NOVA GODINA 2018.

BUDIMPEŠTA

30.12 – 02.01.2018.

4 dana / bus /hotel 3*

BUDIMPEŠTA Nova Godina 2017.

BUDIMPEŠTA – “Kraljica Dunava”, prepuna kulture koja osvaja i zavodi, zgrade, mostovi i bulevari koji odišu romantikom i specifični mađarski ukus u kafićima I tavernama(čardama) Vaci ulice. Posebne atrakcije predstavljaju Stari grad Budim sa kaldrmisanim ulicama i malim živopisnim kućama, neponovljiva vožnja brodićem po Dunavu i kupanje u nekom od turskih kupatila.

 Plan i program puta:

1. dan (30.12.): Beograd

Sastanak grupe na parkingu preko puta OTC Buvljak u 20:30h, polazak autobusa u 21:00h. Noćna vožnja preko Novog Sada i Subotice.

2. dan (31.12.):Budimpešta

 Dolazak u Budimpeštu, grad koji još nazivaju i Biserom Dunava i Kraljicom mostova, u jutarnjim satima. Sledi panoramsko razgledanje grada. Odlazak na Trg Heroja. Obilazak spomenika Milenijum, Arhitektonskog kompleksa sa dvorcem vojvode Hunjadija, parka Ligetvaroš i spomenika Anonimus.  Odlazak do nekadašnjeg kraljevskog grada i prestonice, Budima. Razgledanje trga Svetog Trostva, crkve Mateje Korvina, Ribarskog utvrđenja i Kraljevske palate. Panoramsko razgledanje gradske centralne zone: Gelert brdo, utvrđenje Citadela, spomenik Slobode, zgrada peštanske Opere, zgrada mađarskog Parlamenta, Bazileka sv. Ištvana… Nakon završenih obilazaka odlazak do Vaci ulice, pešačke zone u centru grada. Smeštaj u hostel  oko 15h i slobodno vreme za odmor i relaksaciju. U večernjim satima polazak grupe na doček Nove godine u čardu – madjarski etno restoran – fakultativno ili Doček Nove 2018. na jednom od trgova Budimpešte . Noćenje.

BUDIMPEŠTA Nova Godina 2017.

3. dan (01.01.): Budimpešta

 U dogovoreno vreme, nakon budjenja polazak za Sent Andreju, središte Srpske kulture i tradicije u Mađarskoj. Obilazak grada sa vodičem: Gradski trg, kuće Jakova Ignjatovića, srpske pravoslavne crkve, krst Kneza Lazara, trga i kuće Vuka Karadžića… Slobodno vreme za šetnju i kupovinu slatkiša od marcipana po kojem je ovaj gradić poznat. Nakon obilaska povratak za Budimpeštu.  Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim satima polazak grupe u neki od mnogobrojnih madjarskih klubova. Noćenje.

4. dan (02.01.): Budimpešta – Beograd

 Nakon budjenja napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do tržnog centra „Campona“ i šoping po sniženim prazničnim cenama – novogodišnje rasprodaje ( u okviru tržnog centra se nalaze mnogobrojni restorani i kafeterije, specijalizovane prodavnice, butici, kao i „Tropicarium i oceanarium“, jedinstven u ovom delu Evrope) Polazak za Beograd oko 15:00h. Uz usputne kraće pauze dolazak na mesto polaska oko 23 h.


Smeštaj:

HOTEL City Hotel Unio 3* Hotel se nalazi u širem centru grada na 5 minuta vožnje metroom od Vaci ulice i centralnih gradskih atrakcija. Metro stanica nalazi se u neposrednoj blizini hotela. Hotel u svom sastavu poseduje restoran sa mađarskom i internacionalnom kuhinjom. Sobe su 1/3 i 1/4, svaka soba ima zasebno kupatilo i klimu. Besplatni Wi-fi je dostupan u svim delovima hotela.


HOTEL  Hotel Veritas 3*Hotel se nalazi u blizini stadiona Ferenc Puškaš. U blizini hotela nalazi se metro stanica od koje se za 10 minuta dolazi do strogog centra grada. Hotel u svom sastavu poseduje restoran sa mađarskom i internacionalnom kuhinjom. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4,  svaka soba ima zasebno kupatilo, klimu i TV. Besplatni Wi-fi je dostupan u svim delovima hotela.


ZA NAČINE PLAĆANJA  ARANŽMANA  BUDIMPEŠTA NOVA GODINA 2017. KLIKNITE OVDE.


Aranžman obuhvata:

– prevoz turističkim visokopodnim autobusima (klima, audio/video, DVD)

– Smeštaj u izabranom smeštaju na bazi 2 noćenja.

– stručno vođstvo puta

– troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

– Međunarodno putno osiguranje (oko 1€ po danu) – nije obavezno ali je preporučljivo zbog sve češćih kontrola na teritoriji EU.

– Doplatu za 1/2 sobu – 20 € po osobi 

– fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike: Sent Andreja – 10€, Kampona (Tržni centar u Budimpešti) – 5€, Vožnja brodićem u Budimpešti + čaša šampanjca – 15€.

– individualne troškove putnika

– hrana                                   DOČEK NOVE GODINE 2017. BUDIMPEŠTA


NOVOGODIŠNJA PUTOVANJA / OSTALE PONUDE:

Pariz – Nova godina – 8 dana

Amsterdam – Nova godina – 8 dana

Barselona  – Nova godina – 8 dana

Berlin – Nova godina – 6 dana

Krakov – Nova godina – 6 dana

Bukurešt – Nova godina – 5 dana

Atina – Nova godina – 5 dana

Budimpešta – Nova godina – 5 dana

Brisel + Amsterdam – Nova godina – 8 dana

Milano – Nova godina – 5 dana

Drezden – Nova godina – 6 dana

PRIJAVI SE