Nalazi se na nadmorskoj visini od 600 metara, a prostire se na 267 km2, u njemu živi blizu trista hiljada stanovnika po čemu je osmi grad u Rumuniji. Grad Brašov je dobio ime po tvrdjavi Brassovia koja se nalazi na planini Tampa.

Plan i program puta:

1. dan (30.12.) : Beograd – Bukurešt

Sastanak grupe i polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju i Rumuniju sa usputnim pauzama.

2. dan (31.12.): Bukurešt

Dolazak u Bukurešt u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada: Trijumfalna kapija, Palata pravde, Palata Parlamenta, mnoštvo crkava i zgrada koje datiraju iz 19. veka… uživamo u čarima grada koga mnogi nazivaju istočni Pariz, zbog pojedinih znamenitosti koji neodovljivo podsećaju na ”Grad svetlosti”. Slobodno vreme za šetnju najužim centrom grada do 13h i upoznavanjem sa uličicama prepunih barova i kafića…  Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno popodne i pripreme za doček Nove godine na nekom od trgova i diskoteka. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

Transilvanija Nova godina

3. dan (01.01.): Bukurešt

Budjenje. Individualno razgledanje centra grada u kojem se nalaze Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata, Kraljevska zadužbina, zdanje Senata, crkva Kreculesku. Slobodan dan za šoping, šetnju i individualne akivnosti. Repriza Nove godine. Noćenje. 

4. dan (02.01.): Brašov – Bran

Nakon budjenja pakujemo stvari, stvaljamo ih u autobus i napuštamo hotel. Polazak za Brašov u prepodnevnim časovima. Dolazak u Brašov i slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje grada. Preporučujemo posetu najvećoj znamenitosti Brašova – protestantske Crne crkve, koja je najveća gotska crkva izmedju Carigrada i Beča. Možemo vam ponuditi  fakultativni izlet za Bran i dvorac grofa Drakule, jedan od najlepših dvoraca u Istočnoj Evropi. Nakon obilaska povratak busa u Brašov. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd u popodnevnim satima. Noćna vožnja.

5. dan (03.01.): Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima i sa osmehom na licu planiramo sledeće Manga putovanje.


SMEŠTAJ: 

HOTEL  Hello 2*+ nalazi se u  širem centru grada nadomak glavne železničke stanice. Od starog grada udaljen je 3km, najbliža stanica gradskog prevoza nalazi se na 150m od hotela. Hello je moderan i komforan hotel. Svaka soba poseduje, tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 , 1/2 +1 (treći krevet je pomoćni). Hotel je povezan sa centrom Bukurešta direktnim prevozom  kojim se za 10 minuta stiže do strogog centra grada. Doručak je uključen u cenu smeštaja.

HOTEL  Ibis 3* nalazi se u strogom centru grada odmah pored zgrade Parlamenta. Od starog grada udaljen je 2km. Ibis je moderan, komforan hotel. Svaka soba poseduje tuš, wc, Flat TV. Sobe su 1/2 , 1/3 i 1/4. Doručak je uključen u cenu smeštaja. CENTAR GRADA


CENA ARANŽMANA
 

CENA ARANŽMANA

Hotel Ibis  Još 11 slobodnih soba!

109€ 99€ 

Za prijave i uplate avansa  od min. 50€ do 01.12.2018. cena je 89€.

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti do 01.12.2018. cena iznosi 79€.


Hotel Hello  – 119€ 99€   Popunjen!

Za prijave i uplate avansa  od min. 50€ do 01.10.2018. cena je 89€.

Za studente uz indeks ili za uplate u celosti do 01.10.2018. cena iznosi 79€.USLOVI I PRAVILA ARANŽMANA

Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe,

broj putnika po terminu je ograničen. 

Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu potrebno je da:

– uplatom avansa od min. 30€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju.

– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;

Instrukcije za rezervaciju i prijavu za putovanje nalaze se na linku Uputstvo za prijavu

 

Sve informacije o promociji možete dobiti u našim poslovnicama u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd, RUZVELTOVA 10 (u pasažu); tel: +381114095295 ; +381114095296

Novi Sad, MAKSIMA GORKOG 42; tel: +381213006899

 


Aranžman obuhvata:
-Prevoz  turističkim autobusom (audio, video, klima)

-2 noćenja u hotelu Hello 2*+ u Bukureštu u 1/3  sobama ili u hotelu Ibis 3* u centru Bukurešta u 1/3  sobama na bazi noćenja sa doručkom
-Razgledanja prema programu
-Troškove organizacije putovanja
-Stručno vodjstvo puta /predstavnika agencije

Aranžman ne obuhvata:
-Doplatu za 1/2 sobu (20 € po osobi za sve vreme boravka)

-Fakultativne izlete i obilaske
-Individualne troškove
-Medjunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali se preporučuje zbog sve češćih kontrola na teritoriji EUNOVOGODIŠNJA PUTOVANJA – SVE PONUDE

Bran Nova godina


PRIJAVI SE